Smurfan

I torsdags var jag, Recy och Sofia hos våran kära nolla Jonny och åt plättar. Jag har aldrig varit särskilt mycket för plättar, men äter man det inte så ofta är det helt okej. 

Mätt blev men iaf, men inte så länge. När kvällen kom blev jag så sjukt hungrig. Halv12 på kvällen lyckades jag få Thomas att följa med mig till Max så jag skulle få i mig nå kött! Det känns inte riktigt som mat om det inte är kött, för mig iaf.

I fredags for vi ut en sväng. Jag for med våra nollekillar + den enes tjej på balder och åt grillbuffe medan dom andra faddertjejerna for och åt sushi. Jag kände att kött är mer min grej! Sen satte vi oss på pipes, oh bara socialiserade.

Jag och Jonny. Jag gillar den här bilden!

For senare på fredagen till Feffo och satt där och tjollrade ett tag. Han gav mig en välbehövlig självförtroendeboost, thanks! Och på bussen på väg hem fick jag nästa. jag var bland dom första på bussen och just efter mig kom en kille, han satte sig bredvid mig fastän det fanns massor med andra säten, det gör ju nästan ingen nu för tiden? Sen när jag ställde mig upp och skulle av bussen sa han "Du är en väldigt vacker flicka." Jag lär ju aldrig träffa honom igen, minns inte ens hur han såg ut. Men oj vad glad jag blev!

Lördag - dags för maskerad med film tema i Vännäs. Jag hade bestämt mig för att vara smurfan för att jag ville prova vara en färg. Avatarer är ju också blåa, men kändes som att alla nu för tiden är avatarer, jag ville vara nå annat ;p Det tog tid att bli blå, framför allt eftersom att jag fick göra allting själv, även ryggen! Där var det ju faktiskt lite tur att jag har EDS, annars hade jag aldrig klarat av det. Men blå blev jag! Är fortfarande en nyans av blå, var inte tvärenkelt att få bort färgen :p

Ganska söt? ;D


Alla hade väldigt ambitiösa outfits!

Väl där höll jag i lite lekar. Jag kan inte hålla mig från att engagera mig i saker som jag tycker är roliga! Kändes då som det var uppskattat att jag höll i lite lekar också :)

Idag har jag inte gjort mycket. Jag har tvättat kläder, gjort en skoluppgift och mammas video. Annars - åssit! Men det har varit rätt skönt. Har gått runt i mjukiskläder och mössa hela dagen.

"Inte så mycket." Varför svarar man så när man får en fråga vad man gör. Det visar ju verkligen på oengagemang. Hur svårt är det att istället säga "sitter vid datorn och slösurfar." om det nu är nå sånt man gör. Eller "sitter och ser tv." Det är inte ens jobbigare, varför väljer man då att skriva "Inte så mycket." Okej om man absolut inte vill skriva med denna personen, men när man ändå vill skriva, för det är många som vill det. Varför inte visa det istället?

Nej nu avslutar jag med lite kattbilder igen, denna gången bara Dexter ;)

Jag och Dexter kvällsfikade lite.

Dexter brukar bli lite avundsjuk på uppmärksamheten som datorn får, det visar han så här :p

Krama mig?

Söt bäbis :')

Upp-och-ner.

Kommentarer
Postat av: mami

puss<3

2010-11-14 @ 22:48:27
URL: http://annasdrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0