Virrpanna.

I tisdags kände jag mig verkligen virrig. Alltså, mer än vanligt.
1. Efter att ha shoppat med Idah satt jag mig på bussen som skulle ta mig hem. När bussen började rulla kom jag på att neeej, har inte hämtat bilderna jag har framkallat på expert. Så fick skrika till busschauffören att stanna bussen.
2. Tvättade även denna dag och när jag skulle gå ner och hämta tvätten hittade jag inte lägenhetsnycklarna. Till slut började jag misstänka att dom var kvar i tvättstugan. Gick ner och skulle kolla men någon hade dragit igen dörren så det var låst!! Plingade på oss 5 grannar innan en öppnade, en äldre man som var snäll nog att följa med mig ner och låsa upp tvättstugedörren och guess what - där låg mina nycklar!
3. När jag skulle fara från Roger hann vi inte långt innan jag kom på att jag glömt mobilen på vardagsrumsbordet! Jag som aldrig lämnar mobilen någon gång! Men skyller på Pepsi, han distraherade mig?

Men som mamma sa när jag pratade med henne häromdagen - jag får skylla på henne för att jag är som jag är ;)

Idag har Camilla varit förbi och vi åt tacos innan hon var tvungen att ge sig av hemåt. De ringde och erbjöd mig jobb idag men tackade nej eftersom jag skulle vara med Camilla, tackade dock ja till att jobba imorgonbitti. Så hinner hem och äta lite innan det bär iväg på nollningsaktiviteter. På kvällen blir det nog att springa emellan lite, är både nollningsfest och "vännäs"fest här på Berghem och vill gärna vara med på båda. Well, det löser sig. På tal om jobb, har även tagit på mig jobb nästa lördag. Jag kan verkligen inte få nog av att jobba? ;)

Har även fått veta om praktiken, som jag egentligen inte alls såg framemot. Ska vara på samvårdsenheten. Först kände jag att whaaaat, vad är det för nå? Men sen läste jag lite om det - "Samvårdsenheten är en avdelning som ansvarar för vård av fyra olika specialiteter och ingår i Centrum för Rekonstruktiv kirurgi. Ögonkirurgi, öron-näsa-halskirurgi, hand- och plastkirurgi, käkkirurgi." Det lät ju faktiskt lite spännande, så det känns inte lika hemskt gå ut på praktik nu. Dock kommer jag ju i princip att avlida av tidiga mornar, ska nog önska mig många kvällar. Däremot hade jag blivit gladare om jag hade hamnat på kvinnokliniken, det tror jag hade varit intressant!


Min nya outfit! Det nya som syns på bilden är - skjorta från Only, linne från Gina Tricot samt bälte från Only :)

Crawling in the darkI will dedicate and sacrifice my everything
For just a seconds worth of how my story's ending
And I wish I could know if the directions that I take
And all the choices that I make won't end up all for nothing

Show me what it's for
Make me understand it
I've been crawling in the dark
Looking for the answer
Is there something more
Than what I've been handed?
I've been crawling in the dark
Looking for the answer

Help me carry on
Assure me its ok to
Use my heart and not my eyes
To navigate the darkness
Will the ending be ever coming suddenly?
Will I ever get to see the ending to my story?

Show me what its for
Make me understand it
I've been crawling in the dark
looking for the answer
Is there something more
than what I've been handed?
I've been crawling in the dark
Looking for the answer

So when  and how will I know?(know echo back)

How much further do I have to go? (have to go)
How much longer until I finally know? (finally know)
Cause I'm looking and I just can't see what's in front of me
In front of me

Show me what its for
Make me understand it
I've been crawling in the dark
Looking for the answer
Is there something more
Than what I've been handed?
I've been crawling in the dark
Looking for the answer


If I were you.You seem to find the dark when everything is bright
You look for all that's wrong instead of all that's right
Does it feel good to you to rain on my parade
You never say a word unless it's to complain
It's driving me insane

If I were you
Holding the world right in my hands
The first thing I'd do
Is thank the stars for all that I have
If I were you

Look at what's around you now
More than you ever dreamed
Have you forgotten how just hard it used to be?
So what's it going to take for you to realize
That all could go away in one blink of an eye
It happens all the time

If I were you
Holding the world right in my hands
The first thing I'd do
Is thank the stars above
Tell the world I love that I do

Yeah if I were you
Yeah if I were you
If I were you
If I were you

So what's it going to take for you to realize
It all could go away in one blink of an eye
It happens all the time

If I were you
Holding the world right in my hands
The first thing I'd do
Is thank the stars above
For the world I love
Take a breath and enjoy the view
Live the life that I wanna do
If I were you
If I were you
If I were you

Ranta runt.

