Efter FashionHub

Modevisningen gick vägen, jag överlevde. Att få bli sminkad och stylad av andra människor är rätt skönt, det känns väldigt lyxigt. När det var ungefär en kvart kvar innan visningen skulle börja så var jag färdigstylad och lite smått stressad.
Först gick jag en visning för Rapunzel med en kort blond peruk, inte riktigt min färg må jag säga ;p Efter det var det dags för min "casual" stil, väldigt baggy. Jag gillade ändå denna stil, men jag skulle inte bära den till vardags. Min andra outfit gillade jag däremot skarpt, en leopardmönstrad nästan genomskinlig tröja och svarta jeans.
Kläderna vi använde var från Only och skorna var från 59'an.
Backstage var det kaos. Det var sjukt stressigt mellan visningarna att hinna byta om. Hade det inte varit för makeupartisterna så hade det varit ännu värre! De fanns där och hjälpte till. När jag var som mest stressad i slutet och skulle på med leopardtröjan hjälpte hon mig att sätta den rätt väg, eftersom jag var så skakis och stressad visste jag verkligen inte vad fram och bak var.
Det var över väldigt snabbt och jag fick gå ut till mina vänner. Jag blev förvånad över hur många som jag kände som kommit för att titta på mig. Det kändes sjukt bra! Tack ni som kom och tittade, det betydde verkligen jättemycket för mig.

Ni som inte var där undrar kanske lite hur jag såg ut? Via Umemodellen finns det såklart även väldigt duktiga fotografer, så har hittat åt några bilder som några av dem tagit. Tänkte dela med mig av vissa av dessa som fotografen Kalle Prorok tagit.


Med blond peruk, not my style? ;p


Baggy baggy.


Alltså denna topp måste jag typ fara och köpa, visst är den snygg?


Några av mina vänner i publiken!


Gänget.


Ett väldigt roligt gäng :]

Kommentarer
Postat av: David

Värsta ståtlig!

2011-10-22 @ 01:52:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0