"Måste bara säga att du har jäkligt snygga och stora bröst"

Sedan det tog slut för nu ett år sedan har jag fått höra från många bekanta saker som han gjorde medan vi var tillsammans, saker han sa. Och sådant som hände efter att det tog slut. Jag antar att det inte är lätt att komma undan när man bor på ett litet ställe, även om man inte blir fälld i domstol för någonting så - alla vet ändå.
Jag förstår nu varför han aldrig ville ha några kompisar medan vi var tillsammans, framför allt inga kompisar som bodde/kom från våra trakter. Alldeles för många visste för mycket om honom, sådant han inte ville att jag skulle få reda på. Fast istället sa han "Jag behöver inga vänner när jag har dig, då har jag allt jag behöver." Charmigt i början, men inte alls hållbart.
Då och då får jag höra saker som han gjort. Och det är som skönt att höra, trots att det egentligen är hemskt. Det är skönt att höra för då får jag bekräftelse på att jag inte bara var knäpp och inbillade mig saker, utan att de faktiskt hände. Han sa alltid att jag inbillade mig och överdrev, men jag får ständigt bekräftelse att det är inte mig det är fel på, det är han.

Idag skrev en tjej helt från ingenstans. Hon hade läst min blogg och berättade en sak som hade hänt tidigare:

"Eller det är inte så hemskt men, han skrev till mig en gång, typ helt utan förvarning, vi pratade ett tag....... Helt plötsligt skriver han ; Måste bara säga att du har jäkligt snygga och stora bröst. Jag blockade honom direkt!"

Bekräftelse, det känns så bra!

Kommentarer
Postat av: mami

Ja, vi visste ju en hel del, men när man är kär så vill man inte förstå. Sen när man växt upp så skyddat och tryggt så VILL man inte tro på sådana saker som andra säger... även om vi hade erfarenheten av din moster! "kärleken gör en blind" ack så sant! Dömer dig inte, bara ledsen att du var tvungen genomlida allt! Jag önskar jag kunnat hjälpa dig ur tidigare... men det kanske var meningen att det skulle gå så långt så insikten blev starkare än kärleken?!

Lycklig att du skriver igen =) <3

2011-07-24 @ 17:21:20
URL: http://annasdrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0