Idag har jag varit över hela Umeå känns det som. Först  tomtebo och ledsagade lite, ersboda till sjg + lite affärer, västerslätt, teg. Och sen blir det Ica Maxi. Tur det finns snäll människor som lånar ut bilen till mig. Det hade ju tagit huuuur lång tid som helst utan bil. Tack Roger! :]

Ska ta fram nå mat snart, nå kyckling - som omväxling? Alltså jag äter typ kyckling jämt nu, det är så enkelt.

Imorgon blir det att shoppa med Idah! :D

Uggla.

Powernaps måste ju vara bland det skönaste som finns! Går delad tur idag så är ledig mellan 12-16. Sov i drygt en timme innan jag var tvungen att lämna över rummet till nästa som ville sova. Det är så skönt!
Men nu är det då avgjort, ska behålla tanta som ledsagare och inte gubben. Hade tänkt fara iväg med gubben på ÅC och fika. Gick och frågade en kvart innan taxin skulle vara här och han ville fara och det ville han. Sen när taxin var här, näe då känner han inte för det längre?! Stackars människor som kör taxi säger jag bara.. Så nu får jag sitta och uggla här på jobbet till kl16. Väääärt! Tog ju inte ens med mig en bok att läsa eftersom jag var säker på att jag skulle fara iväg med gubben ;p

Men nu är det iaf sista dagen på jobbet! Dock lär jag ju fara tillbaka hit emellanåt och ledsaga. Typ till veckan när jag är ledig :p

Sista helgen på den här sommaren.

Jaa, nu är det iaf sista jobbarhelgen. Efter imorgon har jag inget mer jobb på schema iaf. Sen är det en vecka "ledigt" innan skolan börjar om. Dock börjar ju nollningen till veckan så hinner väl inte vara ledig så himla mycket :)
Alltså idag har det varit hektiskt på jobbet. Fast så går det när man vill vara snäll och hinna baka en kaka till gamlern, då ska allt trilskes. En hade trampat runt sitt eget kiss över hela sitt rum så fick skura, och en hade skitit ner sig så blev en dusch där. Åsså var det tvätt att ta hand om etc etc. Men NU har jag lunchrast, klockan är snart halv två och kakan står i ugnen och bör vara färdig lagom till jag kommer tillbaka.
Efter jobbet ska jag åka direkt ner på stan och äta middag med Frida och sen ska vi se inception på bio. Trött som jag är hoppas jag att jag inte somnar, men knepet för att hålla sig vaken är ju - popcorn!!

Som det är nu är jag ledsagare till en tanta 16/månad och en gubbe 12/månad. De är helt olika i personlighet. Tanta hon säger inte så mycket, har svårt att gå framåt och ingen riktig "egen vilja" utan gör det man själv tänkt ut. Gubben däremot är helt verbalt kompetent och man kan sitta och prata med honom länge och väl, han älskar promenader och man kan göra väldigt många olika saker med honom. Dock har han väldigt stark egen vilja, ibland kan man ha planerat någonting han inte känner för och då är det bara att fara hem igen. Jag har hela tiden sagt att jag ska säga upp tanta eftersom att gubben kommer ihåg och saknar mig på ett helt annat sätt. Men jag har insett att det är för svårt när man pluggar att fara hit utan att veta om han kommer att gå med på det man planerat eller inte. Dessutom beror mycket av aktiveterna med han på vädret som nu tyvärr går utför. Såå, jag tror jag nu har bestämt mig för att säga upp gubben istället. För jag har verkligen inte tid att vara ledsagare åt båda. Men det svider ju i hjärtat litegrann.

