Sista natten med gänget

Imorgon skjutsar jag tillbaka gamlingarna, och det är lite blandade känslor till detta. Thelma kom just och buffade på mig så att jag skulle lägga ut mitt täcke så hon kan lägga sig bredvid (hon vill inte ligga bara på madrassen, utan på MITT täcke). Tjockisen ligger här bredvid och har precis slutat skälla (hon verkade tycka att hon fick för lite uppmärksamhet).
Det som ska bli skönt är att det kommer bli mindre lurv, det här korta håret som fastnar överallt kommer försvinna. Tjockisen kan som sagt vara rätt krävande, så hon kommer inte att vara och skälla och mjölktrampa i hårbotten och luggas, så att man inte får sova ifred. Dexter kommer inte längre få en smäll när han går för nära.
Å andra sidan kommer inte lill-Thelma ligga bredvid mig och kurra, hon kommer inte att buffa på mig för att jag ska lägga ut täcket, och tjockisen kommer inte lägga sig nära nära och grymta (hon kan inte riktigt kurra så hon grymtar).
Jag kommer självklart att sakna dem, men nu börjar mitt nya liv.

Ingen tjockis som kommer att ligga ivägen för att hon vill ha uppmärksamhet..

Ingen söt liten Thelma som ska ligga PÅ täcket..

Ingen tjockis att kramas med när man ska plugga..

Jag har börjat min inskolning på Samvården (en avdelning där de slagit ihop Öron-Näsa-Hals, Ögon, Plastikkirurgi och Handkirurgi) - väldigt spännande avdelning! Personalen är helt underbar men det är mycket jag inte kan som jag ska kunna. Det kommer bli en lärorik sommar. Jag har även fått vara med på en lite operation när vi hade lugnt på avdelningen. De skar bort en "snäll hudcancer" från tinningen och transplanerade hud från överarmen till tinningen. Imorgon ska jag få vara på mottagningen och vara med på en omläggning av ett barn med brännskador. Jag har fått bestämma färg på en patients gips (lila såklart!). Well, jag trivs. Förutom att det måste vara nå fel med luften där. Hur mycket jag än sover så nickar jag till när jag är där, det är skitdrygt!

Vädret är ju underbart. Igår var jag på picknick med Roger nere i parken på stan. Vi tog med oss kycklingklubbor, potatissallad, sallad, sodastreamad läsk med bär i och honungsmelon. Det var skitmysigt!
Idag blev också en bra dag i solen. Efter jobbet gick jag, Henke och Milo ner på stan. Åt en sandwich och en glass. Sedan gick vi tillbaka. Mina fötter har väldigt ont just nu känner jag!

Kommentarer
Postat av: mami

Ja, tror också att du kommer lära dig mycket om yrket när du är på NUS. Självklart kommer det bli tomt efter gamlingarna, men som du skriver; det är NU DITT eget liv börjar... Allt blir bra i slutändan. Antar vi gör upp våra skulder sen, när allt har kommit. Vi har "kurerat" Christinas ansikte, hon var själv fascinerad att det kunde finnas så mycket. Som ett avigt "skägg" som kom ut... Tack för att du fick hem det i tid!

Sköt om dig... Bara en månad innan du kommer hem... Bara 1 vecka innan syrrorna invaderar... Va tomt vi ska få det! Älskar dig <3

2011-06-09 @ 23:29:10
URL: http://annasdrom.blogg.se/
Postat av: Smsa Låna

Megafin sida! Hur ofta brukar du uppdatera den?

2011-07-19 @ 05:32:04
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0