Louise är en mysig kissekatt :]

b-b-bond - nu "samejävel"/"renen" om Hjortronsylt.:
Men till jul kommer jag hem! Då kan ja fixa din lugg hela tiden! 
<3
Hihi, jag blev väldigt glad över den här kommentaren ^^ Jag saknar min Bond så sjukt mycket <3
(Dock tycker jag att Bond var mycket bättre smeknamn än samejävel eller renen, right?)
Sista gången jag träffade Bond. (Observera hur snygg min lugg var där när Bond hade fixat den). Hade det inte varit för Bond hade jag fortfarande varit "pojke", hon gjorde verkligen en extreme makeover på mig!
Idag ringde chefen från sjöjungfrun där jag varit och praktiserat, och det är klart nu, jag ska få komma dit och springvikariera ^^ Så nästa fredag ska jag få en inskolningsdag, och sen får vi väl se vad som händer, hur ofta jag har tid att vara där och så vidare. Jag hoppas iaf att jag ska få vara där rätt ofta, dels för att få sig en liten extra slant (och slippa ha dåligt samvete varje gång man handlar någonting för att man egentligen inte har råd), och dels för att det är så himla roligt och mysigt där ^^ Det kommer nog bli great!!
Alltså, Louise är verkligen världens sötaste kissekatt, eller åtminstone världens mysigaste.
Igår när jag skulle till Feffo så satt jag vid datorn och klappade Louise lite innan. Och sen när jag skulle fara sa jag högt till henne "Näe nu ska jag snart ta och fara gumman, ska bara kolla klart en sak här på datorn." Då kollade hon på mig med sina stora ögon, sen ställde hon sig upp och vad gör hon? Hon lägger sig på min handväska, och det ser verkligen ut som hon håller fast den och tänker att "nej, du får inte fara!" Haha så söt!!
Åsså det här att hon kan komma och mjaua och kolla på mig och då vill hon att jag ska sänka mitt huvud mot hennes och "kramas" ^^ Försökte få en bild på det, fast det var inte så tvärenkelt få en bra bild på det ;)
Näe, kanske ska göra nå vettigt nu då. Betala räkningar först och sen ska vi upp till Sanna och Mats, canasta-time! ;)

New places.

Det finns alltid saker som man saknar, och det jag saknar mest just nu är att kunna "tvärfara" någonstans. Jag och Pär var ju ganska bra på det, fara till nya ställen. Visserligen for vi väl alltid minst 5mil, men det var ju som att tvärfara. Jag älskar Umeå, men på sätt och vis längtar man ju hem. Kunna sätta sig i en bil och fara någon annanstans. Nu är man pall i Umeå, i princip. Dock kan jag ju säga att jag gillar verkligen att det inte är snö här än, det är snart november och det är ingen snö! I like it a lot.
Jag längtar till juldagen, då är det stora hemvändardagen och då ska jag vara med everyone back home!! It will be really really fun. Här i Umeå, händer det väl inte lika mycket i mitt liv. Det är ingen (almost) som skriver/ringer och impulsivt frågar om man ska hitta på nå. Eller så är det jag som har för dåligt om tid. Det är inte som hemma anyway. Jag har ju åtminstone mina måndagar, när jag far ner på stan och träffar Feffo, så ska snart börja bege mig ditåt =)
Haha Louise är så söt när hon kommer och jamar, då vill hon att jag ska komma närmare med mitt huvud så att hon kan "krama" mig. Dessutom är det ganska ofta som hon kommer när jag ropar på henne. Respekt! ;) Påtal om new places, det är inte bara jag som gillar det. Även katterna gör det:
"Ooh, ett skåp som vi aldrig varit inuti tidigare."

Hjortronsylt.

