Varningstecken.n.nu

http://www.varningstecken.n.nu/ är som jag många gånger sagt en väldigt bra hemsida, jag har nu även sett att de uppdaterat rätt mycket så jag ska försöka anknyta min historia till vissa av de nya delarna också. Jag gillar även denna sida på facebook "Varningstecken - om verbal misshandel". Det är där som hemsidans uppdateringar kommer att annonseras, samt artiklar, information och fakta! Senaste uppdateringen som gjordes på facebook-sidan fick mig att känna mig väldigt hedrad:
"Här kommer ett tips på en fin och välskriven blogg! Sofia Eklund bloggar om sin egen resa angående detta ämne. Det är fantastiskt med alla modiga, starka kvinnor som delar med sig av egna erfarenheter. Som inte tiger, utan berättar. Kolla in bloggen!"

Just nu har jag praktik natt och det är rätt lugnt. Så jag sitter och läser på hemsidan - kanske kommer det någon uppdatering snart igen!

Kommentarer
Postat av: mami

Ja, det kanske inte var så här du tänkte ditt författarskap skulle börja, men det ger dig än mer stoff till boken som "ligger" å väntar påbörjad ;)

Älskar dig <3

2011-05-12 @ 07:39:45
URL: http://annasdrom.blogg.se/
Postat av: camilla

Cool att de tog upp din blogg! :)

2011-05-14 @ 11:11:34
URL: http://gargnesarn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0