Last day.

Idag är min sista dag innan jag börjar mitt hektiska schema på jobbet. Hade planer på att ta en lång sovmorgon så att jag äntligen skulle få sova ut, det hade inte Jens tänkt. Klockan 9 ringde han och väckte mig, och jag var hur trött som helst. Men näe, då var jag tvungen fara med bilen till Missen. Jag var verkligen inte pigg kan jag säga. Städa hela bmw'n så att den blev jättefin och sen hem igen.
Jag och syskonen for på Finnbergs och veckohandlade då och sen började jag med maträtt nummer 1, skulle nämligen göra matlådor. Makaroner och kättfärs i en gegga i ugnen, kort sagt. Efter det var jag hur trött som helst så gick upp och la mig och sov en timme. Sen upp och dags för maträtt nummer 2. Kvällens middag blev kyckling à la Fia :) Mums! Måste säga att jag är ganska stolt över mig själv. Jag brukar aldrig laga mat, och idag har jag gjort två olika rätter!

Efter middagen har jag inte gjort särskilt mycket. Har varit så trött så har bara legat här i sängen framför datorn. Hade planer på en tidig kväll men nu håller jag på att känna mig ganska pigg, ovanligt? Hade varit väldigt enkelt om man hade varit pigg på dagen istället för på kvällen. Har tryckt i mig choklad ikväll, och min absoluta favorit är marabous Mint krokant.

En sak slog mig just, jag har sommarlov nu. Det känns verkligen inte som sommarlov. Dels p.g.a. vädret I guess och sen för att jag inte är ledig förrän om sju veckor. Men när jag har jobbat klart, då ska jag ha sommarlov på riktigt!
Näe, man kanske skulle ha hett igång någon film så man har någonting att göra? Imorn blir det iaf att sova i Boliden efter jobbet, antingen hos morbror, eller på jobbet. Känns inte värt att köra hem när man slutar kl9 på kvällen och sen börjar om kl7 dagen efter.

Haha, alltså ett tecken på att man har ganska tråkigt måste ju vara att man blivit "aktiv" på lunar igen. Både igår och idag var jag in på lunar och skrev på klotterplanket. Då har man verkligen inte mycket att göra.

Kommentarer
Postat av: ღ DesignByMilly ღ

Tittar in och önskar dig en underbar midsommar!

Kram!

2009-06-19 @ 06:31:02
URL: http://designbymilly.blogg.se/
Postat av: ღ DesignByMilly ღ

tack så mycket..

2009-06-19 @ 10:49:55
URL: http://designbymilly.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0