Seminariet i Göteborg

Onsdag natt satte vi oss i bilen och påbörjade resan ner till Göteborg där seminariet/utbildningen skulle äga rum. Resan gick bra ända tills vi kom fram till Göteborg - där gick startmotorn. Jag kunde inte ens reagera men tankarna snurrade - "hur ska vi ta oss hem?" "vad ska vi göra med min bil?" "hur dyrt kommer det här bli?" osv. En vänlig själ hjälpte oss att knuffa igång bilen och han sa att han skulle kolla med några kompisar om de kunde hjälpa oss att fixa bilen. Fortfarande orolig.. Ringde till honom efter ett tag och han sa att han inte hunnit kolla upp det, men att vi inte skulle oroa oss utan fara och ha roligt så skulle han fixa det där! Lite lugnare, men man vet ju aldrig om man ska våga tro på sådant där. Efter att vi lagt på tog det inte många minuter innan han ringde upp. Han kände någon som hade en verkstad, och han skulle fixa det till kompispris på fredagen. Fortfarande inte helt säker på att det skulle gå ordna, och till vilket pris? 2000kr senare, ett begagnat batteri och en begagnad startmotor så var det ordnat - bilen rullade igen!


Torsdagkväll var det Area Awards Night. Jag klädde upp mig i min gamla balklänning som mamma sytt med gardintyg från jysk (fick många komplimanger för den) och vi åt tre rätters middag. Det var väldigt trevligt, en bra kväll!

Fredag började seminariet "på riktigt". Det var show och det var utbildning. Med huvudet fullt av information var det bara att svida om till galakvällen. Tyvärr gav dragkedjan på balklänningen upp, jag fastnade nästan i klänningen också men till slut tog jag mig ur. Hade med mig en backup klänning som jag inte alls kände mig lika fin i, men den fick duga.


Umeå-gänget!

Lördag var sista dagen på seminariet. Nyheter presenterades, och det kommer en hel del grejer i höst som jag ser framemot! Efter det började vi rulla hemåt. Vi var tillbaka i Umeå kl 07.30 på söndagmorgon. Sjukt trött, hade inte blivit mycket sömn under resan. Tror inte att jag riktigt hunnit sova ikapp än ;p

En väldigt trevlig resa, ett underbart gäng och massor med motivation. Det här kommer bli super! ^^

RSS 2.0