Utbrändhet knackar på?

Oj vad mycket det har varit nu ett tag i Sofias liv. Jobbet under påsk och sedan praktik.

I måndags efter jobbet fick jag finfrämmande från Arvidsjaur - Hans och Fia Edlund. Satt på apberget och åt glass, kött och potatis till middag, en sväng till Vännäs och lite biljard. En trevlig dag och kväll må jag säga! :)

Igår fyllde Feffo år och då passade jag på att överraska honom lite. Som jag tidigare nämnt så är vi (framför allt jag) stammisar på The Black Country Kitchen - ovanpå Åhléns. Så när jag fick höra att jag skulle få äta middag med Feffo och Martin igår kväll skynda jag iväg på stan efter praktiken. Jag gick till Neil (ägaren till TBCK) och frågade om han kunde hjälpa mig att överraska Feffo som fyller år. Han skrattade och gav mig en kram, vet inte riktigt varför men det gjorde han iaf, och sa att självklart fixar han det. Så jag sprang runt halva stan för att hitta vanliga födelsedagsljus. Till slut så fann jag dem!
Jag mötte upp grabbarna och vi beställde mat. När maten kom hade Neil ställt födelsedagsljusen på Feffos pommes och tänt dessa, han drog även igång Happy Birthday så vi sjöng för honom där. Dessutom hade han med sig presenten från mig till Feffo. HAHA, alltså Feffos min. Han förstod ingenting. Det tog ett tag innan han förstod att jag hade haft med ett finger i leken där! ;p Av mig fick han ett par pyjamasbyxor och ett presentkort att jag ska fixa pyjamasparty - precis som han vill ha det!

När jag kom från stan igår slängde jag in en tvätt i maskin och sen hade jag tänkt dammsuga direkt men jag drabbades av en sådan fruktansvärd huvudvärk. Jag har väl egentligen aldrig haft migrän, men jag vet inte vad det där var. Det kom plötsligt och det dunkade och var så hemskt. Jag som aldrig brukar ta tabletter tog en värktablett och la mig i sängen. Jag bestämde mig för en liten powernap men hade svårt att somna eftersom att huvudet gjorde så ont. Jag höll händerna om huvudet och väntade på att det skulle gå över. Efter powernapen tog den ungefär 20 minuter så hade det mesta gått över och jag kunde dammsuga och tvätta klart.
Kanske ett tecken att min kropp håller på ta stryk av allt jobb och annat jag håller på med? Samt att jag snittar väl 5-6 timmars sömn per natt?



Kommentarer
Postat av: mami

En liten varningsklocka... du är som din mor, vill kunna och hinna allt,bränner ljuset i båda ändarna.

Den stresshuvudvärken är den som blivit permanent för mig och satt sig som nervsmärtor. Det blir när man sover dåligt, gör för mycket, andas för dåligt, drar upp skuldrorna och nyper åt tillföreln till hjärnan.



Lyssna på kroppen, gå inte så långt att det blir permanent. Något som varken mediciner eller sömn kan lindra eftersom det blivit facialisnerven, den 7-e hjärnstamsnerven som formligen skriker...



Lova mamma att vara rädd om dig, lär dig lyssna på kroppens signaler! Jag är själv ett dåligt ex eftersom jag ärvt mormors envisa gener och därför ligger jag nu pall...

Älskar dig <3

2011-04-28 @ 05:56:16
URL: http://annasdrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0