Bilduppdatering.

Har hunnit vara i Umeå nu ett tag. Tiden hemma var härlig, men det är ändå skönt att vara tillbaka i Umeå hos min bejbi och mina bäbisar :) Hemma hann jag då med två dagars utgång i Arvidsjaur, massa läsande, årets första kubb med familjen (även farmor), köra bil med manuell växellåda och bara "vara tonåring igen" som mamma uttryckte det.
Sen jag kom tillbaka till Umeå känns det som jag har gjort hur mycket som helst. Jag har fått en gubbe att vara ledsagare åt 12timmar/månad nu. Så sammanlagt kommer jag jobba lite över heltid i sommar ändå =) Tror att det kommer bli jättebra! Idag var jag och hälsade på min ledsagar-tantas riktiga hem. Jättemysigt ställe och blev hennes man hade köpt massor med fika och jag blev verkligen bortskämd! Sen ikväll har jag hunnit baka en morotskaka till Ardi och gjort mormorssaft (sån där köpes som man bara kokar upp själv). Så nu har vi mormorssaft när Erika och Christina kommer hit ;)
Igår var några kompisar här, vi åt middag och hade det trevligt. Var egentligen tänkt att fara ut någonstans men tack vare det vackra regnvädret som rådde var det ingen som kände sig särskilt peppad. 

Dexter må vara en busig liten grabb men han är världens charmtroll och har börjat vara mysig på riktigt nu faktiskt. På nätterna så har han börjat att sova i sängen bredvid oss, och han gillar när vi kliar han. Tidigare har han bara bitit/nafsat i fingrarna när vi har kliat honom men nu har han blivit en stor pojke och gillar att mysa. Snart kommer han bara att vara ett mysmonster!

Well här kommer lite bilder, framför allt från Ardis iPhone, jag är så dålig på att ta kort nu för tiden :o


Tre katter i ett klösträd.


Thelma ligger i en hög av täcken.


Dexter sover på tjockisen och Ardi ska dit och klia honom på hakan ;)


Thelma kikar fram under filten.



Dexter är så snygg!


Tjockisen ligger och myser i soffan.


Thelma är bara söt.


Dexter sover i klösträdet.


Alva i slips.


Tjockisen har det mysigt!

Nej nu ska vi ta och lägga oss. Fullt upp imorgon med. Först iväg och vara ledsagare åt både tanten och gubben och sen blir det födelsedagsfika hos en kompis =)

Kommentarer
Postat av: Idah

Oj vad Dexter har blivit stor :O Och vad han är lik Nikkie, eller hon är lik honom :D! De måste ju få träffas snart :)

2010-06-21 @ 20:52:04
URL: http://idahperman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0