Hösttavla - I'm proud!

Oj, det var ett tag sen jag la in bilder från kameran såg jag just, fast iofs har jag inte tagit så mycket bilder så det kanske är därför. Hittade iaf en bild på Modell-Viktor:
Och två bilder från Arvidsjaur, när vi var dit och överraskade Pär på hans födelsedag:
Visst är det mycket roligare att berätta om sina dagar i bilder? De gånger man tagit bilder vill säga, man skulle ju ha blivit bättre på det faktiskt. Men, allt kommer och går i perioder, ibland tar man mycket bilder och ibland är det som nu, nästan ingenting! :p
Här är iaf en bild från när jag och två av gubbarna var ut på picknick, i tisdags:
Vi matade ankorna (ja, jag vet att det inte är ankor men låter gulligare så), och det var sjukt mysigt! ^^
Den bild som jag är mest stolt över är nästa. Eller jag är väl inte stolt över bilden, men jag är stolt över mina gamlingar på praktiken :') Jag och två gubbar gick ut och plockade med oss halva skogen in, sen hjälptes vi alla åt att göra en hösttavla. Och den blev verkligen finare än vad jag trodde den skulle kunna bli:
Imorgon ska jag och Ardi försökta ta bussen mot Ica Maxi. Det går ingen buss hela vägen fram, men förhoppningsvis ska vi hitta dit om vi hoppar av på.. jaa, vad nu vägen hette (måste kolla upp det där igen sen!). Oj vad tiden går fort, dags att sussa I guess. Måste bara få säga att idag har hjärnan gått på högvarv! Jag och Frida satt 3timmar på MB (medicinska biblioteket) och pluggade. Shit!!

Kommentarer
Postat av: Erika

coolt att ni lyckade gö en sånn där schnygg tavla ;D ^^ <3

2009-10-03 @ 15:52:58
URL: http://erikaaeklund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0