December!

Jag gillar att det är så pass många besökare i bloggen som det faktiskt är nu. Och från konstiga ställen som Vingåker och Katrineholm är det in folk varje dag, känner jag ens någon där?

Dexter ligger här bredvid mig och tycker att jag ska klia honom istället för att skriva blogg. Söta lilla bäbis :D Det ska bli så mysigt att få fara hem till Järvträsk över jul och så, och Dexter ska självklart få följa! Förhoppningsvis ska han och Alva (våran hund) hinna bli riktigt bra vänner under den tiden. Gamlingarna däremot ska vara hos en klasskompis kompis. Caroline som har tagit hand om katterna när jag varit hem frågade mig hur jag skulle göra över jul, och jag sa att jag har verkligen ingen aning. Hon tyckte att det lät hemskt att katterna skulle vara ensamma så länge i lägenheten med bara tillsyn, så hon ringde några samtal direkt och snabbt hade hon fixat så att en kompis till henne ska ha dem hos sig. Det finns verkligen vissa människor som är helt genomsnälla. Jag känner egentligen inte Caroline så bra, men ändå hjälper hon mig på så många sätt hela tiden. Sen hennes kompis som inte alls vet vem jag är men ändå ställer upp. Människor som ställer upp och är omtänksamma utan att kräva någonting tillbaka. Man får nästan dåligt samvete för att man inte gör någonting för dem, att man "utnyttjar" dem, men som mamma brukar säga "man ska inte utnyttja, utan nyttja dem man har." Som alla snälla människor som har gett mig skjuts när jag har behövt det, sista tiden har Mikael ställt upp väldigt mycket. Man blir så glad av såna människor!


Bild från igår när jag skulle tvätta. Dexter ville också bli tvättad? Han är faktiskt riktigt smutsig nu!

Igår pratade jag och Thomas om hur relationer med människor uppstår. Som jag skrev igår att min och Thomas började med att han fick ta mig på stjärten. Simon, det började med att han var min patient, sen la han till mig på facebook. En som heter Jonas, som jag bara har träffat en gång, men skriver med varje dag, lärde jag känna för att jag köpte böcker av honom. Var inte ens jag som skulle ha böckerna utan en kompis i Skellefteå. Men sen jag köpte böckerna av honom har vi skrivit varje dag, och det är roligt att skriva med honom, vi är på helt samma nivå. Well, listan på konstiga möten skulle kunna göras lång, det jag ville komma fram till är att - det är oftast just de relationerna som blir de bästa. De som inte är planerade, inte är forcerade utan kommer helt naturliga för att man helt enkelt klickar med en annan människa från första början. 

Idag då? Jag hade väl snart tänkt stiga upp och ta mig en välbehövlig dusch först och främst. Julpyntet ligger fortfarande i påsar och gör ju inte särskilt stor nytta där egentligen så det skulle man också ha tagit tag i. Simon är på väg hit, så han får väl hjälpa till lite - mohaha!
Sen ska jag hem till Roger och äta middag vartefter vi ska fara och se Henrik Fexeus. Egentligen kan jag inte riktigt säga vad det kommer att handla om, men det blir spännande! 

Har tänkt på en sak, hur mycket starkare det är att få höra "jag älskar dig" än  "I love you". Egentligen är det ju samma innebörd men för mig blir det kraftigare på svenska. Samma sak med jag saknar dig - I miss you. 


Dörrarna här nere i källaren är lite läskiga?

Kommentarer
Postat av: mami

JAG ÄLSKAR DIG >3 jag saknar dig inte, men jag LÄNGTAR EFTER DIG <3

2010-12-01 @ 13:26:33
URL: http://annasdrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0