Alla dessa människomöten

Jag älskar alla dessa människomöten som jag ständigt kommer i kontakt med. När jag jobbade på sjukhuset och träffade patienter tog jag mig ofta tid och pratade det där lilla extra, frågade och ville veta om deras liv. Jag finner det intressant, att veta saker. Sen att jag glömmer en hel del efter ett tag, det gör inte så mycket - för stunden betyder det mycket.
  Samma känsla känner jag nu när jag jobbar med Mary Kay. Alla de människor jag möter, får veta saker om och vissa till och med lär känna. De i mitt team har jag kommit att lära känna rätt bra de flesta, och de andra jobbar jag på att lära känna. Även att alla i vårat team ska få lära känna varandra.
  Dessutom möter jag många kunder som jag känner att jag får en kontakt med. Idag var jag hos en tjej, och vi satt och surrade säkert en timme efter att vi egentligen var klar med det vi skulle göra. Tidigare i veckan hade jag en klass med 6 personer, och det var så lättsamt och trevligt. Sen självklart när jag har en klass med vänner blir det prat om annat än hudvård och makeup, men det är så roligt att det även ofta blir så lättsamt och trevligt med såna som jag aldrig träffat förut.

Fick den kommentaren för ett tag sedan: "När jag tänker mig dig fara och hålla en sån där klass, tänker jag inte att du sitter och pratar rätt upp och ner om det du "ska" utan även mycket om dig själv, och frågar dem om deras liv." Och precis så är det. Dock sen jag fick den kommentaren har det nog blivit ännu mer, för jag tog den som en komplimang och insåg själv att det är det jag tycker är roligt.

Visst, det är roligt att sälja och tjäna pengar också såklart. Men dessa människomöten, det är de som värmer och gör en glad i längden. Att få ett tack från någon av de i mitt team eller en nöjd kund, det sitter i längre!


Jag och några av mina kollegor i Mary Kay! =)

Kommentarer
Postat av: Anna

haha! ;) min bm tyckte typ inte ens att jag behövde preventivmedel pga ammningen! ;p

2012-08-28 @ 11:18:52
URL: http://www.lillannaa.blogg.se
Postat av: Marran

Riktigt trevligt att möta olika slags människor. Bra att du gör det där lilla extra. Det betyder så mycket för patienterna och visar bara att du gillar det du gör.

SV:
OKej vilket äldreboende jobbar du på? Jag jobbade som vårdbiträde förut. Jobbade på umebyggdens när det fanns och sedan jobbade jag på hemgården. Jobbade även en sommar på haga äldrecenter.
Ja nu tycker jag att jag får jobba tillräckligt, men förra hösten var det värre. Då kunde det gå en månad utan att jag fick jobba något alls. Det var därför jag sökte mig till SVT också, så att jag inte skulle hamna i den situationen igen.

2012-09-09 @ 19:54:27
URL: http://www.marilens.blogg.se
Postat av: Marran


Ah okej :) Det är ju lite andra typer av människor när du jobbar som hårvårdkonsult. Lite piggare kanske (förhoppningsvis :P)

Oftast är det 8 timmar men det händer ju ibland att jag får jobba över, men det är inte så ofta.

2012-09-10 @ 09:13:21
URL: http://www.marilens.blogg.se
Postat av: Marran

SV:
Ja jag tycker också det är roligt, men som sagt, det är ju roligare om man vinner ;P

2012-09-14 @ 13:20:24
URL: http://www.marilens.blogg.se
Postat av: Marran

Tack så mycket. Han är en riktig goding :)

2012-09-14 @ 18:06:08
URL: http://www.marilens.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0