Uppryckning?

Har inte rört mig ur sängen idag, har inte ätit. Och jag känner inte för att göra särskilt mycket mer heller. Enda vettiga jag ska göra idag är att hämta Ardi från jobbet, wiieho kraftansträngning!

Kan väl ta och berätta litegrann om igår. Vi provade gå ut en sväng i koppel med både tjockisen och Thelma. Thelma blev livrädd av kopplet och tjockisen blev mest arg. De var båda väldigt skeptiska först men sen tyckte de att det var ganska spännande ändå. Dock tyckte båda att det var alldeles för kallt ute! Filmade lite, och sen nån gång ska jag försöka klippa ihop litegrann som katterna har gjort och lägga upp, så håll utkik ;p
Igår provade vi också en ny rätt från Matildas matblogg. (Gick inte länka just nu så lägger in receptet här).

Ingredienser (3 portioner)
400 g fläskfilé
2 vitlöksklyftor
Ljus maizena
1 tsk oregano
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
Basilika
1 st creme fraiche franska örter
1 st matlagningsgrädde

1. Strimla fläskfilé & vitlök, bryn i stekpanna.
2. Strö över kryddorna.
3. Tillsätt creme fraiche och grädde och låt koka upp.
4. Servera med pasta och sallad.

Dock hade vi potatis istället för makaroner!


Alltså den här dagen.. Den känns verkligen bortkastad. Har bara legat i sängen. Har stigit upp för att gå på toa och ge katterna mat. Men vissa dagar ska väl vara så antar jag. Vi hoppas på bättre dagar framöver.

Fyller ju år snart också - 1 april. 20år, yeey. Förhoppningsvis kan jag fara hem då, det är iaf vad jag vill. Dessutom den lördagen så är det påskrock på Laponia, och det hade varit väldigt kul att få fara dit!


Btw, igår hade vi myspys med frukt när vi såg desperate housewives = myyyys!

Kommentarer
Postat av: Matilda

Men shit,vad har hänt, har jag lyckats få en ny trogen läsare till matbloggen?! :b Skriv gärna någon kommentar om vad du tyckte om receptet och sånt. Käkade förövrigt just den maträtten idag till lunch på skolan, mums!

2010-03-04 @ 18:23:44
URL: http://matildamatildamat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0