Otrogen?



Alltså, jag måste bara få fråga vad är detta för annons? Uppmanas att vara otrogen?

Googlade även otrohet bara för att jag var nyfiken vad man kunde finna för åsikter angående detta så pass (tyvärr) vanliga fenomen. Hittade en "kontakt annons" som en 43-årig kille skrivit. "Jag vill helt enkelt vara otrogen. Jag ser helt ok ut om jag får säga det själv. Hoppas på svar."

Om man är i ett förhållande och vill vara otrogen är det ju någonting som inte stämmer, det är åtminstone min åsikt. Är man nöjd med sin partner och livet man har med denne så känner man inte behov av sådan sorts närhet av andra.
Dock tycker jag helt klart att man ska kunna krama om och visa närhet till sina vänner utan att det ska vara konstigt. Det tycker jag inte är otrohet. Det var en av de få saker som han inte lyckades få mig att ändra åsikt om. Han sa många gånger att jag var otrogen med alla killar jag träffade. Ibland hävdade han även att jag hade sex med alla hit och dit, men även att krama om mina vänner - det var tydligen också otrohet. 
Nej nu börjar det här inlägget spåra snart insåg jag precis, så jag avslutar innan jag tappar bort mig själv i tankegångarna.

"5 av 10 svenskar erkänner otrohet."

Kommentarer
Postat av: mami

Kärleken har många rum; Till sina föräldrar, syskon, vänner. Som man både kan krama och pussa. Men det finns ett rum, dit man går med sin älskade och den dörren öppnas och stängs enbart för den man älskar och det är till "sovrummet". Skulle aldrig ens kunna tänka mig att vara otrogen... helt absurd tanke!!!

Vill man va med andra, ja, då får man leva singelliv och ta de konsekvenserna därefter...

Du har sunda tankar hjärtat!!!



2011-07-23 @ 07:43:12
URL: http://annasdrom.blogg.se/
Postat av: LOVISA

bara 5 av 10 är ju nog många och det finns ju ännu fler eftersom många inte erkänner heller..

2011-07-23 @ 08:33:54
URL: http://lovisaa.blogg.se/
Postat av: camilla

Kan man int håll se till 1 ska man int va tsm. Tycker oxå att den där reklamen e helt sjuk!

2011-07-23 @ 14:22:06
URL: http://gargnesarn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0