Farmor 70 år.

Var hemma i Järvträsk ihelgen för att farmor fyllde 70 år. Det var mysigt, som vanligt. Vi hade med oss en "potentiell" katt som kunde bli våran om han var nog bra. Meister var världens gosigaste, följde med vartän man gick men han var jamare. Och när han jamade ville han ut. Så det hade inte gått ta med han tillbaka till Umeå och ha han som innekatt "/ Så vi fick skjutsa han vill Veronica i Abborrträsk.
Nu är vi hemma hos våra bäbisar igen, och det märks att de har saknat oss! Tjockisen hoppar t.o.m. upp i soffan och lägger sig och vill mysa när jag sitter där och båda två har sovit i sängen (på mitt täcke!) inatt =) Dock var det finare den här gången när vi kom hem. Idah och Sankie har tagit hand om katterna och inte katt-tanta och det såg ut ungefär som när vi tar hand om dem. Förresten, TACK!

Vi har fått wii fit nu, och det är faktiskt väldigt roligt! Man sätter upp sitt mål, hur mycket man ska gå ner under en viss tid. Mitt BMI var åtminstone Ideal, tack och lov xD


Fick matchande outfit till mig och Feffo av han när jag fyllde år! =)

Igår var jag till Feffo som blev 22 år gammal. Hade med mig världens finaste present som inte är lika rolig för dem som inte känner Feffo. Dels var det en prenumeration av SOLO och dels ett hemmagjort R-memory med ord som är bra att kunna för Feffo t.ex. Studentrabatt! Sen åt vi lite jordgubbar som jag hade med ^^

La in bilder från kameran igår så har bilder från när vi var hem i påskas också nu.

Jag i Connys kläder som var liiiite för stora ;)

Hektisk vecka.

Veckan som varit.. usch vilken hektisk vecka. Skola hela dagarna och lära sig sticka hit och dit och diskussionsseminarium. Men nu är snart veckan slut och till veckan har vi bara skola på torsdageftermiddag. Förresten så bär det av hemåt antingen torsdagkväll eller fredagmorgon (beror på hur Ardi kan ta ledigt). Farmor fyller 70år =)
Igår gick vi runt på stan litegrann, jag bokade in tid för sminkning på makeupstore på tisdag, använde mitt presentkort på guldfynd (två klockor blev det), köpte kallingar till Ardi osv osv. Blev ändå inte så huvva dyrt eftersom jag är bra på att leta erbjudanden, rea, kuponger.
Dessutom har vi "beställt" wii balance board + wii fit från blocket för 560kr allt som allt, vilket rån säger jag bara! Fast inte klagar vi, det blev ju billigt för oss.

Ardi har fixat balkongen så den är beboelig nu. Klätt in den med en matta så det inte är betonggolv, näta in den så katterna kan vara där (som de gillar!) åsså har vi köpt nya utemöbler dit så vi kan sitta där i sommar (bild kommer sen).

Idag ska vi städa och tvätta, usch! Men ikväll ska vi till Therese och Kenneth och spela lite canasta, det blir kul.
Praktiken börjar om en vecka och en dag (måndag alltså, haha). Jag ska vara på lungmedicin, hoppas det blir kul, ska trots allt vara där 4 veckor.


Closeup på Thelma ;)

Kycklingpasta med fetaost

Hittade det här receptet i en solo tidning och det var riktigt gott och enkelt!!

Har ett recepttips till dig som var jättegott. Om du har tid kan du ju prova göra det och kanske lägga upp på matbloggen ;) Hittade det i en solotidning av alla ställen :o
Kycklingpasta med fetaost
Tidsåtgång: 25 minuter
Ingredienser:
300 gram pasta (vi använde bandspaghetti)
3 kycklingfiléer (vi använde bara två och det blev ändå massor!)
2 vitlöksklyftor
2 tomater
1 tsk oragano
2,5 dl grädde (vi använde matlagningsgrädde + lite vatten och maizena)
150 gram fetaost
Gör så här:
Koka pasta. Skär kycklingen i bitar. Skala och hacka vitlöken. Skär tomterna i vitar. Bryn kycklingen i smör i en stekpanna. Lägg i vitlöken och låt den fräsa med. Krydda med salt, peppar och oregano. Häll på grädden. Låt alltihopa koka några minuter. Smula ner osten i bitar, lägg i tomat och garnera eventuellt med färsk oregano.
Kycklingpasta med fetaost
Tidsåtgång: 25 minuter
Ingredienser:
300 gram pasta (vi använde bandspaghetti)
3 kycklingfiléer (vi använde bara två och det blev ändå massor!)
2 vitlöksklyftor
2 tomater
1 tsk oragano
2,5 dl grädde (vi använde matlagningsgrädde + lite vatten och maizena)
150 gram fetaost
Gör så här:
Koka pasta. Skär kycklingen i bitar. Skala och hacka vitlöken. Skär tomterna i vitar. Bryn kycklingen i smör i en stekpanna. Lägg i vitlöken och låt den fräsa med. Krydda med salt, peppar och oregano. Häll på grädden. Låt alltihopa koka några minuter. Smula ner osten i bitar, lägg i tomat och garnera eventuellt med färsk oregano.

