Puss!

Ica Maxi igår blev dyrt, men det är ju trevligt att familjen kommer på besök så det fungerar ändå. Men jag var ju tvungen att handla sådant som jag i normala fall inte skulle köpa - mjölk, fil, yoghurt, bananer osv :p

Igårkväll for jag på NH, en av studentpubarna, ett tag. Mötte upp några i klassen. Vi satt där ett tag men sen for vi till Marcus på "efterfest", vi spelade lite kort och tjollrade på. HAHA, sen drev Elin och Thomas med varandra över sms eftersom att Thomas inte var där. Då skickade Thomas ett mms till Elin:

"Haha, hon är ändå min ;)"

Då ville Elin ha någonting att kontra med:

"HON ÄR MIN!"

Sen idag har det var internskämtet som dragits hela dagen. Thomas ville absolut inte att Elin skulle sitta bredvid mig på förläsningarna. Vi är en väldigt tjollrig klass, and I like it.
Vi fick en väldigt lång lunchrast idag, då passade vi på att bygga ett "kram-tåg" som slutade med att några av killarna bildade en hög:


Efter skolan idag följde Elin med hit. Vi skulle följas ner på Max och äta middag några stycken så Elin ville följa med hit istället för att måsta fara hem emellanåt. Det tackade jag inte nej till. Dock var Elin rätt trött efter igår. Well see for yourself:

Fast hon fick då sällskap av katterna ;)

Nu har det hunnit bli kväll och jag funderar starkt på att börja städa åtminstone litegrann. Som sagt kommer ju familjen hit imorgon. Fast motivationen att städa noggrant är inte hög just nu. Är grymt trött! Sååå, kanske jag städar imorgon istället. Jag tror nästan det. Håller på att somna sittande nu så! :p

HAHA, och lill-Dexter passade på att utforska lådan när jag gick därifrån och glömde stänga den:


Hade sett framemot imorgon efter skolan, typ kl12, att få fara hem och se vampire diaries. Men nej, det fick jag inte göra sa Christina, för det ska jag se med dem imorgon kväll. Jag må väl försöka hålla mig då ;)

Kommentarer
Postat av: Jonas

Förstår Elin, vem kan motstå en sån säng med sånt sällskap!:) Ha så gött med familjen!

2010-12-09 @ 21:32:11
Postat av: mami

Ja, se barna.... och ni ska bli ansvarfulla sjuksyrror?!

ps. kunde inte hålla mig, förlåt! ds.

2010-12-10 @ 11:08:38
URL: http://annasdrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0