Ny hårfärg igen.

Idag har jag varit till Yvonne och hälsat på. Jenny m. barn var också där. Leo som är typ 5 år (snart 6 år?) har alltid varit lite generad runt mig, och det var han fortfarande. Det gjorde mig iaf glad att han kom ihåg mig :') Yvonne hade ringt till Leo innan jag kom dit och sagt att jag skulle dit, och då hade han bara sagt "Jag kommer!" Fast väl där, han vågade knappt titta på mig, utan blev bara röd om kinderna och sprang iväg. Söööt!
Det var väldigt trevligt där, och hon sa att hon gärna ville fortsätta skriva brev med mig. Vi har brevväxlat lite under hösten. Det är som mysigt att få handskrivna brev.
Hon fixade även till mitt hår, så nu är det mörkare igen med lite röda effekter. Lyckades dock inte få någon bra bild nu, och orkade inte riktigt engagera mig. Men imorgon är det nyårsafton, då må man väl vara fin så då kanske man får till någon bild.

Nåväl, det kommer väl bättre bilder senare.

Imorgon är det som sagt nyårsafton. Pappa är lite småsjuk så det verkar inte hända så mycket i det eklundska hemmet. Det lutar ändå mot att jag stannar i Järvträsk, är med familjen. Nyår är trots allt väldigt överskattat.

Kommentarer
Postat av: Dessie

Hej hopp. Jo det är mysigt med handskrivna brev! Ha ha, typiskt Leo. söt Han fyller faktiskt 6 år just i dag! Hoppas du hade en bra nyårs.



Kram Dessie

2011-01-01 @ 11:50:40
URL: http://www.dessies-egna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0