Fika med tomteluvor

Nackdelen med lösnaglar är ju att efteråt har man så sjukt tunna och mjuka naglar att det på vissa ställen gör ont..

Idag har varit en fullspäckad dag. Skulle jobba 7-12 men blev en halvtimme extra för det behövdes extra. Alltså måndagmornar må ju vara den jobbigaste dagen att jobba på ett boende. Det är många duschar och magar som ska skötas, mycket lagras från helgen till måndagen helt enkelt. Idag kändes det att det var måndag kan man ju säga. Ändå kan jag absolut inte ogilla mitt jobb, snarare tvärtom. Jag trivs väldigt bra där, fortfarande! 
Efter jobbet fick jag springa till bussen (precis som jag fick göra på morgonen, hann inte ens äta frukost!) för att hinna till iksu i tid. Spelade squash med Elin i klassen. Det var trevligt, men man kan det ju absolut inte. Sen gick jag och la mig i solariet ett tag, tog en liten powernap. Tror att det är därför jag inte har däckat ännu!

Sen blev det buss igen, ner till stan för att träffa Feffo. Han skulle bara tväråka och hämta sin mammas bil så han kunde fara och köpa nå grejs, men det slutade med att vi fick gå hur långt som helst i kylan! Meeen, vi lär ju minnas det och skratta åt det framöver så att så hemskt var det väl inte.
Vi åt middag uppe på Åhlens, där för övrigt gubben som jobbar är väldigt trevlig. Han ordnade även special till oss. Det var egentligen viltskavsgryta och ris?! Då frågade jag lite snällt om dom inte hade potatis, och då fixade han det till oss, fick till och med stekt potatis! Det är service ;)
Sen hade jag och Feffo våran bio-debut tillsammans. "En milstolpe" som han kallade det. Som alla andra Harry Potter filmer blir man lite besviken när man har läst boken, men den var faktiskt ändå helt okej! :)
Efter bion ville jag ha lussebulle, sagt och gjort. Vi köpte med oss nå lussebullar hem till Feffo, drack te i Friends-kopparna samt spelade R-memoryt jag gjorde till honom när han fyllde år ;) Vi hade även på oss tomteluvor och lyssnade på julmusik för att få lite feeling ;D




Hade kunnat skriva rätt mycket nu för det är mycket som fått mig att komma på samtalsämnen att skriva om - men jag orkar inte nu! Jag är trött, så ska ta och lägga mig nu tror jag. Imorgon ska jag inte ha någon väckarklocka ställd utan sova tills jag vaknar.

Avslutar med att kopiera det syster Erika skrev i sin blogg:
"De senaste veckorna har jag börjat se allting positivt. Jag vet inte anledningen, det bara blev så och det är ju inget fel med det. Kanske Sofia som fått stort inflytande på mig, att alltid vara positiv? Vem vet?"
Jag försöker att oftast vara positiv, jag är väldigt impulsiv och tjollrig helt enkelt. Det känns bra när det smittar av sig och får andra människor att också må bra :]

Kommentarer
Postat av: mami

Men det vet du ju, att du har stort inflytande på dina småsyrror... eller kanske ska skriva yngre syrror ;)

Jag lider av lösnaglarna ännu och det var 6 veckor sen nu jag hade dem... stod ju "har du tunna sköra naglar ska du inte ha lösnaglar"

Kunde ha översats med. OBS! EDS.are SKA absolut inte använda dessa... :)



Kul du använder och refererar till familjens övriga bloggar... det knyter oss samman än mer...

Älskar dig till evigheten och tillbaka <3

2010-11-30 @ 08:27:36
URL: http://annasdrom.blogg.se/
Postat av: Idah

Sv: Ja men visst är det helt galet :) .. Hihi ja det känns så skönt att Nikkie ska slippa vara ensam. Så får Dexter två små pionglor att leka med ;)

2010-11-30 @ 08:46:48
URL: http://idahperman.blogg.se/
Postat av: Lisa

Hej där... Ja jag brukar faktiskt vara in här och läsa ibland.. Lite då och då... Lite nyfiken kanske?! Hamnade här en gång av "misstag" och sen dess har jag bara varit in och läst!

2010-11-30 @ 10:49:40
URL: http://pinklisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0