Söt tant och toppenfamilj!

Alltså tiden går så sjukt fort! Tycker att det var nyss jag började jobba, men nu är jag inne på nästsista veckan. Jag kommer sakna det där placet så grymt mycket kan jag säga redan nu. Det insåg jag ännu mer igår. En tant är så söt, hon är inte så dement utan är mest där för att hon har värk. Hon brukar säga ibland att hon inte vill jag ska sluta jobba där, och att hon legat och oroa sig hela natten för att jag inte ska komma tillbaka. Och när man lägger henne för natten brukar hon vilja ha en mjuk (en kram), och då kramar hon mig som försiktigt. Men igår så slog hon rentutav båda armarna omkring mig och sa i mitt öra "Du får inte fara härifrån om två veckor." Det är ju nästan så att man blir rörd :')

Var ju meningen att jag skulle vara ledig två dagar förra veckan men det blev bara en. De behövde någon som jobbade söndag också, och då ställde jag upp. Någonting jag inte riktigt visste förrän i lördags är att när man ställer upp med sådär kort varsel en helg så blir det kvall (dubbel lön). Så de 9,5 timmarna jag jobbade i söndags hade jag en timlön på ungefär 250kr ;) Inte helt fel kan jag ju säga.
Efter jobbet i söndags så for jag till Alexandra. Den här gången var vi inte vakna särskilt länge för båda var som trötta, men ett tag satt vi uppe och pratade. Sen på morgonen så fyllde hon för det första 15år, grattis! :) Sen hade hennes mamma bakat scones så att vi skulle få det till frukost, ofta man gör det ens? Så vi satt väl och åt frukost en och en halvtimme och jag berättade ungefär hela min livshistoria för Alexandra och hennes mamma. Vissa familjer klickar det bara med direkt, jag gillar familjen Hällsten =)

Som sagt, på lördag är det min avskedsfest hemma i Järvträsk. Jag håller tummarna att det blir bra väder så att bada blir ett alternativ. Men jag tror det kommer bli jätteroligt faktiskt. Åsså hoppas jag ju att de flesta kommer att komma =)

Flytten kryper verkligen närmare och närmare hela tiden. Nu har det dykit upp en till sak som får mig att längta lite mer till Umeå. Förut var Feffo som riktigt den enda som ville vara med mig därborta, och han har lovat ta hand om mig när jag flyttar dit. Fick veta ihelgen att även John bor i Umeå, och han vill också vara med mig när jag flyttar till Umeå. Jag kommer alltså inte att vara helt ensam, och det känns skönt! =)

Känns som det är så många småsaker som gör mig glad nuförtiden. Känns som det mesta går min väg.
* Har träffat Thobias, som jag inte har haft någon kontakt med sen vi gick i Glommers, och han är hur snäll som helst och en av de få jag faktiskt pratar i telefon med.
* Träffat Ardi på riktigt (och inte bara tvärsagt hej) och han fortsätter förvåna hela tiden på ett positivt sätt.
* Jag har hittat en tjejkompis som verkligen känns bra att vara med, som jag kan prata med om allt - Jennifer. Henne kommer jag verkligen sakna när jag slutat jobba (hon är nämligen min jobbarkompis också)
* Jag känner mig omtyckt på jobbet. Igår sa en annan som jag jobbar med "Alla vårdtagare tycker om Sofia." Det värmde verkligen måste jag säga.
* Fransson har börjat höra av sig till mig igen och det verkar som att han är bara glad. Trots att han är i Norge och det kosar skjortan att skicka sms så skriver han till mig då och då. Jag håller verkligen tummarna att jag hinner träffa han innan jag flyttar.
* Mamma lånar ut huset till mig på lördag så jag får ha avskedsfest där.
Osv..

Jobb.

Anonym om Borta =(:
din blogg sög, du skriver för mkt som ingen ids läsa...


Berätta då, vad ska jag skriva så att det blir intressant?

Nu sitter jag iaf och äter frukost, jobb idag som sagt (7-17). Blir nog ändå helt okej dag, med tanke på att det är Jennifer som jag jobbar med idag, vi har alltid kul =) Har blivit ombedd att komma till Arvidsjaur ikväll, och ja det hade verkligen varit jättekul! Meeen, det är nog inte så bra om jag skulle göra det tyvärr..

