Vännäs!

Tillbaka från Vännäs och Feffo, känns faktiskt lite tråkigt. En sak har jag då kommit fram till under dessa dagar, jag längtar tills jag flyttar till Umeå riktigt mycket! Var och kollade på lägenheten igår, den var hur fin som helst. Och oj vad glad jag blev när kusin Daniel sa att de skulle lämna den helt möblerad, så jag behöver inte ens ha med mig en tv eller någonting. Kändes riktigt skönt, för annars hade ju alla pengar man tjänar ihop i sommar gått till att köpa förnödenheter till lägenheten.

Iaf, de här dagarna hos Feffo har varit riktigt trevliga. När jag kom dit i måndags så gjorde vi inte så jättemkt eftersom jag kom dit ganska sent. Såg Love Actually, eftersom det var en sååå bra film enligt Feffo. Men jag vet inte riktigt om jag höll med :p
Tisdag, igår alltså, så for vi in till Umeå med Grefven/Farmer/Andreas (kärt barn har många namn?). Jag köpte skooor!! Jag älskar skopunkten, och jag har blivit kär i skor. Blev en heldag med dessa två gossar i Umeå. Var på Megazone (tror det heter så?) och spelade biljard, airhockey, nå bilspel och dansmatta. Jag måste säga att jag har fått en helt ny syn på biljard nu, det är faktiskt kul. Fast som vanligt lever jag på min (nybörjar)tur ;) For sedan och kollade på lägenheten ute på Berghem, totally loving it!
Snabbt tillbaka till Vännäs för att fara och spela beachvolleyboll med nå folk. Det var verkligen det roligaste jag gjort på länge, trots att fötterna frös till is och jag trodde jag aldrig skulle få tillbaka känseln i dem. Vi delade lag och jag blev i samma lag som en vid namn Ellen (hur snäll tjej som helst!). Jag har inte spelat volleyboll på ungefär tre år, så trodde inte alls att det skulle gå bra för mitt lag, men guess what? Vårat lag vann den lilla "turneringen" ;D En sak insåg jag ju medaan vi spelade, oj vad jag saknar volleybollen! Vore riktigt kul att börja om, så jag håller nästan tummarna för att jag ska kunna göra det när jag flyttar till Umeå. Däremot jag och Farmer var inte ett lika bra lag, fast vi vann då kampen mot Feffos lag när vi försvarade Frasses ära (Feffos Max sööög).
Kvällen avrundades med att Feffo bar mig uppför trapporna till hans place eftersom jag hade så ont i fötterna (han hade varit så mesig och spelat med skor). Kvällens film fick jag bestämma, jag ville se twilight igen, för att än en gång falla för Edward Cullen (ja, karaktären och inte själva skådespelaren). Innan vi startade filmen var vi självklart tvungna att göra chokladbollar eftersom Feffo inte kan göra det själv. Så det blev film med popcorn, godis, läsk och chokladbollar ;)
Idag så åt vi Taco à la Sofia, hur gott som helst! Under måltiden ville Feffo absolut veta vem jag skulle ligga med först - Ryan Reynolds eller Leonard Di Caprio. Och jag var tvungen att ligga med båda, men frågan var vem skulle jag ta först. Hmm, det var faktiskt en klurig fråga, men oj vad vi skrattade.

Okej, nu blev det ganska långt om vad jag gjort senaste dagarna men jag kan ju sammanfatta för dem som inte orkar läsa allt:
* Shoppat skor!!
* Spelat beachvolleyboll och insett att jag saknar volleyboll!
* Kollat "min" lägenhet i Umeå på Berghem.
* Varit med Feffo som är hur snäll som helst!
* Och framförallt: LÄNGTAR TILLS JAG FLYTTAR TILL UMEÅ!

Kommentarer
Postat av: Viktoria

Lät som du haft det väldigt trevligt :)

Håller med dig, jag saknar jätte mycket att spela volleyboll, har drömt om det flera gåner men tyvär så...oj vad jag ångrar mig...

2009-06-18 @ 08:06:47
URL: http://viccivicci.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vad kul :D Hoppas du kommer trivas i Umeå!

2009-07-04 @ 21:04:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0