What Is Love

Det här är vad jag roat mig med att göra idag:
Bara för att min bejbi var så söt och gjorde en låt till mig :]
Tycks? :p

Idol + tjockiskissen

Long time no seen, again. Jag har verkligen inte varit social med bloggen på sistone, av ingen anledning alls egentligen. Nu är det första advent, snart jul. Vad tiden går fort! =) Verkar som jag blir hemma rätt mycket till jul, kanske två veckor? Fast fortfarande beror det på om jag får nå jobb här i Umeå under den tiden.
Oj jag som hade tänkt skriva ett långt och fint inlägg här.. Hmm, det blir inte alltid som man har tänkt :p Påbörjade det här för drygt 6 timmar sen och sen kom massa annat ivägen.
Har suttit x antal timmar idag och lekt med windows movie maker, ni ska få se sen vad jag har gjort ;) Jag är iaf stolt över mig själv, nog för att andra kunnat göra det bättre men med tanke på att jag inte kunde någonting innan. En sak har jag då kommit fram till, jag vill bli bra på datorer, jag vill lära mig photoshop, redigera filmer, webdesign osvosv. Det är verkligen hur kul som helst!
Haha, tjockisen låg och kollade på oss när vi såg idol i fredags ;)
Påtal om idol, jag tycker det är helt rätt personer som är kvar just nu. Dock hoppas jag på att få se Tove och Erik i final.
Och påtal om tjockiskissen, hon har lite personlighetsklyvningar, ibland skäller hon nästan som en hund?
Nej nu är min bejbi snart hemma och då ska han få se vad jag har åstadkommit, all by myself ^^

Segt.

Åååh... Det här kändes verkligen inte som en värd dag. Har haft föreläsning sen klockan ett idag, om hur man söker vetenskapliga artiklar på internet. Och det är nästan en timme kvar.. Känns som man har suttit här forever. Tur att man sitter vid en dator iaf, då kan man fördriva tid iaf.

Jag har funderat. Jag har ju fått vikariat på sjöjungfrun nu, men jag vill ändå väldigt gärna prova på att vara ledsagare också. Det är alltid bra med en liten extrainkomst, plus att jag tror att det kan vara kul. Hmm.. Fast jag ska nog vänta till efter jul innan jag tar på mig mer, för i december har jag ingen som helst aning om jag kommer att vara i Umeå eller Järvträsk. Julafton ska jag iaf vara hemma, måste ju dela ut julklappar till alla snälla barn i byn ;) haha.

Jag brukar inte särskilt ofta orka se massa filmer eller serier. Eller beror väl på vad man jämför med :p Men nu känner jag att jag håller på att få ett litet il att jag vill se en serie! Och sen insåg jag att, jag har ju inte sett allt av House, så det ska jag fortsätta se nu.


Jag behöver på ica maxi, min kyl är tom! Ingen som har en bil att låna ut en sväng? (a)

Arbetsterapeuten.

Jag visste egentligen inte riktigt vad jag hade gett mig in på när jag tog bussen upp till Mariehemsvårdcentral för att träffa en arbetsterapeut. Men det var inte alls hemskt, hon gav mig några enkla hjälpmedel som kan vara bra att ha. Framförallt för mitt pekfinger. Dels någon som var bättre än att tejpa ihop dem åsså en "plast-tub" som man kan ha när man t.ex. äter så att jag inte dödar fingret. Ser ju lite lustig ut, men ska väl försöka använda det :) Dessutom skulle hon prata med en sjukgymnast åt mig, utifall att jag skulle kunna få tid hos dem för min rygg, utan att ha varit till läkaren först. We'll see.
Sen åkte jag buss ner till Feffo och vi gjorde Sannas kycklingtortilla ^^ Mums, blev hur mätt som helst! Och han har ju verkligen för rolig humor, eller våran humor blir väl lite fucked up när vi är med varandra I guess. Nej jag gillar att ha den lilla traditionen att träffa Feffo varje måndag, trots att det inte blev förra måndagen (sorry..)
Alltså vaa, vad är paradigmstyrd? Fattar verkligen ingenting.. Borde kanske ta reda på det.
Katterna har fått för sig att badkaret är "the place". Fattar inte varför.

Jobb.

Har jobbat både fredag och söndag nu, och mer hoppas jag att det ska bli. Pengar är någonting jag verkligen behöver just nu, faktiskt. Har iaf slutat för idag och sitter och väntar på bussen. Hinner bara hem och sen ska jag ut till nästa buss, ska nämligen till Sanna och Mats för att spela canasta hela natten. Hur ska Sofia hålla sig vaken? Förhoppningsvis petar någon på mig om jag håller på att somna så det borde gå bra, haha! Det är för dyrt att åka taxi, så vi ska försöka hålla oss vakna tills första bussen går imorgonbitti; 05.24. Kommer nog inte kännas så sent, tiden går fort när man har roligt brukar man ju säga.

Hmm, alltså många säger att jag är blåögd nästan för mycket. Jag tror inget dåligt om folk osv. Ibland kanske det inte är det bästa, man kanske failar, får en kniv i ryggen men.. That's me. I vissa situationer kan det nog vara bra att vara blåögd. jag menar, jag hade inte alls haft den bekantsskapskrets som jag har idag om jag inte hade varit så blåögd och trott gott om alla. Jaa, what to say. Att vara blåögd, bra eller dåligt?

Imorgon ska jag iaf till en arbetsterapeut för första gången i mitt liv. Jag hoppas väl att jag ska kunna få någon hjälp med mina probs. Dock tycker jag att jag har det bra, med tanke på omständigheterna. Nog för att andra, t.ex. Ardi säger att jag har massor med problem. Det som är jobbigast är väl det att inte riktigt kunna sova för att man har för ont, och fingrarna. Framför allt pekfingret, aaah! Jag gillar det inte. Är sån konstig smärta också. Tar man inte i ett handtag tillräckligt "rakt" så hugger det till i hela fingret och det känns som det vill ur led. Eller, jag kan inte förklara.

Nej nu ska Sofia gå till bussen så hon inte missar den. Missade nämligen den imorse.. Ååh, så irriterad jag var! Inte tänkte jag på att det var mycket färre resenärer på söndagar så bussen skulle vara tidigare.

Saknar!

Jag saknar ändå min Bond :(

Tjejkväll ;]

Long time no seen. Jag har haft fullt upp, med framför allt canasta-spelande (jaa, vi är spelmissbrukare). Först och främst måste jag bara få visa hur duktig jag har blivit på att göra tårtor:

Igår gjorde jag någonting jag aldrig gjort i hela mitt liv! Jag hade en riktig tjejkväll. Jag och Sanna la ansiktsmask, sminkade varandra och fixade håret. Det var så himla mysigt :] Jag visste inte att det kunde vara så mysigt att vara med en tjej, inte att göra sånt där. Haha.
Kolla vilken snygg kompis jag har gått och skaffat mig! ;)
Idag har vi varit och solat efter att grabbarna började kolla fotboll. Åsså hann vi tvärbaka havrerutor med nougat också innan Sanna skulle börja jobba. Och nu har jag varit ensam i typ två timmar, Ardi är kvar hos Mats, och det är faktiskt ganska skönt med lite alone-time emellanåt =)
Nej nu måste jag försöka läsa en vetenskaplig artikel på engelska, som är 9 A4 lång ;) För att citera Marcus: "Fuck it!"

RSS 2.0