Skola, jobb och jobb.

Dagen började med seminarium på skolan, var hur trött som helst fast höll mig vaken ändå. Jag dök iaf upp till skillnad från Thomas som vi fick ringa och väcka ;) Det är så jobbigt när man gör såna där missar, man tänker så mycket på att man ska ställa väckarklockan och vilken tid osv, att man helt glömmer bort att man inte gjort det utan lägger sig bara.
Sen for jag till jobbet, var med tanta. Hennes naglar var längre än mina lösnaglar, det såg ut som klor, rentutav läskigt! Så det fixade jag till, sen sminkade jag henne och tog på henne en tomteluva. Sen tog jag lite bilder, så tänkte pyssla julkort framöver och skicka till hennes man :) hehe. Hon vad väldigt pigg och med idag till skillnad från igår. Hon säger ju nästan aldrig någonting men idag när jag sa någonting i stil med att "Då får vi se om din man blir glad när han ser resultatet." Då skrattar hon och kollar på mig "Tror du han tycker?" Visst hon missade ett men det var ju nästan en mening! Det är så roligt när det händer, det där är andra gången jag kan komma ihåg!
Sen var jag död, gick och la mig i en säng som finns här på jobbet och sov 1,5 timmar. Det var så skönt!
Jobbet ikväll har gått snabbt. Det har varit lugnt och fridfullt. Enda som varit är att en gubbe varit speedad hela dagen, sprungit runt och låtit hela tiden. Försökte flera gånger få honom att sitta och se på tv men han var som en jojo och for upp lika fort igen. Sen när jag hade tid över gick jag och satt mig bredvid honom och höll hans hand. Han höll min hand tillbaka, och satt och pillade lite på mina fingrar. Han lutade sig tillbaka och kollade på tv'n. Han blev lugn. Att det ibland krävs så lite! Det är ju inte precis ansträngande för en själv heller.

Nu slutar jag snart och då ska jag och Micke fara på Ica Maxi så att jag får handla lite =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0