Helgen

Fredag var jag med Thomas och ett par som han känner. Vi åt middag på allstar, vilka mega portioner det var där! Sedan for vi hem till Thomas och såg svärdet i stenen, disney är verkligen bra filmer :p
Igårkväll var jag på tjejfest hos en klasskompis, så vi var några tjejer ur klassen. Tanken var utgång på rex nere på stan, jag har aldrig varit där så jag tyckte att det lät som en bra idé. Men när man möttes av en kö som hette duga, så några av oss valde att gå på max och äta för att sedan åka hem. Det var ändå en väldigt trevlig kväll. Jag pratade mycket med sådana jag inte haft så mycket kontakt med, och det kändes som bra.

Ikväll ska jag jobba 5 timmar, annars vet jag inte riktigt ännu. Jag hade väl tänkt stiga upp snart i alla fall. 

Imorgon börjar min praktik på hemgården - ett äldreboende, jag ska vara på servicehus delen. Även min syster kommer hit imorgon, så det blir trevligt =)

Efter Luleå har min syn på förhållanden ändrats lite tror jag. Innan ville jag inte alls ha en pojkvän just nu. Nu känns det faktiskt som att möjligheten finns, om man bara hittar någon. Det är lite som att ha öppnat stängda dörrar. För jag har verkligen varit stängd, ens tanken har fått mig livrädd. Visserligen är jag nog lite rädd ännu, men hittar jag någon och det känns bra så varför inte.
Det är lite roligt egentligen. När man var liten var man ihop i princip efter att man kysst varandra, det var definitionen på nu-är-vi-ihop. Idag krävs det mycket mer. Jag läste en artikel i en tidning om "nästan-förhållanden och kk-relationer". Hur lätt det är att fastna i dessa relationer istället för att utveckla det till någonting mer.


Jag har en snygg kompis, Thomas heter han ;)

Kommentarer
Postat av: charlotte

mkt trevlig kväll! :)

2011-03-06 @ 19:52:49
URL: http://clott.blogg.se/
Postat av: Thomas

Men snälla...du var tvungen??? :P

2011-03-06 @ 21:52:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0