Fest, bröllop & party.

Igår var det som sagt mammas 40års fest, och det var riktigt trevligt måste jag säga. Nog för att jag fick stressa som få för att hinna äta (kanske inte så ovanligt men?), tur att jag inte tycker om tårta så jag slapp stressa då också. Iaf, så höll jag mitt tal till mamma som jag skrev på svenskan nu i vår. Hon gillade det så det var kul. Sen hade vi gjort små lappar med "uppdrag" alla gäster skulle göra mot mamma under kvällen t.ex. Ta micken och berätta ett minne du har med mamma, påpeka att Kurt (pappa) ser stilig ut ikväll, pussa henne på handen och säga hon har skitiga naglar osv. HAHA, det var väldigt underhållande att se alla försöka utföra sina uppdrag så smidigt som möjligt. Jag skulle verkligen kunna tänka mig vara festfixare, det är så sjukt roligt! :p

Idag ska jag bevittna en vigsel for the first time of my life! Så det känns faktiskt riktigt roligt. Vet inte om jag än får prata om det högt för bruden så jag väntar till efter bröllopet, ska försöka ta någon bild oxå =) Så det blir jag, Linda och Bond som far dit, och sen blir det att äta på gulan (förutsatt att det är öppet?).
Efter att vi har ätit ska jag och Bond fara till Malå - MusikVidMalån. Hoppas att det är kul, för annars känns det riktigt onödigt att ha tjatat till sig mamma och pappas bil. Jens skulle nämligen ha bmw'n sa han igår, så jaa jag fick lite panik där ett tag. Tur jag har så snälla föräldrar iaf =)

Alltså jag kan verkligen vända dygnet åt vilket håll som helst utan problem. Igår var jag vaken till tre och inatt lär det väl bli ungefär samma. Sen imorn ska jag upp lite tidigare och sen börjar jag jobba igen. Känns ändå inte som det kommer att vara några problem att stiga upp osv. Skulle lätt kunna tänka mig att jobba natt, men det är lite för sent påtänkt. Blir väl kanske en annan gång, de behöver iaf fler vikarier på natten.
Okej, snacka om att tjollra på om helt onödiga saker här i bloggen. Vad ska man skriva som är intressant egentligen, för det jag skriver är ungefär jättetråkigt.

Jag igår.

Kommentarer
Postat av: Matte

Gud vilken fin bild på dej....Kram...

2009-07-12 @ 01:00:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0