Önskelista

Jag fyller ju snart år så jag tänkte lägga upp en liten önskelista ;)

* Multifunktionsskrivare - skrivare, scanner och kopiator allt-i-ett. Skulle verkligen vilja ha en sådan!

* Frisör volym-schampo & balsam (gärna i bigpack), exempelvis Goldwell Dualsenses Ultra Volume XXL Shampoo 1500ml + Conditioner 1500ml.


*Armband från Snö of Sweden med 7 olika länkar med bergskristaller, flätade läderband , sötvattenspärlor och kedjor, eller liknande?

Sällskapsspel exempelvis; Så det kan låta 2, Nya när då då, Pictionary, Rappa kalja. Eller någonting annat nytt och roligt?

* Motorvärmarkabel och kupévärmare

* Plastvisp

Njäe, nu kommer jag inte på någonting mer för stunden :)

Post-it

"Tack för att du gjort den senaste månaden den bästa på länge, ses sen puss"

Man blir glad när man hittar en sån här post-it lapp på datorskärmen när man kommer hem :]

Chivette

Senaste två veckorna har det varit fullt hus här, det har inte varit en enda natt som det inte sovit någon här. Det är lite olika folk som sovit här, Erika, Christina, Henke och Allan. Imorgon kommer även Mamma, Pappa, Alva (våran hund) och Erika (som varit hemma under veckan) hit. Det ska bli så mysigt att få rå om dem lite!
Jag har även påbörjat min nya praktikplacering på Ålidhems Hälsocentral. Intresset att läsa vidare till disktriktssköterska ökar verkligen för var dag som går. 

Lugn och ro är det som råder nu, ska ligga och pilla runt på datorn tills jag blir trött - skönt :)

Henkes nya vovve Chivette, en svart labrador tik. Jättefin hund! Men Caesar visade verkligen var skåpet skulle stå första kvällen (bilden är från första kvällen). Nu är hon dock mer kaxig när de träffas, vill busa :)

Fristående hudvårdskonsult

Jag är nu mer fristående hudvårdskonsulent, som det så vackert heter. Jag kommer att hålla i klasser där det ingår en gratis ansiktsbehandling med hudkurs och handinpackning. Det är inget köptvång utan du väljer själv om det är någonting du vill ha.I varje klass finns det fyra platser där du kan ta med dig några vänner som också får göra detta tillsammans med dig helt gratis! Vill du komma själv så går det naturligtvis också bra. Klasserna kan hållas antingen hemma hos mig eller hos er, detta kommer vi överens om vid tidsbokning.
Ni kommer att få fylla i ett analyskort om eran hud, vilken jag utgår ifrån när jag sen skräddarsyr en ansiktsbehandling till var och en av er. Jag undervisar er och ni får då själv prova de utvalda produkterna på er själva.

Låter det intressant? Hör av dig så berättar jag mer och förhoppningsvis bokar vi in en tid :)


Ja som sagt, fristående hudvårdskonsult ska jag prova på nu. Anledningen att jag fick nys om detta var för att jag själv var på en sån här klass i måndags. Jag blev då väldigt inspirerad och ville prova själv, vilket jag direkt fick!
Jag har länge velat bli makeupartist och det känns som att detta kan vara ett steg i rätt riktning. Dessutom är det ett väldigt flexibelt extrajobb, jag har möjlighet att jobba när jag vill och har tid, jag bestämmer även hur mycket jag vill jobba med detta. Känns hur som haver jätte roligt!
Startpaketet kom idag och jag har inhandlat kläder eftersom man vill inge ett professionellt intryck är det viss dresscode som gäller.


Diplomerad massör och solsken

Har hunnit bli diplomerad massör och fått hem mitt massagebord nu:
Hunnit ge en ryggmassage men inte mer än så, inte riktigt haft tid.

Lördag var jag och grillade, myste och lekte i snön med Pappa Anders + barna, Henke, Robin, Marcus och Moa. Väldigt trevligt, och vi åkte madrass också!

Väl hemma igen tittade jag lite när Allan spelade Pokemon Snap, lagom nördigt! På kvällen kom småsystrarna Erika och Christina hit, de har lov så ska vara hos mig under veckan. Det firades med att spela Canasta, jag och Allan vann ;)


RSS 2.0