Ragdoll avelshane

Ragdoll (RAG) Rag e04
Född 2011-03-23
Stamtavla http://stambok.sverak.se/Stambok/Visa/293304
Sofia Eklund
Terrängv. 2 B, lgh 1101, 903 38 UMEÅ
sooofia90@hotmail.com
0730-49 41 97
Caesar (som han heter här hemma) är en fantastisk grabb. Underbart temperament – reagerar inte ens när barn ligger på honom/bär runt på honom trots att han inte träffar barn särskilt ofta. Nyfiken och vill vara med där det händer saker. Har kommit bra överens med de hundar och katter han träffat hittills. Han strilar inte. Väger ca 4,5kg. Han var på sin första utställning i april 2012 här i Umeå där han tog certifikat. Lånas ut till passande ragdollflickor. 

Ställ gärna frågor om ni undrar någonting, eller om ni vill se fler bilder! =)

Här har ni en länk till ett klipp där man ser vilket lugnt temperament han har: http://ninasofiaeklund.blogg.se/2012/...

Hjärta och njurar: u.a. februari 2012
DNA HCM: N/N

Ansökan om brottskadeersättning

Nu har jag äntligen gjort det jag så länge har funderat på att göra. Har fyllt i en ansökan om brottsskadeersättning för personskada och kränkning. Har tänkt göra det i säkert ett års tid, men jag har inte orkat gå tillbaka i minnena för att kunna skriva ansökan.
Nu har jag äntligen gjort det. Jag kände att det var dags, även om det inte är säkert att jag får någon ersättning kan det vara värt ett försök. Har bläddrat igenom min svarta mapp med papper för att hitta all fakta jag behövt för att fylla i. Min svarta mapp, full av äckliga minnen och rädslor.

Nu har jag äntligen gjort det..Mentor

När man börjar jobba med Mary Kay så har man en egen mentor som hjälper en att komma igång, som lär en det man behöver veta och som glädjs åt ens resultat. Helt enkelt någon som finns där för en. Min mentor Nathalie bor inte här i Umeå utan i Gävle. Hon har alltså inte kunnat vara här och hjälpa mig men hon har funnits med desto mer via telefonkontakt.
Jag som är så ny själv behöver inte ännu ta hand om någon ny och själv bli mentor, utan jag kan välja att inte hjälpa dem alls och låta Nathalie ta hand om det. Dock tycker jag att det skulle vara så fantastiskt roligt att få vara mentor och lära upp någon som själv vill börja med det här. Såg att en tjej som jag ska skriva in här framöver hade benämnt mig som sin mentor, och då blev jag nästan rörd må jag säga!

Sista tiden har det handlat mest om att hålla hudvårdsklasser. Vilket har lett till att jag hamnade som topp 5 säljare i april, trots att jag inte började förrän 16 april ;) Maj månad ska förhoppningsvis bli en bättre månad. Jag ska åtminstone kämpa för det. Och förhoppningsvis hinna med min inskolning också utan att det blir för tajt ;)

Fast tjänst

I jakten på sommarjobb har jag fått en fast tjänst som sjuksköterska. Jag ska jobba natt på ett äldreboende, 64% vilket innebär 7 nätter på 3 veckor. Jag kommer alltså att vara väldigt mycket ledig också! Just nu tycker jag att det känns fantastiskt att vara så mycket ledig emellanåt eftersom att jag vill köra på mycket med hudvården. Det går väldigt bra med mina klasser, jag är rätt fullbokad och hoppas på att snart få skriva in en konsult som jag ska hjälpa till att lära upp! :)

Igår fick jag också ett trevligt mail från utbildaren i Mary Kay:

"Hej Sofia
 
Jag vill börja med att gratulera för dina fina resultat och berätta att du är med på topp 5 i april.
 
Så jag skulle vilja ha en bild på dig som jag kan använda i månadsbrevet om det går bra. Skulle behöva den redan senast kl12.00 i morgon?"

Känns väldigt spännande, roligt! Särskilt med tanke på att jag har inte ens hållit på hela april, utan jag började 16april med mina klasser :] Jag har ju verkligen gått all-in för det här. Är väldigt foukserad och tycker att det är jätte roligt. Jag har hittat min grej ;)


RSS 2.0