Link!

Jag tänkte göra ett separat inlägg med dagens händelser och ägna det här åt vad som varit ihelgen.

Fredag var det dags för tacksittningen. Dagen börjades tidigt med grupparbete och sedan hem och städa eftersom förfesten skulle hållas hos mig. Att vara Link fick mig att både känna mig ful och cool, jag har åtminstone kommit fram till att den där hårfärgen ska jag inte ha. 

Alv-öronen var verkligen kronan på verket.

Direkt vi anlände till NH där sittningen skulle hållas hällde han i baren upp en "life potion" till mig. Han sa att om jag gör ljudet som är när Link hittar en skatt samt håller den ovanför huvudet får jag den. Jag gjorde det men ville som inte ha drinken ;p
Med egen kock kan man inte förvänta sig mycket annat än fantastisk mat, och det var den verkligen. Men efter sittningen när det blev eftersläpp for vi därifrån. Dels var jag fruktansvärt trött och slut och dels så fick inte de med kårleg stanna och det kändes som tråkigt när några skulle bli utslängda. Det slutade med att jag, Thomas och Billy slumrade lite i Billys säng innan jag insåg att det var nog bäst att fara hem och sova. Att jag sen inte fick sova för att det var någon full som inte förstod hur man går hem till sig, det är en annan femma.

Lördag kom Marcus hit med sin vovve så att Dexter får börja vänja sig vid att hundar är här. Dexter låg dock bara längst upp i klösträdet och observerade. Jag tycker ändå det är bättre att han får ta det i sin egen takt med hundar, ligga där uppe och observera så många gånger han behöver. Sedan gjorde Henke ännu en gång moussaka - mums!
Kvällen tillbringades hos en av våra nollor - Hillevi. Hon hade inflyttningsfest så vi var ett gäng som drog dit. Jag pratade egentligen inte med andra än de jag var där med, men det var som alldeles lagom, jag orkade inte med.

Söndag tillbringades på jobbet, mitt favoritpass 12-21.15. Men jag var så fruktansvärt trött, förstår inte hur man kan vara så sliten som jag varit ihelgen.

Nåväl.. Nu finns det nog dem som funderar över vad jag har gjort idag, och de som vet undrar kanske hur det gick. Men det blir nästa inlägg.

Kommentarer
Postat av: susy

hehe cool bild

2011-03-01 @ 14:19:20
URL: http://susys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0