Nästa helg, lördag den 1'a augusti, då ska jag ha min s.k. avskedsfest hemma i Järvträsk. Någon som vill komma? ;) Mamma är så snäll och lånar ut huset åt mig också. Det kommer förhoppningsvis bli jättekul! Hoppas på bra väder så att man kan bada osv också. Och nej, jag har inga planer på att låta det bli premiären för mig med alkohol. Om jag någon gång planerat ha en premiär, så hade det ju kanske varit smartast ha det då men. Njäe, jag känner inte alls för det.

Borta =(

Wiie, mitt usb-minne är borta, kul skämt?! Jag hade verkligen allt där och har det ingen annanstans. Tur att jag iaf hade guldhjärtat på datorn, det är väl det som är viktigast. Allt annat gör väl inte såå mkt att det är borta egentligen, eftersom jag gått ut gymnasiet nu så. Eller neej, alla sms jag har sparat från tidernas begynnelse! Alla de är ju där också!! Nej så himla drygt! =( Jag håller verkligen tummarna för att det kommer fram, men jag är inte alldeles för hoppfull tyvärr. Sist jag minns så var det i fickan i mjukisbyxorna, och ur dem har de verkligen lätt kunnat ramla ut. Hoppas det kommer fram!!

Idag är jag faktiskt ledig iaf, men jobb imorn. Hela helgen blir ju som förstörd när man jobbar på lördagen, men det är ju pengar =) jobbade 11 dagar i Juni, och får lön för det nu på måndag. ~8700kr efter skatt får jag för det. Nej jag vet det är inte den bästa lönen men jag jobbade ändå inte så långa pass då jämt och jag har sjukt kul på mitt jobb, så det känns riktigt bra. Det är ändå mer pengar än vad jag någonsin haft samtidigt, så jag är glad. Det dåliga är att när man har pengar så gör man av med så mkt. Om man ändå vore lite smartare.

Igår var en lång dag. Jobbade 7-16 och sen hem (åt middag lääänge), sen till Arvidsjaur. Var riktigt trevligt måste jag säga, men jag minns inte sist jag var så där trött och osocial. Ska ta och leta åt lite ny musik nu, har fått lite tips. Åsså bränna en ny skiva, är så less all musik jag har i bilen nu =)


Gillar den här bilden som mamma tog av mig häromdagen.

Easy to find what's wrong
Harder to find what's right

Myggbiten.


Jag ligger på golvet i uterummet framför datorn nu. Datakabeln räckte inte riktigt hela vägen fram till sängen så då fick det bli golvet istället. Men what to do, jag får ju iaf ha snabbt internet finally, så jag klagar inte. Enda jag har att klaga på är att jag är sjukt myggbiten nu, av att vara inomhus? Det kliar kan jag ju meddela.

Har lagt på lite bilder på facebook nu iaf, äntligen hänger jag med lite i utvecklingen. Men jag orkar inte riktigt lägga ut på bilddagboken, det tar så lång tid att lägga ut där. Har lagt ut lite bilder på mitt älskade Järvträsk som jag snart kommer måsta lämna också. Känns faktiskt lite vemodigt på samma sätt som det känns jättekul. Har föresten fått papper från Umu nu. Nollningen börjar redan den 28/7, och den har jag inte tänkt missa kan jag ju säga! =)

Järvträsk är så fint!

Idag på jobbet så sa en gubbe "förlåt mig" och tog min hand. Jag förstod inte alls vad han menade men han började storböla. Tårarna sprutade åt alla håll och jag kunde verkligen inte förstå varför han var så ledsen. Till slut fick han fram "förlåt för att jag är så ung!" HAHA, då var jag ju tvungen skratta åt han, ung är man inte riktigt när man är.. 89 elr vad han nu är.

