Långkallingarna är back!

Ännu en gång har mamma bett mig att bli bättre på att skriva blogg. Okej, I will. Man behöver ju inte ha lika ambitiösa inlägg som tidigare kanske ;)

Ihelgen har jag iaf varit hemma, ja hemma i Järvträsk. Anledning? Framförallt var det för att överraska Pär som fyllde år, 19 gamla år ;) Men det var som bara mamma som fick veta att jag skulle hem, så på torsdagen skulle vi äta middag allihopa (även farmor). Stackars farmor var inte alls beredd att jag skulle vara hemma och hon fick rentutav tårar i ögonen och kramade om mig flera gånger (då överdriver jag inte ens).
Fredagen så bar det av till Arvidsjaur. Jag och Ardi lyckades baka havrerutor med nougat (ja, jag lyckades baka någonting!!). På kvällen blev det först middag + canasta hos Edlunds för att sedan fara till Sofie och Johan och förbereda the surprise! Jag, Ardi och Fia gömde oss i sovrummet så att Pär och Marklund inte förstod någonting, för att därefter börja med våran skönsång "Ja må han leva, ja må han leva, ja må han leva uti hundrade år!!" Man kan ju minst sagt säga att Pär blev glatt överraskad! =)
Lördagen spenderades i Järvträsk vi spelade massa spel med familjen och det var lika kul som alltid!
Sofia: "Jag skulle säkert kunna bli ganska bra på poker om jag bestämde mig för att lära mig det."
Ardi: "Ja, det skulle du garanterat så strategisk som du är. Lär dig det så drar vi till Vegas!"
Mamma: "Nej inget Vegas. Sofia ska utbilda sig till sjuksköterska och sedan flytta tillbaka hit."
Pappa: "Ja, tillbaka hit och spela nätpoker."

HAHAHAHA.
Söndagen blev det lite mer spelande med familjen och sen blev vi bjudna på fika hos Vicci. Mums! Och Theodor håller ju verkligen på att bli stor, en sådan söt liten krabat :') Ska jag ha barn, så vill jag att min unge ska vara som lill-Theo!
Idag så börjar vfu'n (praktiken). Ska vara borta på tomtebo så har varit och köpt ett busskort för jag orkar inte cykla så långt varje dag. Ska sätta mig och kolla upp busstider nu snart så jag kommer i tid första dagen. Kommer väl kännas ungefär som att gå tillbaka och jobba (dock gratis), men förhoppningsvis lär jag mig någonting nytt under dessa tre veckor =)
Och ja, påtal om rubriken. Nu kan jag inte hålla mig från långkallingar längre!

Kommentarer
Postat av: mami

Långkalsonger är en skön uppfinning. Hur skulle vi överleva utan?!

kul att få rå om dig lite...

Älskar dig!

2009-09-28 @ 11:31:46
Postat av: Erika

alltså om ja skull äga ett par långkallsonger skull dom nog bli använda 5-10 ggr / år drf har ja inga :S :D pappas kommentar var juh bäst xD hahah c: btw det snöade idag ;P

2009-09-28 @ 16:11:01
URL: http://erikaaeklund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0