Snart är det över.

Igår var det första gången jag var på talludden. Ärligt talat tycker jag att det är lite överskattat, men kanske för att jag frös så mycket hela tiden och för att större delen av "rätt folk" inte var där. Men träffade ändå en hel del trevligt folk och jag hade ändå riktigt kul! Men roligast hade jag när vi kom tillbaka till Arvidsjaur, ville verkligen inte att kvällen skulle ta slut. Men till slut var vi tvungna att fara hem, så var hemma just före klockan nio imorse. Jag tycker det är kul att vara ute så länge, tycker nästan det är som roligast när många farit hem. När man är bara ett litet gäng osv. Fast det beror ju mycket på vilka som är med under hela kvällen osv också men.

Idag har jag inte varit särskilt pigg, fick mig inte så många timmars sömn. Funderar ärligt talat på att sova nu snart eftersom jag är så sjukt trött, och egentligen inte har någonting vettigt att göra så. Var med Jens lite ikväll, var i Missen hos hans föräldrar. Men jag kände mig inte särskilt "sprudlande" utan meste trött.

Ärligt talat så vet jag inte om jag i vill att den här veckan ska ta slut. Vissa kommer man ju verkligen inte att träffa igen och det känns så sjukt sorgligt. Dels vill jag till Arvidsjaur nu, för att ta vara på sista tiden men känner mig samtidigt inte särskilt pigg. Men ja, man lever bara en gång?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0