Sanningen är inte alltid så rolig. Bond ska flytta till Karlstad och plugga. As if I will see her again? :( Jag hoppas att vi hinner göra någonting innan hon flyttar, anything, för där kan man snacka om saknad. Och även Lindberg. Man inser inte hur mycket vissa människor betyder för en förrän de är nästan borta. Fast Lindberg bor ju kvar i Arvidsjaur så hon är ju inte så långt borta. Tack och lov att Feffo bor i Umeå säger jag bara. En riktig kompis finns åtminstone kvar i närheten.

<3

Läsa.

När man börjat läsa en bok så är det verkligen svårt att göra någonting annat. Jag längtar verkligen till ikväll när jag slutat jobba så jag kan fortsätta läsa "när jag hör din röst". Jag brukar ju alltid sola när jag ska sova på jobbet, men ikväll ska jag inte göra det. Jag vill så mycket hellre läsa. Kommer väl förmodligen ligga vaken till sent inatt, tills jag har läst ut boken. Vilken nörd jag känner mig som. Men både jobb och böcker fungerar som en bra verklighetsflykt I guess. Då känns allting så enkelt och bekymmerslöst. När man inte har någonting att göra, det är då man börjar se alla problemen osv.
Det vore kul om man kunde bli författare. Fantasin finns ju där och nu när jag har börjat läsa rätt mkt igen har jag börjat tänka mina tankar på ett mer berättande sätt, som om man skriver en bok i skallen om sitt eget liv. Okej, det var kanske det kontigtaste jag sagt hittills men det är faktiskt lite så. Om jag bara hade haft tid hade jag gärna både läst och skrivit oftare. Men nu ska jag läsa ut twilight-serien innan jag börjar något nytt projekt.

Okej nu tjollrar jag bara. Ska packa ihop mina grejer och fara på jobbet istället.

Jobbarhelg.

Alltså att jobba en hel helg (7-17 två dagar) på sjukhemmet tar verkligen på krafterna måste jag säga, men det har varit riktigt kul faktiskt och tiden har bara flygit iväg. Det är bara lite tungt att hinna med alla 15 vårdtagare på två personer, när det är dubbelbemanning på de flesta. Mitt "straff" för att jag jobbat så mkt var att jag verkligen däckade igår efter middagen. Skulle bara försöka läsa lite men läste bara någon sida sen var jag helt borta, och då hade klockan inte ens hunnit bli sju på kvällen! Sen har jag i princip sovit hela natten (visst, jag vaknar till då och då men det är ju vanligt). Har iaf inte vaknat inatt och varit pigg om man säger så. Jag hade kunnat sova ännu längre nu, men jag ville hinna med lite saker innan jag börjar jobba =)

Lördag efter jobbet följde jag iaf med till Jennifer i Klintforsliden. Hon var orolig att vi inte skulle ha kul eller nå, men vi hade då tidsfördriv hela tiden utan att göra nå speciellt. Vi skulle gå runt Klinttjärn som det heter, men fastnade på bryggan och satt där och njöt i solljuset och pratade längre än vad det var tänkt. Jag måste säga att det kändes ändå lite konstigt att vara bara med en tjejkompis, eller inte konstigt utan snarare ovant. But I liked it! En sak som jag tyckte var lite kul var att Jennifer inte ens visste att hon hade en spegel i sin stuga (där vi sovde). Hon sa att vi skulle vara tvugna gå in till storstugan på morgonen så jag fick sminka mig där, när hon i själva verket hade en stor spegel hängande framför sig. Tur man har koll ;)

Just nu känns det som allt flyter på ganska bra. Jag känner mig inte längre lika beroende av dator, nog för att jag kollar direkt jag kommer till Jens eller hem. Jag är inte heller lika beroende av sms (observera ordet lika, jag är fortfarande beroende), förut svarade jag direkt jag fick ett och skrev med typ allt och alla bara för att. Nu skriver jag med vissa få utvalda (eller de som skriver till mig), och det behövs inte så mkt mer känns det som. Okej det där lät fel, men jag skriver iaf inte med lika många som jag ibland gör. Fast, jag har ju perioder, snart lär jag återigen bli en stalker och sms-bomba allt och alla, det är jag medveten om. Speciellt ikväll när jag ska sova på soffan på jobbet, då vill man ju ha någon trevlig människa att skriva med, faktiskt :) Någonting jag däremot är lite beroende av nu är att läsa. Jag ska snart lägga bort datorn och ta fram boken innan jag måste upp och göra mig klar för jobbet (börjar kl12). Hur ofta händer det att jag väljer boken före datorn? :p

Great days!