Otrohet!

Nu har jag gjort det.. Köpte en sony ericsson w995, svek nokia! Men what to do. Jag har inte hunnit starta telefonen än så vet inte om jag är nöjd. Men är  då nöjd med hur den ser ut ;)


Klotter - så man håller sig vaken på lektionerna ;)


Pvk - snyggt ditsatt by me!


Ett chips när jag åt hos Feffo såg ut som pacman ;p


;)

Mobilen.

Har spenderat hela dagen med att skriva upp saker från min mobil: Telefonnummer, anteckningar, gamla sms osv. Gjorde ju några fynd ;)

2009-07-21
”Förlåt mig. Förlåt för att jag är för ung.” *gråter*

Var en gubbe där jag jobbade förr som satt och grät och sen fick vi förklaring varför han grät.

2009-07-27
”Ursäkta rapet det kom från gapet.”

En tanta på gamla jobbet.

2010-08-07
Lördag 19juni. Tittar genom fönstret på gammliaskogen som jag tidigare idag ”måste” bara ta en titt på närmare håll och känna den friska doften från granskogen. Kl är 11 och 10 och jag är nog den enda som fortfarande inte gått i säng. Hoppas du har det bra på din resa!

Från "min" gubbe som jag är ledsagare åt :')

Tomas säger – Jag har tappat bort min klocka, så jag måste ringa sj, dom spårar ur.

Tomas säger samtidigt som han håller en penna ovanför huvudet – jag har en overhead penna.

Sofie säger – ibland när han kom i kassan imorse.

Lars-Håkan (brandman) – jag är motsatsen mot Therese pappa (tandläkare). Jag rycker ut – släcker, och han rycker ut – tänder.

Lars – Rök luktar typ som ärtskidor från trädgårdslandet.

Jag och jenny sitter och pluggar fysik. Vi ber Lars-Håkan om hjälp oh han går in i personalrummet oh låser dörren. När han sen kommer ut igen har han på sig hörselkåpor och går bara iväg.

Bond – Ska man vara fin får man lida pin även i ekonomin.

Dan – Du är samma mobil men med nytt tema och nytt skal.

”Jag har en stor pillefjong!”
”Nejmen du inte är den så stor”
”Meen! Vänd dig om så ska jag stoppa in den i rumpan din ska du få känna på stor!”

Avsändare: Pappa jobb
Sänt: 10:14:15        2009-06-24
Tyvärr så orkade jag intet vänta en dryg timme på att de skulle öppna. Så om du hinner får du gärna köpa den. Mvh Kurt


Anledningen att jag "rensar" min mobil är  för att den fungerar så dåligt nu - han är utbränd! Men han har ju ändå varit med i drygt två år, och skrivit rätt många sms ;p 

Det lär bli den här mobilen - Sony Ericsson w995. (Ja Nokia, jag måste vara otrogen!!)Dock vet jag inte om jag ska köpa den i butik eller över internet, och jag vet inte heller vilken färg. Men det lär nog bli i butik i slutändan, är ju så lätt övertalad, haha! Och han jag pratade med på The Phone House tyckte att jag skulle köpa genom att binda mitt abonnemang i två år. Egentligen är det väl inte så dumt, har bara alltid varit skeptisk mot det.

För övrigt ser mitt hår hemskt ut! Men var in hos frisören igår, hon som klippte mig var inte där, men hon jag pratade med tyckte synd om mig så hon ska fixa till det på fredag. Så det ordnar sig :)

Sista jobbarveckan nu och sen är det i princip så att skolan börjar om. Men det är bra man har nå att göra :)


...

Enda jobbiga med att leva utan att tänka efter så mycket är att det fungerar inte hur länge som helst..

Beachvolley i regnet!

Har varit och pysslat om min tanta idag. Färgat håret på henne, målat naglarna och sminkat. Hon blir då glad när man pysslar om henne :) Sen följde jag med Martin bort på strömpilen. Nu blire att följa papegojmannen (jag måste få kalla dig så Roger xD) och titta på soffor innan det blir att fara till Vännäs och spela beachvolley i regnet ;)

Alltså jag känner inte Idah särskilt bra men hon ställer alltid upp. Hon och Sankie har tagit hand om mina katter flera gånger och jag fick följa med henne ut härom helgen. Och nu skriver hon:
Idah (IdahThatsMe@hotmail.com) om ...:
Vi får se film tillsammans och skapa nya mysfilmminnen med massa götta och ont i magen efteråt =)

:')

Dust it.

