Alla dessa människomöten

Jag älskar alla dessa människomöten som jag ständigt kommer i kontakt med. När jag jobbade på sjukhuset och träffade patienter tog jag mig ofta tid och pratade det där lilla extra, frågade och ville veta om deras liv. Jag finner det intressant, att veta saker. Sen att jag glömmer en hel del efter ett tag, det gör inte så mycket - för stunden betyder det mycket.
  Samma känsla känner jag nu när jag jobbar med Mary Kay. Alla de människor jag möter, får veta saker om och vissa till och med lär känna. De i mitt team har jag kommit att lära känna rätt bra de flesta, och de andra jobbar jag på att lära känna. Även att alla i vårat team ska få lära känna varandra.
  Dessutom möter jag många kunder som jag känner att jag får en kontakt med. Idag var jag hos en tjej, och vi satt och surrade säkert en timme efter att vi egentligen var klar med det vi skulle göra. Tidigare i veckan hade jag en klass med 6 personer, och det var så lättsamt och trevligt. Sen självklart när jag har en klass med vänner blir det prat om annat än hudvård och makeup, men det är så roligt att det även ofta blir så lättsamt och trevligt med såna som jag aldrig träffat förut.

Fick den kommentaren för ett tag sedan: "När jag tänker mig dig fara och hålla en sån där klass, tänker jag inte att du sitter och pratar rätt upp och ner om det du "ska" utan även mycket om dig själv, och frågar dem om deras liv." Och precis så är det. Dock sen jag fick den kommentaren har det nog blivit ännu mer, för jag tog den som en komplimang och insåg själv att det är det jag tycker är roligt.

Visst, det är roligt att sälja och tjäna pengar också såklart. Men dessa människomöten, det är de som värmer och gör en glad i längden. Att få ett tack från någon av de i mitt team eller en nöjd kund, det sitter i längre!


Jag och några av mina kollegor i Mary Kay! =)

DIQ

Nu var det länge sedan jag skrev, mestadels för att livet går så bra. Jag trivs bra på mitt sjuksköterskejobb, att arbeta endast natt passar mig ypperligt!
 
Dock framför allt är det mitt jobb som hudvårdskonsult som tar min tid och mitt engagemang. Det är såå roligt! Jag har hållit klasser sen 16 april, jag blev årets nykomling i vår unit och högsta stjärnan på stjärnkonsultprogrammet (jag har alltså sålt för väldigt mycket).
 Jag och mitt team har från 1 augusti gått in i en kvalificeringsperiod som kallas DIQ - Director In Qualification. Detta innebär att vi ska växa. Vårat team ska bli minst 30 personer och när vi blivit det kommer jag kunna börja hålla i måndagsutbildningar här i Umeå. Ser så framemot att följa alla mina teammedlemmars framgång och även lära känna de nya konsulter som kommer att börja.
 I slutet av juli hade vi en teamträff hemma hos mig. Vi pratade självklart lite jobb men även övrigt om livet och fikade of course. Det är sådant härligt team och jag blir så glad av dem! :)
Helgen som var åkte vi ner till Gävle på höst kickoff. Sov inte många timmar den natten för vi surrade så länge. Och utbildningen var hur rolig som helst. Dessutom fick jag den stora äran att hålla i en av "föreläsningarna". En av de som är utbildningsansvarig i Gävles karl kom fram till mig i första pausen, sa att han hört så mycket om mig och att jag var så imponerande. Han undrade hur jag gör för att det ska gå så bra, och jag kan inte riktigt svara på det. Efter min "föreläsning" sa han - det går bra för dig för att du är empatisk.

Vilken resa det är, och mer ska det bli. Det här är absolut det bästa jag har gjort i hela mitt liv! :)


Framför den rosa Mary Kay volvon med alla priser jag fick under dagen på höst kickoffen :) Fick 3 st handväskor - två av dem full av diverse grejer, en vitguldplätterad strassring, diplom, presentcheck, pärlor, makeupbok osvosv. Och framför allt - UPPMÄRKSAMHET!

RSS 2.0