Haha, måste bara få fråga, vad hände med mig på den där bilden? xD
Dock gillar jag att variera mitt hår lite, och att det är så pass lockigt naturligt. Fast tyvärr mami, jag gillar det ändå mer när det är plattat. Insåg idag att jag saknar min Bond. Insåg det idag.., när jag försökte fixa min lugg, som bara Bond kan göra bra. Men nu bor hon i Karlstad, usch säger jag bara!
Idag har vi hunnit med lite canasta också, man är ju helt fast i det spelet när man börjar spela det måste jag säga! :p Plus att det är så himla trevligt umgås med Sanna och Mats, jag gillar det verkligen! Och Sanna, haha på så många sätt är det som att se sig i en spegel, fast ändå inte. Hon har långt mörkt hår, med hellugg, hon dricker inte - förstår inte riktigt meningen med det, hon sminkar sig svart runt ögonen, har mycket kläder som liknar mina, och jaa det är så många småsaker som är precis likadana som hur jag är. Ibland är det nästan skrämmande =) T.o.m. Ardi påpekar ju ibland att vi gör samma saker och är som en spegel, t.ex. lyckas blöta ner sig när man ska diska/skölja av någonting, haha!
Jag saknar min mormor! Jag tänker verkligen på henne varje dag. När jag tar på mig vantarna hon har stickat till mig, eller ringen som hon gav till mig, eller armbandet. Jag har mormor med mig varje dag. Och speciellt idag tänkte jag på henne, dels för att vi kollade på bilder på henne, när jag var där och t.o.m. fick sminka henne. Haha, så söt hon var då. Och dels för att vi åt av hennes hjortronsylt ikväll. Daniel sa att han hade kvar lite från mormor som vi fick äta upp. Min söta lilla mormor..
Anyway, imorgon ska jag inte få sova hur länge jag vill. Måste ju börja ställa tillbaka dygnet, och börja plugga. Dock far Ardi hem till Arvidsjaur sen i veckan och då ska jag verkligen se till att få tummen ur.
Hihi, han är så himla söt ^^

Canast(r)a.

Nu är Ardi glad, lycklig snarare, för att Nicklas äntligen åkte ut ur idol. Okej jag ska väl inte säga att jag är ledsen precis, jag är lite mer neutral.
När vi satt och såg på idol höll jag verkligen på att skratta ihjäl mig!! Louise (den tjocka katten) hade mot förmodan lyckats hoppa upp på klösträdet och lagt sig där. Och sen när hon skulle ta sig ner insåg hon väl att det var för högt att hoppa så vad gör hon? Jo hon klättrar nedför klösträdet! Alltså hade man lyckats filmat det hade man kunnat skicka in det till roliga filmklipp eller nå sånt xD

Igår var vi med Sanna och Mats, spelade canasta i typ 5-6 timmar så klockan var närmare 4 inatt när vi kom hem. Har även hunnit med en omgång canasta ikväll (eller som Mats säger, canastra). Det är verkligen ett spel som är beroende framkallande ;)
Imorgon kommer det folk hit på middag osv. Det kommer bli myyys ^^
Nej nu ska jag mysa ner mig i sängen bredvid Ardi och se Sleeping with the enemy <3

Jag kan själv!


Jag kan själv! Ibland, när jag vill i alla fall. Mami would have been proud! Gjorde alldeles själv Kycklingtacos à la Sanna. Hon lärde mig hur man gjorde häromdagen så skulle prova själv (dock några finjusteringar så som bort med majs, paprika och purjolök och dit med svamp och lök.)
Om 13 dagar har vi tenta, och jag har inte ens öppnat en enda bok. Men jag ska se till att göra någon sorts sammanfattning på det jag tycker är "viktigast", men jag får ju aldrig tummen ur. Just nu är jag trött och vill helst ta en powernap (lär väl bli så också), och sen kommer Sanna förbi, eftersom att det skulle vara grabbkväll hemma hos dom, hur kul det nu kan vara att ha korvkalas på fotbollskollande all night long ;)
HAHAHA, vad gör Ardi på den här bilden? xD
Dagens citat:
Ardi: Har du ett tuggummi? Det smakar så äckligt i munnen efter att man har borstat tänderna.
Sofia: Jaa, din tandkräm är ju så konstig.
Ardi: Nej det är inte det, det smakar så rent.
Är det inte det som är meningen med att borsta tänderna?

Kissekatterna.

Nu är kissekatterna här, och de är hur mysiga som helst. Ardi tycker att de nästan är fööör gosiga, för de ska vara så sjukt närgångna på natten. Men jag gillar det :]
Thelma ^^
Louise ^^
HAHAHA, Louise drogs med när Erik sjöng Thriller i idol xD
Idag ska jag och Frida försöka vara duktiga och jobba med vårat fördjupningsarbete, usch så jobbigt!