Nu har jag haft två riktigt bra dagar i rad måste jag säga. Fast igår, det var verkligen toppen. Först jobb 7-16, lika kul som vanligt. Sedan skyndade jag mig till Klintforsliden och hämtade Jennifer för vi skulle se Harry Potter på bio! Wiiie! Åt middag på tre kronor, och jag måste säga att jag är grymt bra på att pressa i mig mat. Hann dessutom på cubus där det var rea (och nej Matilda, jag skriver inte rea med stora bokstäver), så jag handlade 5 plagg + nå annat grejs för nästan 500kr. Bion, jaa vad ska jag säga. Det var ungefär som de andra Harry Potter filmerna. Jag ångrar inte att jag såg den, men det är ju aldrig i samma klass som böckerna. Så jaa, jag blev väl lite smått besviken som vanligt. Men en sak borde jag lära mig när jag ser bio - "Inte äta så mycket popcorn." Visst det är gott, men jag har världens blåsa på tungan nu och tungan känns alldeles sträv och, näe usch. Efter att jag lämnat av Jennifer hemma hos henne (hade verkligen jättekul med henne, thx!) så bar det av till Glommers. Var med Thobias ett tag, okej blev ett ganska långt tag men det ångrar jag verkligen inte. Eftersom vi kände att tio år på Glommers skolan inte var nog så var vi självklart tvungna att fara dit (okej, det var väl min plan för jag ville ut och leka). Linbanan fungerade inte alls som jag minns den, antingen är den trasig eller så är jag helt enkelt för tjock, så det blev gungorna istället. Kort sagt iaf, en riktigt toppen dag!
Efter bara några få timmars sömn så var det dags att vakna igen. Jag skulle nämligen följa Jens till Piteå, han skulle lämna ett lass timmer. Så iväg till Piteå och där blev vi rätt länge. Var ju rea överallt så jag har verkligen shoppat! Gjorde väl av med nästan 600kr idag, så nu har jag då kläder. Har ändå fått mycket för de pengarna måste jag säga. Och jaa, gult är typ min nya favoritfärg.
Ikväll orkar jag inte göra många knop, måste ju orka jobba hela helgen. Väckarklockan står på 4.45 imornbitti, och imorn lär väl inte bli så många timmars sömn heller. Ska sova hos Jennifer så jag slipper köra så långt, plus att det är roligt vara med henne. Så efter två dagar har jag gjort av med ungefär 1100kr, men det tjänar jag ju igen efter att ha jobbat hela dagen imorn så det känns inte så hemskt faktiskt.

Det är farligt att läsa böcker. När man väl har börjat läsa så kan man verkligen inte sluta. Läser bok nr 2 i twilight serien nu, "När jag hör din röst". Man blir ju helt förälskad av att läsa alltså. Skulle lätt kunna ligga och läsa en hel dag.
På tal om att läsa, det är nästan läskigt hur vissa kan läsa en, "som en öppen bok."

En av sakerna jag köpte idag var en pyjamas (ja, på rea). Har länge funderat på att köpa en men har varit för snål. Men nu när den var på rea så passade jag på, så ska väl prova sova i den inatt. Byxorna är jättefina, men tröjan. Den är vit! Visst det är ett tryck av mimmi och det är sött. Men den är dock vit (a.k.a. genomskinlig?) och långärmad. Fast jag tror att jag oftast kommer att ha mina sidenkallingar och t-shirt, totally love it.

Dc-skor.

ÅÅH, jag blir så irriterad på Jens internet. Jag längtar så sjukt mycket tills jag bor i Umeå, där får jag ha snabbt bredband, och trådlöst dessutom. Då slipper jag skriva ett långt blogg-inlägg som sen bara försvinner för att Jens internet är för segt. Suck säger jag bara.. Jaha, då äre väl bara att börja om då? (Jag kommer komma försent till jobbet..)

