Vampire Diaries

Bra start på dagen med nytt avsnitt av vampire diaries. Den serien!! Trots att Damon ska föreställa "the bad guy" så tycker jag att han är den som gör serien, fast kanske är det det som är meningen helt enkelt. Det är kanske tur att det bara kommer ut ett avsnitt i veckan, annars hade jag isolerat mig från omvärlden och sträcksett, precis som i somras när jag sträckläste New moon, eller när Harry Potter 7 komme ut och jag läste den. Jag gillar att kunna fara till en annan verklighet, en serie eller en bok. Leva sig in i ett annat liv. kanske därför jag gillar att skriva, därför jag vill bli författare. Men jag har aldrig tid att skriva på min "bok", det är så mycket annat som ska göras. Och jag sitter aldrig tillräckligt länge ensam vid datorn för att kunna göra det heller. Fast samtidigt gillar jag att ha fullt upp, att alltid ha någonting att göra. Vissa dagar lämnar jag inte ens lägenheten, och dagen efter är det så grymt skönt att få komma ut, även om det bara är till skola eller jobb.

Idag blir det IKSU igen med Feffo, men först ska jag äta nå frukost med min bejbi :)

Justja, det jag egentligen tänkte skriva och berätta var att jag fick ett roligt sms idag. "Hej! Är du intresserad av att jobba inom hemtjänsten i Glommersträsk? Hör av dig till mig." Hon som skickade var hon som sitter på kommun i Arvidsjaur och tar hand om socialtjänsten och tjosan. Trots att jag inte kunde tacka ja till jobbet och att jag redan har så det räcker så blev jag faktiskt riktigt glad av att bli tillfrågad. Och Ardi kommenterade "Du har ju jobb överallt." Njaa, men jag skulle väl kunna ha, hahahha ;)


Thelma gillar höga höjder, t.ex. skåp.

Kommentarer
Postat av: Viktoria-amatörfotograf

Sv: Jo han är ju det. Dock är det lite svårt att få kort på honom eftersom han oftast springer runt bara, men hade tur igår :)

Hoppas allt är bra!

Kram

2010-02-15 @ 06:11:49
URL: http://viccivicci.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0