Det sista närmar sig

Imorgon är det sista mötet, möte nr 16. Jag ska  ta och fylla i ett nytt SCL 90 innan dess. Fyllde i ett efter första mötet, och nu ska vi se om det är någon skillnad - http://ninasofiaeklund.blogg.se/2011/january/scl-90.html
Vi slår på stort imorgon med fikat, så jag tog på mig att göra tårta. Som vanligt. Snart borde jag kunna göra dessa tårtor i sömnen :P 

Sista mötet.. Jag som har börjat på gilla onsdagar. Förut var det inte en favoritdag, mitt i veckan. Nu har det kommit till att bli en av mina favoritdagar. En kontinuerligtet. Precis vad jag behövde.
Där i början slungades jag runt på så många olika ställen. Var tvungen att gång på gång berätta om allt från början, och fick sedan höra samma sak. Ny personer hela tiden. Det tog ett bra tag innan jag hittade detta, min kontinuerligtet.

Var till frisören idag och färgade mitt hår, mörkbrunt med lila slingor. Kommer bli jättebra det här! Ska dock tillbaka på torsdag och färga lila en gång till så det sitter och blir mer effekt, det fanns inte tid idag :)


Bye bye.

Kommentarer
Postat av: Hilda

För en gångs skull lärde jag mig något genom att läsa en blogg. Det är inte alltid man gör det direkt, tack för att du lägger ner din tid på att blogga :).

2011-05-08 @ 10:34:49
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0