Jag längtar till helgen, inte för att jag ska göra nå fränt utan jag ska jobba. Normalt? Men på helgerna är vi så lite personal och båda dagarna ska jag jobba med så roliga människor så det känns verkligen bara kul.
Imorn när jag har slutat jobba ska jag och Jennifer fara och se Harry Potter och Halvblodsprinsen på bio. Känns grymt kul, inte bara att få se filmen utan att få göra någonting med bara en tjejkompis for once. Insåg det när jag var med Bond och Linda ihelgen, att oj vad jag saknar att ha (åtminstone) en riktig tjejkompis. Ja, Bond har varit den närmsta under Arvidsjaur-tiden men tyvärr kommer vi inte att ses lika mkt framöver. Och Linda var den bästa jag visste när jag var liten, nu har vi inte haft riktigt någon kontakt på flera år förrän nu. Men snart flyttar jag ju till Umeå och saker kommer väl att förändras :)

Igår efter att jag jobbat for jag och Jens till Arvidsjaur för att Jens ville på dollarstore. Jens köpte i princip ingenting, men jag däremot, jag brände pengar kan man säga. Först var jag på underverket och skulle använda mitt presentkort som jag fått av Jenny. Köpte en parfym och då fick jag lägga ut lite pengar själv också men den var ändå den billigaste, jaa jag gillar rea. Dessutom bryr jag mig inte såå mkt om hur jag luktar, bara jag slipper lukta gamling efter jobbet ;) Sen for vi på intersport för att Jens skulle kolla nå men då såg jag ett par dc-skor som jag alltid velat ha. Men är det dc så kostar det, 700kr!! Jag kände att snåltarmen drog ihop sig och jag gick därifrån utan skor. När vi sedan gick runt på dollar (jag i mina högklackade) insåg jag att jag vill faktiskt ha ett par vanliga skor som är snygga. Är jobbigt att vara så mycket längre än andra (ja, t.ex. Jens). Så vi skyndade oss tillbaka till intersport och jag fick köpa mina älskade skor, ja jr-size som vanligt (har så små fötter - stl 36) Har alltid velat ha ett par dc-skor så än har jag inte ångrat mig. (Än har jag inte kollat hur mycket pengar jag har kvar på kontot).
Fick höra att det är inte min stil att ha såna skor. Kanske inte, nu kanske folk har vant sig vid att jag har högklackat. Och visst det kanske är lite udda att växla mellan dc-skor och högklackat men det är jag. Det är det som känns så skönt med att flytta till Umeå, jag kan ha vilken stil jag vill utan att någon kan säga att det är inte "min" stil ;)

Logen!

Viktoria och Markus bröllop igår var väldigt fint. Coolast tycker jag var när bröllopsmarschen spelades och Markus spelade elgitarr till det. Lite mer personligt och det var riktigt fint. Det var ungefär det enda som jag hade planerat med dagen som blev som det var tänkt.
Efteråt var det tänkt vi skulle på gulan men var det öppet? Nej, självklart inte. Så då for jag, Bond och Linda hem till Järvträsk och gjorde lasagne här åsså åt alla här. Var hur mysigt som helst, verkligen.
Sen var det ju tänkt att jag och Bond skulle fara till Malå, men ingen av oss var särskilt taggade. Vi visste att det var logen i Arvidsjaur men vi visste inte så många som skulle dit heller. Skrev till Jenny och frågade om hon skulle ut men vi hoppades inte för mycket eftersom vi var nästan övertygade att hon var med Viktor. Men ack så glada vi blev när vi fick svar på sms'et; "Det blir logen ikväll :D sjdå?" Så jag och Bond for till Arvidsjaur för att fara på logen. Var hemma hos Jenny med även Nanna och Emma i början rätt länge, men sen blev det då logen. I början kände vi att vi sänkte medelåldern rätt mycket, och antalet personer vi kände där var inte så stort. Men så fort vi började dansa inne på discot så försvann tiden i ett hujj. Vad kul det var alltså. Och dessutom, var skurt där! Ni vet den där gröna gubben från godisaskarna man hade när man var liten? Alltså, hade han bara varit grön hade jag kunnat slå vad om att det var han. Trots att han var mer eller mindre som en kändis så slog Bond verkligen bort hans hand när han rörde vid henne lite.
Kvällen var iaf mycket lyckad, hade inte kunnat vara bättre i Malå faktiskt. Så jag ångrar verkligen inte att vi for dit istället. Däremot hade man ju kunnat sova lite mer. Somnade väl just efter halv6 imorse? Och nu ska jag upp och göra mig i ordning för kvarnfesten. Är ändå inte så himla trött nu måste jag säga, med tanke på hur lite jag sovit. Förmodligen har jag bara sovit så lite att jag knappt fattat att jag sovit. HAHA!