Dock hedde vi inte i tomater i för tänkte det är inte så gott att värma sen? Vi gjorde istället en vanlig sallad bredvid =)

Ardi-Alva-mys.

Har spelat spel med Ardis familj ikväll och ätit godmiddag, nå kycklingtjosan och pommes. Vi spelade "När då då?" och Dan vad ju tyvärr oövervinnerlig ;p haha. Sen har jag och Ardi fixat en Ego-tavla. 7 bilder sen fotostunden med Viktoria i en tavla som ska få hänga hemma i Umeå, det blev fint =)

Men nu ska vi sova så vi orkar med imorgon, fiska i Abborrträsk står på schemat.


Alva har varit så mysig med Ardi på mornarna :')

Full fart =)

Nu är man i Arvidsjaur och Ardi skulle fara iväg och säga hej till en av hans kompisar. Sen ska vi fara ut till familjen Widmans stuga och äta där och så. Åsså har dom valpar där som jag ska mysa med ^^ hihi.
Imorgon ska vi fara till Abborrträsk och hälsa på Conny och Veronica, det ska bli kul!

Wosh vad tiden går snabbt när man är hemma!


Ännu en bild från fotostunden med Viktoria - ville att mina lösnaglar skulle synas, haha.

Vibralash mascara.



Wow vilken mascara måste jag bara säga! Fick den av Ardis mamma när jag fyllde år, och den var verkligen så bra som alla recensioner sa. Jag var lite skeptisk att det skulle kunna bli så bra med en mascara som vibrerar?! Men faktiskt så är det som det stod, den klumpar inte och det blir snyggt! Rekommenderar den starkt ;)

Nu sitter Ardi och spelar in en ny låt i mammas "studio". Eller ny låt, en cover som han gör så fin. Hn fick låna Viktorias Marcus tolvsträngade gitarr också, så han är nog nöjd ;) Får väl göra nå "filmklipp" sen och lägga ut på youtube och här då så ni får höra =)

Verkar inte som det blir Arvidsjaur idag, eller kanske men inte utgång iaf. Är mysigt att bara vara med familjen och ta det lugnt och så också. Har haft supermysigt här hemma, som alltid.

1 april var lite hektisk dag - 20 år ;) På morgonen typ halv 7 kom familjen in och sjöng för mig, hade presenter och så. Sista åren har jag inte velat att de ska komma och väcka mig så tidigt på morgonen bara för att sjunga, men nu ville jag faktiskt det. Sen när man vaknade på riktigt steg vi upp och skalade ca 50 potatisar, skulle göra kroppkakor. Sen gjorde jag klart tårtorna och stekte fläsket. Wellwell, sen kom folket hit och det var väldigt trevligt och jag fick ungefär allt jag önskat mig plus lite till ;) Fick presentkort på makeupstore av Ardi, som jag länge pratat om men varit för snål för att köpa ;D Sen fick jag brödrost, kudde, data/tv kabel, pengar, osv. Bra födelsedag iaf.

Igår var vi som sagt till Viktoria och lekte fotomodeller. Hon är så duktig på att ta bilder, och lyckades faktiskt få till några som inte såg för hemska ut (brukar i vanliga fall inte gilla hur jag blir på kort) ;) Och sen fick man ju se lilla Theodor, som blivit så stor.. och charmig!! Himla söt unge ;)

Näe nu ska vi äta hamburgare nere vid sjön =)

Fotostund med Viktoria =)

Var hos Viktoria idag och hon tog lite bilder, hon är så duktig =)
Här kommer några:







RSS 2.0