New things.

Ihelgen har familjen varit här, även farmor. Det var riktigt mysigt att ha dem här. Vi gick runt lite på Gammlia museet, framför allt för att farmor skulle få se Järvträskskidan live. Sen åt vi grillbuffé på balder, revbensspjäll!!!! <3
Var och shoppade lite på söndagen, fastän det inte var så många butiker öppna. Men jag köpte mig faktiskt en klänning på Gina. Den längst ner till höger på bilden.
Sen igår kväll var vi och köpte en keyboard. Någon gång vill jag lära mig spela piano (/keyboard) så då måste man ju ha någonting att öva på.
Nu är det bara den där uppgiften vi ska ha gjort till skolan som är problemet! Men jag har gjort litegrann nu iaf, så får fortsätta efter skolan. Nu måste jag börja duscha och göra mig klar, det tar ju som lite extra lång tid när man har en tok-Dexter som springer runt. Alla har väl hört "hunden åt min läxa", well katten åt min!! Han tuggar på alla böcker och papper som han ser. Och tjockisen hon lägger sig bara över så jag inte kan läsa det som står. Och inte nog med det, nu kom Thelma och vill ha uppmärksamhet. Våra bäbisar är ju för söta =)

Kommentarer
Postat av: Lina

Det är det jag inte riktigt vet än. Funderar mer och mer på att jobba på labb kanske inte riktigt är min grej och att ja kanske vill bli sjuksköterska istället:)

2010-05-24 @ 16:11:02
URL: http://lillstintan.blogg.se/
Postat av: Lina

Biomedicinsk analytiker, få väl se hur de bli när ja få reda på om ja kommit in.

2010-05-24 @ 18:56:26
URL: http://lillstintan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0