Mamma!



http://annasdrom.blogg.se

Bilduppdatering.

Har hunnit vara i Umeå nu ett tag. Tiden hemma var härlig, men det är ändå skönt att vara tillbaka i Umeå hos min bejbi och mina bäbisar :) Hemma hann jag då med två dagars utgång i Arvidsjaur, massa läsande, årets första kubb med familjen (även farmor), köra bil med manuell växellåda och bara "vara tonåring igen" som mamma uttryckte det.
Sen jag kom tillbaka till Umeå känns det som jag har gjort hur mycket som helst. Jag har fått en gubbe att vara ledsagare åt 12timmar/månad nu. Så sammanlagt kommer jag jobba lite över heltid i sommar ändå =) Tror att det kommer bli jättebra! Idag var jag och hälsade på min ledsagar-tantas riktiga hem. Jättemysigt ställe och blev hennes man hade köpt massor med fika och jag blev verkligen bortskämd! Sen ikväll har jag hunnit baka en morotskaka till Ardi och gjort mormorssaft (sån där köpes som man bara kokar upp själv). Så nu har vi mormorssaft när Erika och Christina kommer hit ;)
Igår var några kompisar här, vi åt middag och hade det trevligt. Var egentligen tänkt att fara ut någonstans men tack vare det vackra regnvädret som rådde var det ingen som kände sig särskilt peppad. 

Dexter må vara en busig liten grabb men han är världens charmtroll och har börjat vara mysig på riktigt nu faktiskt. På nätterna så har han börjat att sova i sängen bredvid oss, och han gillar när vi kliar han. Tidigare har han bara bitit/nafsat i fingrarna när vi har kliat honom men nu har han blivit en stor pojke och gillar att mysa. Snart kommer han bara att vara ett mysmonster!

Well här kommer lite bilder, framför allt från Ardis iPhone, jag är så dålig på att ta kort nu för tiden :o


Tre katter i ett klösträd.


Thelma ligger i en hög av täcken.


Dexter sover på tjockisen och Ardi ska dit och klia honom på hakan ;)


Thelma kikar fram under filten.



Dexter är så snygg!


Tjockisen ligger och myser i soffan.


Thelma är bara söt.


Dexter sover i klösträdet.


Alva i slips.


Tjockisen har det mysigt!

Nej nu ska vi ta och lägga oss. Fullt upp imorgon med. Först iväg och vara ledsagare åt både tanten och gubben och sen blir det födelsedagsfika hos en kompis =)

Super Mario!

Det är ganska fascinerande vad sådant man lärde sig när man var liten sitter kvar. Christina sitter och spelar Super Mario 3 på 8-bits nu, åsså frågade hon vilken dörr man skulle ta för att få extra liv. Utan att ens vara i samma rum och se vilken värld hon var i så svarade jag "Femte dörren är extra livet och sjätte dörren är bossen."


Jag funderade på att fara till Arvidsjaur idag men jag känner att jag vill hem till Umeå. Till mina små kattbäbisar och min bejbi. Igår när man stannade av kände man att man längtade tillbaka lite. Däremot när man har haft fullt upp med annat har man inte riktigt hunnit tänka. Såå, det lutar mot att jag far hem ikväll, bara jag har skjuts till tåget (a)

Studenten 2010.

Jag vet inte riktigt hur jag ska börja det här inlägget. Okej visserligen är jag trött och ser ut som en annan zombie nu, men allt annat känns så bra! Och just nu känner jag mig lite nostalgisk, sitter vid våran (inte särskilt snabba) dator uppe, där jag alltid satt förut och inte har suttit på väldigt länge eftersom jag alltid haft med bärbara hem. Idag har jag sovit länge på morgonen, eller 8 timmar men jag låg kvar och drog mig och bara höll fast vid alla konstiga drömmar man har. T.o.m. i drömmarna saknar jag Järvträsk ;) Det var länge sen man bara kunde ligga kvar i sängen, blunda och bara vara. Jag har inte tänkt på det ett dugg, men nu när jag fick återuppleva det insåg jag hur skönt det faktiskt är. Jag hade ingen dator i mitt rum som jag annars så snabbt brukar ta fram när jag har vaknat, utan jag bara låg där, i min sköna säng! :)

Wellwell, igår. Alltså jag har saknat Arvidsjaur! Att "känna" så många människor så man känner sig aldrig helt övergiven. Dessutom var det så många som jag inte träffat på länge och verkligen har saknat som man fick träffa igen! Man minns ju sin egen student så väl, hur kul man hade, roligare än man någonsin kommer att ha igen. Enda tråkiga med studenten är att splittras, nu är det många som försvinner från Arvidsjaur, speciellt flygare som far tillbaka till sina hemtrakter. Och alltså, Max i all ära men Sibylla i Arvidsjaur är nästan bättre. De är åtminstone inte snåla med maten ;) Jag vet egentligen inte vad jag ska säga om igår, är för mycket att säga så då blir det att inte säga någonting. Men tack för igår iaf!

