Seminariet i Göteborg

Onsdag natt satte vi oss i bilen och påbörjade resan ner till Göteborg där seminariet/utbildningen skulle äga rum. Resan gick bra ända tills vi kom fram till Göteborg - där gick startmotorn. Jag kunde inte ens reagera men tankarna snurrade - "hur ska vi ta oss hem?" "vad ska vi göra med min bil?" "hur dyrt kommer det här bli?" osv. En vänlig själ hjälpte oss att knuffa igång bilen och han sa att han skulle kolla med några kompisar om de kunde hjälpa oss att fixa bilen. Fortfarande orolig.. Ringde till honom efter ett tag och han sa att han inte hunnit kolla upp det, men att vi inte skulle oroa oss utan fara och ha roligt så skulle han fixa det där! Lite lugnare, men man vet ju aldrig om man ska våga tro på sådant där. Efter att vi lagt på tog det inte många minuter innan han ringde upp. Han kände någon som hade en verkstad, och han skulle fixa det till kompispris på fredagen. Fortfarande inte helt säker på att det skulle gå ordna, och till vilket pris? 2000kr senare, ett begagnat batteri och en begagnad startmotor så var det ordnat - bilen rullade igen!


Torsdagkväll var det Area Awards Night. Jag klädde upp mig i min gamla balklänning som mamma sytt med gardintyg från jysk (fick många komplimanger för den) och vi åt tre rätters middag. Det var väldigt trevligt, en bra kväll!

Fredag började seminariet "på riktigt". Det var show och det var utbildning. Med huvudet fullt av information var det bara att svida om till galakvällen. Tyvärr gav dragkedjan på balklänningen upp, jag fastnade nästan i klänningen också men till slut tog jag mig ur. Hade med mig en backup klänning som jag inte alls kände mig lika fin i, men den fick duga.


Umeå-gänget!

Lördag var sista dagen på seminariet. Nyheter presenterades, och det kommer en hel del grejer i höst som jag ser framemot! Efter det började vi rulla hemåt. Vi var tillbaka i Umeå kl 07.30 på söndagmorgon. Sjukt trött, hade inte blivit mycket sömn under resan. Tror inte att jag riktigt hunnit sova ikapp än ;p

En väldigt trevlig resa, ett underbart gäng och massor med motivation. Det här kommer bli super! ^^

Kommentarer
Postat av: mami

Trist att dragkedjan gick sönder! Det enda som var av kvalité... Kul ändå att du ännu kunde få på den!
Skönt att du fick hjälp att laga bilen och att det inte blev ännu dyrare! Längtar efter dig...känns som en evighets sedan jag såg dig! Puss prinsessa! <3

2012-09-05 @ 08:41:57
URL: http://www.annasdrom.blogg.se
Postat av: Marran

Jättefin klänning Vad duktig din mamma är på att sy. Och vilken tur ni hade som mötte den där mannen! Ibland möter man vänliga människor!

SV:
Jag har just börjat att arbeta som programledare, men jag är timvikarie så jag kommer bara hoppa in då och då. Hade inskolning för två veckor sedan
Annars timvikar jag som reporter. Det är också väldigt roligt.

2012-09-05 @ 09:01:13
URL: http://www.marilens.blogg.se
Postat av: Marran

Förutom missödet med bilen verkar det som du hade en bra helg iallafall!

SV:
Är väldigt olika hur mycket jag jobbar eftersom jag är timvikare. Är både på SVT och på TV4 för att få ihop så mycket tid som möjligt, men det är allt mellan 50% till heltid.

2012-09-06 @ 09:26:16
URL: http://www.marilens.blogg.se
Postat av: Marran

SV:
Ja jag jobbar i Umeå. Det känns kul att jag kommit in här. Det är rätt många som vill jobba, men vill man någonting tillräckligt mycket så går allt.

Vad gör du en dag som denna?

2012-09-07 @ 08:34:02
URL: http://www.marilens.blogg.se
Postat av: IDA COOLIDZ

AJ knåååw! Just nu jobbar jag inte, innan jobbade jag som kock. Durå?

2012-09-10 @ 19:00:52
URL: http://idaflodell.blogg.se
Postat av: IDA COOLIDZ

Ptja, ser på serier, surfar, kollar in webshopar, går på stan, käkar lunch. Ungefär! Fan avd fett, måste man vara utbildad då eller?

2012-09-11 @ 20:00:49
URL: http://idaflodell.blogg.se
Postat av: vanessaljungdahl.blogg.se

SV: tack så mycket!

BTW fin blogg du har ^^

2012-09-12 @ 17:44:12
URL: http://vanessaljungdahl.blogg.se/
Postat av: Ninas modeblogg, utan mode

Vad smidigt med en mamma som kan sy :)

Vad kul! Är du religiös eller är du bara smart som inte dricker? :P

2012-09-17 @ 10:08:06
URL: http://ninai.blogg.se
Postat av: vanessaljungdahl.blogg.se

SV: Tack! :)

nää har just städat rummet och ska snart blogga ^^ eller något liknande ahha.. själv då?

2012-09-17 @ 18:05:39
URL: http://vanessaljungdahl.blogg.se/
Postat av: Anna

Sofiaaaa, du måste bli bättre på att uppdatera din blogg!! :)

2012-09-28 @ 11:24:01
URL: http://www.lillannaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0