Ögonmodeller

Jag behöver Ögonmodeller till min portfolio som jag ska göra nu! Jag vill ha bilder på sotningar i olika färger, vardagssminkningar, sminkning med nyheter osv.
Skulle Du kunna tänka dig att låna ut ditt ansikte i 30-60 minuter & ställa upp som ögonmodell? Du får själv applicera sminket medan jag instruerar, så förhoppningsvis lär du dig även någonting ;)
Jag ska fota en hel del ögon med olika sminkningar i olika färger!
Hör av dig  vid intresse! :)

Har gjort några såna här bilder på mig själv, men behöver mer! =)

 

Filmen är färdig!

 

Nu är filmen färdig! Vad tycks?

Var väldigt roligt att få göra den här filmen. Hade några statister som ställde upp och var kunder, tack för det. Statisterna fick även tackgåvor (Mary Kay produkter såklart!). Det är random productions som har filmat och redigerat filmen.

Jag är nöjd! =)

Redigering pågår

Helgen som var filmade vi min film om vad jag gör i mitt hudvårdsjobb. Redigeringen pågår. Ska bli spännande att se resultatet :D


"Om alla brann lika mycket för sin sak som du så hade man löst alla världens problem för länge sen."

Makeup utbildning nr 2 i Gävle

Nu har månad 3 på DIQ'n påbörjats. Det känns väldigt bra nu, vi börjar vara ett starkt team och jag börjar se ljuset i tunneln. Jag hoppas verkligen att det går vägen, att vi klarar det så att vi kan ha utbildningar här uppe i Umeå. I helgen har vi varit nere i Gävle på makeuputbildning och lärt oss ännu mer. Väldigt rolig resa, som vanligt. Dock försvann min röst under lördagen så bilresan på väg hem sov jag meste eftersom jag ändå inte kunde prata.
Har även fått med vår första kille i teamet. Känns riktigt roligt! Jag har verkligen ett fantastiskt team med såna underbara människor som jag ser framemot att lära känna mer :)

Jag och Malin på utbildningen.

Det är så mysigt att komma hem till välbonade och varma hem. Hem där man genast känner sig hemma, stämningen är avslappnad. Även om man inte känner varandra särskilt bra , eller knappt alls. Det är ännu en av fördelarna med det här jobbet, att få fara hem till människor, komma in i deras hem och känna värmen. Just nu tänker jag mycket på några av mina teammedlemmars hem som är så fina. Det är fin inredning, det är glada människor.
Så vill jag också ha. Ett hem som känns varmt och välkomnande. Inte som det är nu, ett kaos och jag är knappt hemma. Jag ska styra upp min lägenhet sen, men det blir ett senare projekt.

RSS 2.0