Iiiiiihh!! =D

Just nu är jag bara glaaaaad. Idag har varit en bra dag.
1. Fick gå upp på avdelningen Pärlan och vara med "mina" gamlingar på eftermiddagen, gjorde chokladbollar ^^
2. Var till en tant och kollade på katter som man får vara fodervärdar åt (typ, ta hand om på obestämd tid).
3. Var med Ardi, Mats och Sanna. I'm in love!
4. Pratade med tanta med katterna, och hon sa att dom kör hit Louise och Thelma imorgon kl17!! :D
Iiiiih!! Jag kommer alltså ha katter imorgon ^^
Nej nu måste jag sova så jag orkar sista dagen på praktiken.
Slänger in en bild på min alldeles första egna prinsesstårta också ;)

Goodnight.

Har tagit bort tejpen från mina fingrar nu, känns bättre i pekfingret. Så det var kanske ingen inflammation som mamma trodde. Idag på praktiken har det som varit lugnt, men imorgon börjar jag sådär snuskigt tidigt så att väckarklockan står på 05.00. Usch för att stiga upp den tiden! Dock är det min sista dag uppe på avdelningen nu, sen ska jag gå med en sjuksköterska. Så därför ska vi försöka göra en prinsesstårta (ja, jag som inte kan baka).
Det känns som jag är lite i en down period nu, kanske på grund av vädret? Don't know.

Men nu ska jag i alla fall dra mig till sängen.
Dagens-make-me-feel-good-moment: Ps. Kul att höra av dig igen också!

Du är en STAR!

Kändes som att natten var riktigt kort, som om man knappt hunnit slå igen ögonen innan väckarklockan ringde. Jag önskade verkligen att jag inte skulle ha haft praktik idag utan fått ligga kvar i sängen. Dock ångrade jag det ganska fort efter att jag kommit dit. Det är så sjukt mysigt på min arbetsplats och jag trivs verkligen. Tror att personalen märker hur bra jag trivs också för att idag frågade min handledare om jag skulle kunna tänka mig att vikariera där. Ofc! Hade tänkt fråga dem om det ändå, så blev glad när det var de som frågade mig! Med andra ord måste jag ha hunnit göra ganska bra intryck på en vecka ;)

Ikväll blir det att åka ner till stan igen, fika med Feffo - måndagarnas-must-do, and I like it!
Dagens make-me-feel-good-moment nr1: Du är då så vacker där du står, du ser ut som en star! /en av gubbarna
Dagens make-me-feel-good-moment nr2: Visst har hon då vackra ögon!! /en annan av gubbarna
Make-me-feel-good-every-day: Alla Ardis små söta kommentarer och gester =)
En riktigt bra film: I Love You Man.
Såg den igår och den var riktigt bra, och man känner ju som igen sig litegrann. Det där att alltid bara haft en partner och aldrig en bästa vän av samma kön, utan bara av det andra.
See it!

Hösttavla - I'm proud!

Oj, det var ett tag sen jag la in bilder från kameran såg jag just, fast iofs har jag inte tagit så mycket bilder så det kanske är därför. Hittade iaf en bild på Modell-Viktor:
Och två bilder från Arvidsjaur, när vi var dit och överraskade Pär på hans födelsedag:
Visst är det mycket roligare att berätta om sina dagar i bilder? De gånger man tagit bilder vill säga, man skulle ju ha blivit bättre på det faktiskt. Men, allt kommer och går i perioder, ibland tar man mycket bilder och ibland är det som nu, nästan ingenting! :p
Här är iaf en bild från när jag och två av gubbarna var ut på picknick, i tisdags:
Vi matade ankorna (ja, jag vet att det inte är ankor men låter gulligare så), och det var sjukt mysigt! ^^
Den bild som jag är mest stolt över är nästa. Eller jag är väl inte stolt över bilden, men jag är stolt över mina gamlingar på praktiken :') Jag och två gubbar gick ut och plockade med oss halva skogen in, sen hjälptes vi alla åt att göra en hösttavla. Och den blev verkligen finare än vad jag trodde den skulle kunna bli:
Imorgon ska jag och Ardi försökta ta bussen mot Ica Maxi. Det går ingen buss hela vägen fram, men förhoppningsvis ska vi hitta dit om vi hoppar av på.. jaa, vad nu vägen hette (måste kolla upp det där igen sen!). Oj vad tiden går fort, dags att sussa I guess. Måste bara få säga att idag har hjärnan gått på högvarv! Jag och Frida satt 3timmar på MB (medicinska biblioteket) och pluggade. Shit!!

RSS 2.0