Vibralash mascara.



Wow vilken mascara måste jag bara säga! Fick den av Ardis mamma när jag fyllde år, och den var verkligen så bra som alla recensioner sa. Jag var lite skeptisk att det skulle kunna bli så bra med en mascara som vibrerar?! Men faktiskt så är det som det stod, den klumpar inte och det blir snyggt! Rekommenderar den starkt ;)

Nu sitter Ardi och spelar in en ny låt i mammas "studio". Eller ny låt, en cover som han gör så fin. Hn fick låna Viktorias Marcus tolvsträngade gitarr också, så han är nog nöjd ;) Får väl göra nå "filmklipp" sen och lägga ut på youtube och här då så ni får höra =)

Verkar inte som det blir Arvidsjaur idag, eller kanske men inte utgång iaf. Är mysigt att bara vara med familjen och ta det lugnt och så också. Har haft supermysigt här hemma, som alltid.

1 april var lite hektisk dag - 20 år ;) På morgonen typ halv 7 kom familjen in och sjöng för mig, hade presenter och så. Sista åren har jag inte velat att de ska komma och väcka mig så tidigt på morgonen bara för att sjunga, men nu ville jag faktiskt det. Sen när man vaknade på riktigt steg vi upp och skalade ca 50 potatisar, skulle göra kroppkakor. Sen gjorde jag klart tårtorna och stekte fläsket. Wellwell, sen kom folket hit och det var väldigt trevligt och jag fick ungefär allt jag önskat mig plus lite till ;) Fick presentkort på makeupstore av Ardi, som jag länge pratat om men varit för snål för att köpa ;D Sen fick jag brödrost, kudde, data/tv kabel, pengar, osv. Bra födelsedag iaf.

Igår var vi som sagt till Viktoria och lekte fotomodeller. Hon är så duktig på att ta bilder, och lyckades faktiskt få till några som inte såg för hemska ut (brukar i vanliga fall inte gilla hur jag blir på kort) ;) Och sen fick man ju se lilla Theodor, som blivit så stor.. och charmig!! Himla söt unge ;)

Näe nu ska vi äta hamburgare nere vid sjön =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0