Kantarellsås

Idag har jag varit ledig hela dagen, enda dagen i veckan jag inte har praktik. Så dagen har spenderats med att göra lägenheten beboelig igen -  tvättat och städat. Så nu törs man ta hit folk igen.
For upp till Mariedal och handlade lite också. Hittade en vinterjacka på intersport som jag faktiskt tyckte om och som faktiskt var varm! Enda problemet var att min storlek inte fanns i svart färg, så måste vänta ungefär två veckor innan det kommer in fler. Får väl se om jag hunnit hitta någon annan då eller om det blir den :)

Köpte 10kg kattmat, kattschampo och balsam (Dexter kommer bli sååå glad, haha) och vantar som jag har letat så länge! Min mormorvantar har ju gått sönder så var ju tvungen att köpa nya. 

Idag åt jag jättegod middag! Tyvärr blev det att äta själv eftersom Roger var tvungen att fara iväg. Men gott var det iaf - fläskfilé, ugnspotatis och kantarellsås. Såsen var succé, mums!


Idag var det jättefint väder ute, så Thelma rentutav bad mig öppna balkongdörren imorse. Hon kom och hämtade mig från sängen och sträckte sig sen mot handtaget på balkongdörren. Så då lät jag dem gå ut :) Ser ni hur stor Dexter har blivit? Han bara växer och växer. Men om två veckor försvinner hans balls, fixade tid hos veterinären idag. Undras hur han kommer att ändras då, kanske bli lugnare, mysigare? Dock var han väldigt väldigt mysig imorse. Kom rent och borrade in sitt lilla söta huvud i min hand och låg bara där och kurrade.


Katt-tanta ringde igår och tackade för bilderna jag skickade till henne. Snäll som jag är så skickade jag bilder på hur katterna har det här hos mig till henne. Jag tycker det är roligt att överraska människor, även om det bara är små överraskningar. 


Tjockisen ligger och sover vid mina fötter just nu. Hur hon nu kan ligga sådär och sova, det är mig ett mysterium?

Kommentarer
Postat av: mami

Det är inte alla som äger torkade kantareller plockade i Gallejaur...Och kan hemligheten med att krydda den "rätt" ;)

Puss mitt hjärta!

2010-10-01 @ 08:50:25
URL: http://annasdrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0