Max!

Efter jobbet idag for jag till Marcus, lättsamt och trevligt. Slutade med att Thomas kom och hämtade upp oss så jag fick äta på Max. Ja, Thomas åt också med mig. Jag var så sjukt hungrig. Innan jul åt jag typ en gång/dag, och nu är jag hungrig hela tiden, äter hela tiden. När jag är ensam mer så äter jag mindre. Har väl inte varit så ensam nu ett tag a.k.a. Sofia äter massor!

Nästa helg är det finsittning, som väldigt sen avslutning på nollningen. Helgen efter det fyller Sofia B 30 år. Då ska vi fixa kalas! Blir nog jag och Thomas som fixar hela kalasandet. Jag ska hålla i mina lekar som jag är så bra på ;) Det skulle vara skoj att vara festfixare ändå, fast då skulle man först lärt sig lite mer. 

Imorgon ska jag inte ställa någon väckarklocka, och det ska bli så skönt! 

I övrigt, knäet känns bättre nu! Det är vätskefyllt som Marcus sa, men nu när jag vilat det någon timme så känns det betydligt bättre.


Lill-älsklingen <3

Kommentarer
Postat av: mami

Så bra du äter mer... stackars Thomas... eller var det självvalt?! Max...igen...



köp hem fetvadd från apoteket.

Linda det sedan under 3 nätter runt knäet, med plast på, så det blir tätt. Fetvadden drar ut vätskan runt svullnaden. En gammal, väl beprövad metod, som verkligen fungerar. Sen så tycker jag ju fortfarande du ska gå till läkaren och be att få den bortopad, innan den börjar ställa till riktigt elände med nerverna!

Älskar dig!

ps. du har fått en till moster... Carro Svensk.

Både jag och Eva har adopterat henne...ds.

2011-01-09 @ 11:09:45
URL: http://annasdrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0