Fest, bröllop & party.

Igår var det som sagt mammas 40års fest, och det var riktigt trevligt måste jag säga. Nog för att jag fick stressa som få för att hinna äta (kanske inte så ovanligt men?), tur att jag inte tycker om tårta så jag slapp stressa då också. Iaf, så höll jag mitt tal till mamma som jag skrev på svenskan nu i vår. Hon gillade det så det var kul. Sen hade vi gjort små lappar med "uppdrag" alla gäster skulle göra mot mamma under kvällen t.ex. Ta micken och berätta ett minne du har med mamma, påpeka att Kurt (pappa) ser stilig ut ikväll, pussa henne på handen och säga hon har skitiga naglar osv. HAHA, det var väldigt underhållande att se alla försöka utföra sina uppdrag så smidigt som möjligt. Jag skulle verkligen kunna tänka mig vara festfixare, det är så sjukt roligt! :p

Idag ska jag bevittna en vigsel for the first time of my life! Så det känns faktiskt riktigt roligt. Vet inte om jag än får prata om det högt för bruden så jag väntar till efter bröllopet, ska försöka ta någon bild oxå =) Så det blir jag, Linda och Bond som far dit, och sen blir det att äta på gulan (förutsatt att det är öppet?).
Efter att vi har ätit ska jag och Bond fara till Malå - MusikVidMalån. Hoppas att det är kul, för annars känns det riktigt onödigt att ha tjatat till sig mamma och pappas bil. Jens skulle nämligen ha bmw'n sa han igår, så jaa jag fick lite panik där ett tag. Tur jag har så snälla föräldrar iaf =)

Alltså jag kan verkligen vända dygnet åt vilket håll som helst utan problem. Igår var jag vaken till tre och inatt lär det väl bli ungefär samma. Sen imorn ska jag upp lite tidigare och sen börjar jag jobba igen. Känns ändå inte som det kommer att vara några problem att stiga upp osv. Skulle lätt kunna tänka mig att jobba natt, men det är lite för sent påtänkt. Blir väl kanske en annan gång, de behöver iaf fler vikarier på natten.
Okej, snacka om att tjollra på om helt onödiga saker här i bloggen. Vad ska man skriva som är intressant egentligen, för det jag skriver är ungefär jättetråkigt.

Jag igår.

Sjuksköterska! =)

Tänkte bara meddela att nu behöver jag inte längre vara orolig om jag tar mig in på sjuksköterska, har redan tagit mig in! Och det känns faktiskt riktigt skönt att veta säkert. Nu längtar jag bara till Umeå. Vill jobba så mycket som möjligt innan jag flyttar, så tiden går fort. Känns som att allt är sig likt här vareviga dag, och lite förändring vore faktiskt på sin plats nu.

Jag hade tänkt sova länge idag, men då ringde Yvonne och väckte mig där vid tio. Sa att jag skulle förmodligen kunna somna om, men det kunde jag inte (kanske för att jag fastnade vid datorn?). Ikväll är det iaf mammas 40års "kalas" som gäller. Blir nog kul, men vi fick stryka ganska mycket från vårat "program" för att det fanns verkligen inte tid. Men ikväll blir nog trevligt, hoppas jag. Fast i skrivandes stund är jag inte supertaggad på någonting nästan. Imorn ska jag till kyrkan och se kika lite, bröllop! =) Sen bär det nog av till Malå, fast kände mig inte supertaggad på det heller. Haha, vad neg jag låter nu! Lite tragiskt måste det ju vara när jag nästan ser mer framemot jobb än allt annat just nu (förutom att få flytta). Söndag är det iaf kvarnfesten, vilket är ungefär sommarens höjdpunkt i mina ögon.

