Systrarna i Umeå

Vad livet är uppstakat, saker att göra hela tiden, aldrig en lugn stund. Även om man skulle vilja sitta ner och reflektera över dagen/veckan osv, hur ska man ha tid med det skulle jag vilja veta? :p

Helgen hemma var som vanligt jättebra! Jag var lekledare på Svanes 20års fest och jag tycker själv att det blev väldigt lyckat! Jag borde kanske bli festfixare, det är ju sååå roligt! Och leka lekar. Nog saknar man teatergruppen emellanåt (vi höll i en teatergrupp, lekte lekar och gjorde en teater, med barna åk 3-6 i Glommers i två terminer).

Inte världens bästa bild, men jag gillar verkligen min klänning från tradera!

Så ser iaf klänningen ut.

Sen har mina systrar varit här sen i söndags. Jag håller sakta på säkert att förvandla även dom till tjejer, även om Christina förnekar att det håller på att hända ;p Vi har solat, gjort ansiktsmask, shoppat smink, kläder och skor :)

Man är så fruktansvärt vacker i ansiktsmask! ;p

Jag måste ändå säga att det är rätt mysigt att ha dom här. Det kommer att vara tomt nästa vecka! Det är inte ens jobbigt, dom ger mig ändå mitt space och är inte uppi mig HELA tiden, utan bara lagom. 

Vi såg en film ikväll - The Killers. Den var helt okej, tills den plötsligt var slut, och handlingen var i princip försumbar. Förstår ännu inte riktigt vad den handlade om? Tur att Ashton Kutcher är het iaf, i den här filmen var han då det. Charmig, engagerad, bruna glittrande ögon... Jag vill också ha!

Ihelgen blir det åter hem. Arvidsjaur är ju lite sega så där är det halloweenfirande på lördag. Så då ska jag återanvända min sjuksköterskeoutfit, jag har ju ändå bara använt den här i Umeå - inte i Arvidsjaur! Jag har ändå varit hem ganska flitigt nu ett tag. Går nog inte fortsätta i den här takten.

Dexter är helt slut efter helgen. Han har varit hos Idah och Sankie och busat med deras ragdollbäbis Nikkie hela helgen. Han är fortfarande en riktig tröttkorv sen dess! Kolla det här inlägget på Idahs blogg för att se hur söta dom var :)

Nej vi avslutar väl det här inlägget med lite kattbilder, som vanligt när jag inte skrivit på ett tag ;p

Spännande med nya skåp ;)

En tjockis!!

Sne-Dexter.

Dexter låg och myste med sig själv ikväll, sjukt söt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0