Nu kom Alva uppför trappen och la sig i fotöljen :) Jag funderar på att bli människa snart - duscha ;)

Skogen.

Okej, nu har det ju blivit kväll så nu är jag piggare, som vanligt.

Men jag kan ju säga att det KÄNNS att man är hemma. Har satt potatis idag och sen har jag och Erika varit och gått i skogen uppemot berget för att leta Eves hund som var bortsprungen. Måste bara få berätta hur söt våran hund Alva är, hon är världens snällaste. Idag tog vi in våran kanin Lillan och Alva bara pussade henne och tvättade hennes päls. Det kommer att bli såå spännande att se hur Dexter kommer att reagera när han kommer hit sen i sommar, blir väl kvarnfesten! =)

Imorse var vi till Jörn och kollade på kattbäbisar och Eve tingade en av dem. Man blir ju så kär i dom, jag skulle kunna ha ler katter utan problem! haha. Jag som alltid trott mig vara hundmänniska men jag håller nog på att ha konverterat till katt. Dock vill jag ha hund när jag blir stor, men en liten mysig bara. Fördelen med katter är att det luktar inte äckligt om händerna när man har myst med dem (som det ofta gör med hundar, men inte jämt.), de är lättare att ta hand om, de kurrar när man myser med dem, de äter mindre osv. Men hundar kan man ju lära mer och enkelt ta med överallt.

Wellwell, nu skulle Christina ha hjälp med nå kort :) Det känns riktigt skönt att vara hemma!

Hemma!

Det ordnade sig med SJ iaf, det var bara fel på hemsidan. Så hem tog jag mig och hemma är jag nu =)
Igår var det Arvidsjaur som gällde, balen 2010. Idag är jag trött. Har varit och kollat på en kattbäbis till Eve också. Imorn blir det Arvidsjaur igen, då äre studenten 2010 ;)

Okej kul uppdatering I know, men jag orkar inte :p

SJ.

Jag ska hem idag, det är då tanken. Men nu finns inte tåget på sj längre, bara på manuella tidtabellen. Och när man ringer har dom ingen aning vad som kan vara felet. Sååå, det blir väl att fara på tågstation när det ska gå och hoppas på att det bara är fel på hemsidan!

SOMMARLOV!

Förra sommaren kändes inte som sommarlov, men nu - I can feel it!! Är ledig till midsommar, visserligen kanske jag kommer gå in och jobba nån dag då och då men det räknas inte. Dessutom har jag världens slappaste schema i sommar på jobbet (eller okej, kanske inte så värst, men om man jämför med förra sommaren!)
Och jag är också glad för att det känns som att tentan gick bra, det ska mycket till för att jag ska kugga den. Med andra ord - jag kan jobba som undersköterska i sommar = mer pengar! ;)
Och för det tredje har jag nu bestämt mig för att åka hem nästa vecka. Se balen och studenten och vara med där när det händer. Åsså träffa familjen. Liten semester typ? Haha.

Det som känns konstigt nu är att, jag har inget jag MÅSTE göra innan jag ska iväg ikväll. Jag kan göra precis det jag känner för och inte ha dåligt samvete över det. It's been a while. Visserligen har jag inte ofta gjort saker som jag måste göra, men jag har alltid vetat att jag borde.

Och Dexter håller på att bli så stor lillgrabben :o Han växer så det knakar och han blir kaxigare för var dag som går. Jag tror inte riktigt att han och Thelma har bestämt rangordningen än, så han är mest på henne. Tjockisen däremot, hon är redan högst i rang.

Och ikväll ska jag iväg och spela beach i Vännäs. Och Elin från min klass ska följa så det blir superkul! Jag känner mig på riktigt gott humör - SOMMARLOV! :D


Lill-Thelma :')

Sista-dagen-plugg.

Sista dagen att plugga idag, imorgon är det tenta. Jag har aldrig förr varit så omotiverad att plugga förr, jag brukar ändå vara bra sista dagen innan i vanliga fall. Nu är jag bara helt off, kanske för att sommarlovet hägrar?
En sak jag ska göra när jag får sommarlov är att läsa klart "Ljudet av ditt hjärta". Jag har verkligen inte haft någon tid alls att läsa, men jag vill!


Nejmen, åter till plugget då.

Artikel.

Ardi, 2 år, röker 40 cigaretter/dag. http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article7201230.ab
Sjuuuukt. Enda som var lite kul var ju att ungen hette Ardi, är ju inte så vanligt namn.

Hade seminarium idag på skolan, och gick över förväntan. Min powerpoint var populär och inte för barnslig ^^ haha.

Dexter är här och busar nu, tjockisen vill ha uppmärksamhet, Thelma är ute och tar det lugnt, jag ska plugga!


Dexter!

RSS 2.0