Som ni ser är det lite ny design på min blogg. Ja, det är snyggt men inte äre då tack vare mig. Jag sa till Linda att hon fick fria händer att ändra på min blogg om hon ville, och det har hon gjort. Thx! :)

Alltså lunar är verkligen bara ett place för att ragga nuförtiden. Såg en kille på klotterplanket som skrev att man skulle läsa hans blogg på lunar. Jag har inte så mkt för mig så visst tänkte jag och läste. Såhär började blogginlägget:
"SÖKES; VARM TJEJ MED IQ ÖVER/RUNT 100. VÄLVÅRDAT HÅR, VACKERT LEENDE, HELST BLONDIN. SKA FÖRSTÅ ORDEN "LÅT MIG VA" "JAG BEHÖVER DIG" UTAN ATT TVEKA! NÅGRA VECKORS PRÖVOTID. RÅKAR DU HA ETT HJÄRTA AV GULD BLIR DU MIN FLICKVÄN!"
Sedan fortsätter det i samma stil, killen är dessutom seriös! Känns ju som ett skämt xD

Mamma 40år!

Har ni någonsin känt paniken någon gång när ni tappat bort någonting viktigt? Det gjorde jag imorse (eller, för ungefär en timme sen). När jag skulle sätta mig framför spegeln och sminka mig var necessären borta! Jag tog ut allt ur väskan och letade (vilket var ganska onöidgt med tanke på att den är så stor och skulle ha synts direkt). Jag letade överallt tyckte jag så till slut kände jag att "nej, jag har glömt den i solariet på jobbet." Jag snabbt på fötter och ringer till sjukhemmet och ber någon av dem gå ner och leta. Men nej, inte där heller. Jag fick seriöst panik, för att jag inte hittade åt mitt smink! Då inser ni hur illa det är. Alltså vaa, kan man vara så beroende av smink. Iaf, hittade den till slut, och det var en riktig lättnad måste jag säga!

Just före sju imorse kom pappa och väckte oss (fast jag var vaken, hade precis vaknat till och snurrat runt några varv) för vi skulle upp och sjunga för mamma som fyller 40år idag. Av pappa, mig och Jens fick hon en digitalkamera (för hon har ju klagat på hur dåliga bilder hennes mobilkamera tar.), hon verkade då glad, och aningen förvånad =)

Alltså, varför har alkohol den inverkan på folk att de flesta blir mycket trevligare och öppnare i fyllan? Jag kan ju verkligen inte svaret på den frågan eftersom jag själv inte provat. Men det är ju så hos de flesta. Tur att jag inte dricker, skulle jag bli öppnare och prata mer osv, då skulle jag nog bli pain!


Uppdatering och full rulle.

Min blogg håller på att uppdateras nu, Linda fick fria händer och bra verkar det bli. Hon lyckades få dit headern som jag försökt få dit hur länge som helst. Vill bara säga tack att jag fick den bilden ^^ Och tack till Linda som orkar "bråka" med min blogg. Jag vill lära mig göra sånt där själv, men har verkligen inte tid nu.

Jag jobbar fortfarande väldigt mycket, men det är faktiskt skönt. Att ha någonting att göra, skulle ju bli galen annars. Visst på mornarna önskar man att man hade fått sova lite mer, men när man tagit sig upp ur sängen är det bara kul att få komma sig på jobbet. Ihelgen blir det fullt upp. Fredag - mammas kalas (mamma fyller 40år imorn, Grattis!). Lördag - Bröllop och sen MusikVidMalån. Söndag - Kvarnfesten. Så ja, det är full fart som gäller. Sen nästa vecka jobbar jag massa igen. Kvarnfesten är för övrigt sommarens höjdpunkt, det tycker jag verkligen!

