Hur gör man för att vara ledig?

Efter tentan i onsdags tänkte jag: "Yes, 5 dagar helt ledigt och inget särskilt planerat!" Well, det fungerade ju sisådär..

Onsdag firade vi att tentan var över med att spela lite beachvolley på Iksu, det blev en sorglig historia tyvärr. Någon knipsade av mitt lås och stal min klocka och mina kontater. Lagom bitter var jag kan man ju säga! Kvällen bjöd på festligheter, förfest nere på stan med stor del av klassen vilket var fruktansvärt trevligt. Sedan drog vi på Allstar där det var gratis inträde, och det var sjukt mycket folk!

Torsdag var jag ledig och firade det med att göra så lite som möjligt till att börja med. Sedan städade jag eftersom att kaoset var ett faktum! De ringde från jobbet och frågade om jag kunde jobba fredag, vilket jag tackade ja till. Kvällen avslutades med lite häng uppe på höjden.

Fredag började tidigt, jobb. Så mycket blev det med min ledighet och inte göra någonting. Gick även en promenad med min tanta efteråt. Stan var det länge sedan jag var på, så det blev att hänga där innan det bar av på en väldigt trevlig middag, med trevligt sällskap. Bara äta gott, sitta och prata. Även denna kväll avslutades på höjden.

Lördag var det tänkt att jag skulle följa Marcus och vovve på prommis, men råkade fastna hos Thomas när jag bara skulle in där tvärt. Hann även med lite beachvolley innan det bar av till Vännästrakterna där din assistans bjöd på grillparty =)

Idag har jag hunnit tvätta och spelat lite discgolf, dock blev det jobb nu ikväll trots att planerna inte alls var sådana. Well, det är snabba pengar på helgerna åtminstone och sen ska jag dra på Maxi.

Har pratat med katt-tanta, och nästa helg skjutsar jag tillbaka gamlingarna. Det kommer att svida i hjärtat, och jag lär förmodligen fälla en tår för dem, men jag tror inte det kommer ta så lång tid innan jag kommer över det. Jag brukar ju inte ens sakna dem när jag är hemma i Järvträsk, då är jag så nöjd med Dexter. Dock blir det mysigt när Caesar anländer! :D

"the black country kitchen misses you" fick jag häromdagen, Neil är som rolig han! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0