Lediga.

Nu är det klart! Alla som bokat plats till balen har betalat och vi har lämnat in bordsplaceringen till Laponia. Okej, i princip klart, men alla har iaf betalat och det känns riktigt skönt måste jag säga! Någonting annat som är klart är skolan. Har inga kurser kvar, så behöver egentligen inte tillbaka någonting till Sandbacka förrän torsdag på studentlunchen. Och nästa vecka är det studentveckan, redan!!

Måndagen bar det av till Byske havsbad med klassen. Vi kom iväg på tok för sent men det gjorde inte så mycket eftersom vi inte var de enda som var sena. Gjorde upp en eld nere vid havet och stekte hamburgare. Var så grymt gott, kanske eftersom att vi inte hann äta någon lunch. Kvällen innehöll mycket lekar och det var hur mysigt som helst. Brukar bara ta kort när det händer någonting, men har även filmat lite den här gången och har några riktigt roliga filmer! T.ex. när det äter godisremar snabbast - Björn ser ut som en fågelunge, Kim rullar på skallen och Oskar vet inte riktigt vad han ska ta sig till. Och alla trodde vi att Alex skulle vara mest pucko (dricka upp en pucko snabbast) men Ruddy förvånade oss alla. Var en riktigt lyckad utflykt tycker jag. Känns tråkigt att man snart ska skiljas från alla trevliga människor i klassen! Vi kom iaf fram till att på måndag ska vi ha pyjamasparty hos Sorsele, så det ser jag framemot!

Igår skjutsade jag tillbaka Bond till Arvidsjaur efter Byske. Hade egentligen bara tänkt sola då och sen fara hem men så blev det verkligen inte. Blev att fara på Laponia och bli fotograferade (vi i balkommitteén), ska tydligen vara med i Piteåtidningen på fredag. Sen for jag förbi hos Johan och det slutade med att jag var med de grabbarna i princip hela kvällen. Honken ville ut och åka lite bmw och det blev att vi for hem till Järvträsk och hämtade Pär. Så det blev inte så tidig kväll igår. Och nej, det blev inte så jag for och solade alls, var lite dåligt!

Idag vaknade jag av att mamma behövde hjälp att få fast Alva, hon hade smitit. Men hon hade verkligen ingen tanke på att komma tillbaka, utan hon såg det bara som en jätte rolig lek att bli jagad. Så till slut gav jag upp och då tog det inte lång tid innan hon självmant kom fram. Hon insåg väl att det inte var så fränt. Nu ligger Alva i mitt rum, men jag schasade ner henne på golvet för hon luktar äckel-fisk. Hon måste ha hittat någon ute när hon var och sprang runt halva Järvträsk. Usch!

Idag ska jag se Grey's anatomy. Måste se förra onsdagens avsnitt först och sen ikväll är det dags för ett nytt. Helt okej faktiskt. Sen efter klockan tio vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Och jag måste fara till Yvonne snart och prata om hur jag ska ha min balfrisyr osv.

Jag har helt vänt på dygnet nu. Det går så fort att vända på det, och det är så skönt. Jag trivs mycket bättre att vara vaken på kvällar och nätter, då är jag mycket piggare också. Och alltså nu måste jag verkligen försöka låta bmw'n stå, eller åtminstone inte köra nå längre sträckor.

Blir talludden på lördag, första gången jag är där. Ser framemot det, framför allt för att Frida (Tommies) ska dit och henne har jag aldrig träffat! Som tur är ska vi ta passaten den här gången, så bmw'n får vila litegrann. Fast ärligt talat kör jag hellre bmw'n, saknar han så mycket när jag måste köra någon annan bil, haha.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0