Ikväll har jag städat ut hela mitt rum. Så nu står allt i kartonger, antingen sparas hemma eller tas med till Umeå (eller nå liknanade). Hade tänkt packa bort min älskade nalle (vid namn Nalle), men näe det klarade jag inte av att göra. Så både han och Ralf ska få följa med mig till Umeå. Kommer ju vara jobbigt vara ensam så mycket så behöver ju någon att umgås med. Thobias var även till Järvträsk ett tag ikväll (dock var han för rädd för att komma in till oss, fegis!). Har ändå varit en trevlig kväll. Sista timmen har jag legat och läst blogginlägg, märks att man hamnar lite efter när man inte har tillgång till datorn varje dag (har inte heller samma behov av dator). 89 nya inlägg hade jag på bloggkoll.se . Det tog ett tag läsa igenom allt måste jag säga! Men nu är det iaf gjort.

Men näe nu borde jag sova snart, ska upp tidigt och gratta mamma (och hålla tummarna för att hon blir glad för födelsedagspresenten). Dessutom fick hon en för tidig present av mig, lösögonfransar som hon ska få ha på fredag ;) haha.

Storstädning!

Storstädning, inte min grej måste jag säga. Efter tre timmars kämpande så har jag ändå inte fått ner hela rummet i kartonger. Har endast gått igenom lådorna än så länge, och jag fattar verkligen inte hur det kan samlas så mycket småsaker i ett så litet rum! Har fortfarande hela garderoben + väggarna kvar att packa ner innan det här rummet är tomt. Men har iaf gjort det jobbigaste nu, (hoppas jag iaf?). Resultatet är: två sopsäckar skräp, en kartong som ska på vinden och två kartonger som ska med till Umeå. Det kommer bli så mycket jag tar med till Umeå, borde gå igenom "Umeå-lådorna" en gång till och fundera om jag verkligen måste ta med sådär mycket.

Nu håller jag på att vara trött, och nu är jag inte lika depp som jag var tidigare. Måste sova nu så jag orkar jobba imorn och sen blir det en tuff vecka. Men sånt gillas, hellre det än att inte ha någonting alls att göra.

För mycket.

När bägaren är full krävs det inte mycket för att den ska rinna över.
Den här dagen har inte alls varit kul. Visst har sett en väldigt bra film - the proposal. Är Ryan Reynolds nå snygg då? Brunt hår, bruna ögon, och leendet. Aaah.! Men i övrigt, har den här dagen varit för mycket. Usch, orkar inte längre. Droppen som fick allt att bli för mkt var att mamma sa att jag måste flytta ut mina grejer från mitt rum. Jag vet, jag ska ändå flytta till Umeå snart, men kändes ändå så himla sorgligt! Men som tur var sa Christina att jag fick sova i min säng (som hon ska ha när jag flyttar) när jag vill sova hemma under sommaren. Så nu känns det inte lika hemskt längre. Imorse fick jag ett hemskt uppvaknande. Rädsla och oro var det enda känslorna som fanns. Sen har det gnagt i bakhuvudet resten av dagen, men what to do. Och att vilja göra så mkt mer, ha kul och vara med folk, hur ska det gå till? Nej alltså, det är bara för mkt. Vill inte behöva uppleva en sån här dag igen. Ärligt talat känns det riktigt skönt att jag ska jobba imorn. Jag är nog en av de som längtar tillbaka till jobbet, inte för att tjäna pengar utan för att det är så kul! Jag trivs hur bra som helst och dessutom känns det som man inte behöver tänka på allt annat runtikring en hela tiden då. Så det känns verkligen bara skönt att jobba. Nästa helg är det ju full rulle igen, förhoppningsvis blir den helgen roligare.

Anonym om Vännäs!:
Vad kul :D Hoppas du kommer trivas i Umeå!


Ja, jag kommer nog trivas väldigt bra i Umeå, och jag är en nyfiken människa så jag undrar vem det är som hoppas det? :p

Kan väl försöka skriva ett lite gladare inlägg så att det inte verkar så nedstämt (även om jag just nu inte alls känner mig särskilt happy). Häromdagen när jag körde till jobbet stod det massa renar vid vägkanten, ovanligt? Hursomhelst sakta jag då ner och sen såg jag att mitt i hopen var det en lill-älg som får panik och springer in i skogen? Ofta en älg bland alla renar? Det såg rentutav för roligt ut.

RSS 2.0