Kommande födelsedag

Idag har känts som en bra dag. Tiden på praktiken har gått snabbt, och sedan har jag varit till tanta - färgat hennes hår och målat hennes naglar. Så nu är han extra fin ett tag framöver.

Har pratat med mamma idag om att jag kommer hem 1 april, jag vill som fira födelsedagen hemmavid faktiskt. Sedan ringde jag till min låtsaspappa Hans och bjöd dem på födelsedagsmiddag och han skrev in det i deras kalender. Det blir sjätte året i rad de är med på min födelsedag och som han sa "det är ju som lite av en tradition att vara i Järvträsk då." Sen verkar det även som att Pär ska komma då, som det ser ut nu kunde han åtminstone. Det känns som kul. Även om det inte är speciellt att fylla 21 år, det är som speciellt att få komma hem och samla allihopa.

Någon sorts önskelista:
* Sällskapsspel - ex. Bluff, (nya) När då då, Pictionary, eller nå annat roligt.
* Henrik Fexeus nya bok "Konsten att få mentala superkrafter". (släpps dock inte förrän om typ två veckor).
* Personliga och hemmagjorda saker gillas alltid. Har önskat mig en tavla av syster Evelina för hon hade gjort en så fin till henne själv. En "Välkommen till Sofia Eklund"-skylt av mamma, för hon gör så vackra. Sen önskar jag mig ju alltid att få bli fotograferad av en duktig fotograf *blink blink*. Presentkort på massage av duktiga massörer är inte heller fy skam *ännu mer blink*. Och även att bli bjuden på middag och/eller annat mys med kära vänner.
* KANSKE en ny big popper. Ska prova om min gamla fungerar någon dag snart, kanske ikväll. Är som sugen på popcorn. Men sista gångerna har den fungerat så dåligt, den är ju rätt valanvänd så kanske inte så konstigt :p


Eftersom jag åker hem 1 april funderar jag på att ha något slags födelsedagsfika dagen innan. Nackdelen är ju att många i klassen är ute på praktik då, och risken finns att de "jobbar" kväll, men jag lär nog försöka ha så ändå. Tror jag ska köra på Thomas stil - att ha "öppet hus" på kvällen, folk får komma och gå som de vill åsså bjuder jag på fika. Får lov att baka tårta och lite grejer tills dess :) Så ni som bor här i Umeåtrakterna skriv in det i era almanackor redan nu!


Thelma myser!

Kommentarer
Postat av: mami

välkommen hem...längtar<3

Älskar dig <3 <3

2011-03-14 @ 21:37:40
URL: http://annasdrom.blogg.se/
Postat av: malin

Tack Sofia! Vad glad jag blir :D

2011-03-15 @ 09:50:50
URL: http://malingrankvist.blogspot.com/
Postat av: camilla

När ja va på the studio skrev ja upp dig som en av mina vänner de kunde ringa å fråga om du ville komma dit å ta kort :P (om du far dit så e de gratis annars kosta ett besök 800 typ)

2011-03-15 @ 15:28:52
URL: http://gargnesarn.blogg.se/
Postat av: malin

Jag använder mig av det mesta, till och med h&ms smink fast det jag använder mig av mest just nu är dock make up stores ögonskuggor, märket färg och en palett som ser ut såhär: http://eleven.se/eleven-120-colour-ultra-shimmer-eye-shadow-set-14292.html =)

2011-03-15 @ 16:34:07
URL: http://malingrankvist.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0