Wiiiie, snart får jag "helg" och ska vara ledig 3 dagar i rad. Dock lär jag vara här och ledsaga lite ändå, kan ju inte vara helt göralös sååå länge ;) Idag har jag haft delad tur a.k.a. jobb mellan 7-12 och sen 16-21. På mina timmar hann jag ner på stan och vara med Martin och Sankie, såg lite på summer beach tour. Jag är ungefär lika bra som dom som spelade där..? Var även in och köpte "dust it", ett hårpulver som gör att man får mer volym i håret utan att måsta tupera. Jag ska då ge det en chans. Fick det i håret hos frisören efter att jag hade färgat det så blev som lite såld då. På tal om mitt färgade hår, det röda håller redan på att försvinna!! Lär väl sluta med att jag far hem till mamma så får hon försöka rädda det, som vanligt ;)

Jag är fruktansvärt sugen på bär. Jag är van att ha allt utanför huset; hallon, jordgubbar, smultron, svarta & röda vinbär och hjortron som familjen plockat (näe jag har inte varit med och plockat sista åren). Men NU känner jag faktiskt för att fara och plocka, ha i frysen - framför allt hallon och hjortron. Det är ju så gott.


...

Jag tror att det går ganska bra, att jag är rätt oberörd. Jag gör saker hela tiden - jobbar eller är med folk. Men jag har ännu inte kunnat lyssna på musik ensam - verkligen inte på nätterna som jag brukar, och jag har ännu inte sett en enda film.

Old things.

Haha, kollade lite i min blogg från back in the days. Då skrev jag åtminstone lite tankar och funderingar, nu är det meste bara fakta. Ännu mer back in the days skrev jag bara tankar - i bloggen på lunar. Lunar försvinner väl om några dagar och även alla blogg-inlägg där. Men who cares egentligen ;)

Norsjö beachen.

Okej, nu har det varit dåligt med uppdateringar här. I lördags var vi iaf på Norsjö beachen - jag, Feffo, Martin och Ellen. Vi var bananer i pyjamas och hade lätt snyggaste outfiten där. Vi hade även våran egna hejarklack - my family! Måste säga att det var en riktigt rolig dag där i Norsjö trots att den var tvungen att avslutas med Frasses-mat (ja jag har konverterat till Max nu tack vare Feffo!). Tyvärr tog vi oss inte vidare från gruppspelet utan blev trea där, förlorade i poängskillnaden.
Bananer i pyjamas!!

Igår på jobbet var en av de värsta kvällar jag jobbat. Först och främst nedspydd av en tanta, och jag som hatar spya!! For som tur var bara på plastförklädet och armarna. Det äckligaste var att det rann ner för armarna och in i plasthandskarna. (ja, jag vet att ni vill veta?!) Eftersom vi var så länge inne hos henne så blev ALLT annat så fördröjt. I slutet fick jag i princip springa runt och ge alla medicin.

Idag har det varit full rulle. Jennifer var i Umeå så var med henne några timmar. Sen blev det premiärbesök hos en frisör för mig! Ville göra nå annorlunda nu när jag väl gick till en frisör, någon som mamma INTE kan göra så bra. Så färgade mörkt med några röda partier. Bild kommer väl när jag har någon bra, haha. Det blev då coolt, annorlunda. Och det var precis vad jag ville ha - en förändring. Sen for jag till Feffo och han bjöd på finmiddag - kött och klyftpotatis med beasås. Han hade även köpt sallad BARA för min skull. Tycker det var himla fint gjort :') Och kvällen avslutades med beachvolley i Vännäs som alltid är lika roligt! Nu ska jag strax sova, är egentligen dödstrött och ska ju jobba imorgon så är kanske dags snart.

Avslutar inlägget med en bild från när jag var ut med Idah och gänget:

RSS 2.0