Nr2 = bättre.

Ardi blev gladare den här gången när han fick sin överraskning. Har varit på Ica Maxi och handlat Billys och bacon åt han (sånt som jag verkligen inte äter), åsså har jag bakat riddarkakor (tror det är samma som falsk tosca?) Anyway, ingenting som jag tycker om, men Ardi blev då glad och tyckte det var gott. Det är aldrig för sent att lära sig tydligen? Jag som aldrig brukar baka eller någonting alls. Nu är jag nästan en hemmafru, bara för att jag inte klarar av att göra ingenting?

Imorn ska jag ner på stan en sväng, det är bokrea så ska köpa twilightböckerna, har ju tid att börja läsa nu när Ardi jobbar, haha!

Nu ska vi se lite desperate housewives (är redan på säsong 3). Det är en rolig serie faktiskt, men det förstod jag - t.o.m. pappa brukar titta på det!


Ibland är dom så snälla med varandra!

Överraskning igen.

Har jobbat på förmiddagen idag. Jag har ju för trevligt jobb! Tiden går fort, och alla är så trevliga där. Och alla där är ju dementa, man blir ju förvånad ibland när de faktiskt kommer ihåg saker. Idag när jag matade en gubbe frågade han "Hur går det med musiken?" Jag förstod inte alls vad han menade och efter ett tag antog jag att han bara tjollrade, men han fortsatte tjata om musiken. Till slut fick han fram det han menade: "Jamen din mamma gjorde väl musik? Hur gåre?" Jag gav ju dem en skiva med mammas jullåtar före jul, och han kommer ihåg det fortfarande? :o vilket intryck hennes låtar måste ha gjort på honom ;)

Fick ett brev av farmor idag med posten. Det är ju mycket roligare att få handskrivna brev, eller hur? :D Skickade ett till henne för ett tag sen och nu svarade hon. Nästan som när man var liten och hade en brevkompis?

Igår skulle jag ju försöka överraska Ardi. Bakade scones och gjorde te. Och jag brukar aldrig baka?! Dock var det inte så wow, så provar en ny överraskning idag ;)


Thelmut är så söt, och hon gillar att ligga på rygg och bli kliad på magen :]

Överraskning!

Tänkte passa på att berätta vad jag tyckte om Shutter Island som vi såg på bio i söndags. Den var ändå helt okej för att vara en sån där sorts film, jag brukar inte gilla såna där. Men jag blev ändå besviken, för mina förväntningar var sjukt höga! Kort sagt: En helt okej film för en hemma kväll, men inte någon biofilm.

Nu sitter jag och väntar på att Ardi ska berätta vilken buss han ska ta hem så jag får fixa hans överraskning, I'll tell you all later (man vet aldrig när Ardi läser min blogg och han kan inte råka se innan han kommer hem.)


Tjockisen ligger och myser!
Och jag vet att jag nästan bara lägger ut bilder på katterna, men det är ju våra bäbisar :]

Squash.

Har hunnit med lite jobb idag, och det blir några timmar imorgon också. Nästan det första som hände när jag kom till jobbet var en av gubbarna som kom in i kontoret och berättade att han ska åka hem imorgon så han vet inte om vi kommer ses nå mer. Sen när jag ställde mig upp och skulle gå tog han tag i mina armar och sa "Du ska då veta att du är det finaste som finns i hela världen, jag säger bara sanningen." Sen kramade han mig och viskade i mitt öra "Jag hoppas allt kommer bli bra för dig, för det förtjänar du." Haha, så söt. Sen en annan gubbe sa att det var kul att se mig, för jag hade ju inte jobbat på ett tag. Helt rätt, har inte jobbat på typ tre veckor :) Jag gillar det där stället!

Har även hunnit med IKSU en snabb sväng idag. Jag och Elin provade squash, och det var faktiskt väldigt kul! Visst har man svårt att hitta någon teknik, och man gör väldigt snälla bollar till varandra, men man måste ju börja någonstans? =) Det är iaf kul!! :D

Ardi har börjat sitt jobb nu, och han är precis lika populär där som jag förstod att han skulle vara. Jag är glad att det går bra för han och han trivs! =) Inte alla som får heltidstjänst i 6 månader bara sådär. Fast iofs, jag skrev ju ett ganska bra personligt brev så är väl inte så konstigt ;)

Tjockisen ligger på rygg bredvid mig och snarkar och Thelma klättrar på min rygg och funderar om jag inte ska komma och leka med henne snart. Hennes nya favoritleksak är inte längre topps utan hopvikta godispapper. HAHA. 

Tjockisen gillar verkligen sin Mamma, är jag inte nära så ligger hon gärna på mina kläder :]

Alltså jag är väldigt beroende av smink. Jag kan gå ute utan att ha fixat håret ibland, men utan smink känns verkligen hemskt. Skriver med en tjej nu som är lite likadan. Hemskt men sant, man kan ändå inte leva utan sminket när man väl börjat med det.
Hmm, nej undras om man skulle ha ätit nå middag eller bara sovit för natten? Är svintrött!! Tror jag ska äta köttbullar och potatismos först, sånt där som Ardi inte tycker om ;)

Morgon?

Inatt har inte varit en bra natt, har legat och vänt mig hela tiden och det har bara gjort ont. Har tagit en tablett nu och hoppas att jag ska kunna lyckas somna om när jag lägger mig igen =)

Igår var Frida och Elin (ur klassen) här och vi spelade lite spel; När då då, Upp till bevis & Buzz. Det var riktigt kul faktiskt!! :D Och Ardi kan ju faktiskt vara bra ibland ;)

Ikväll ska vi se bio - Shutter Island! :D

Back to bed.

Helg ^^

På helgerna sjunker läsar-statistiken här på bloggen drastiskt, nästan som att folk hade ett liv? ;)

Igår var vi och spelade Canasta med Kenneth och Therese, var faktiskt väldigt trevligt.
Ardi ligger och ser reprisen av hockeymatchen från igår.
Jag är nyvaken.
Thelma har busat med godispapper nu på morgonen.
Och jag vill se Shutter Island!



Ps Ardi börjar jobba på måndag! :D



Feffo cup.

I onsdags var kung!
* Svinkallt ute.
* Feffo var först på plats (samtidigt som mig)
* Fika på Starz med Vännäs-gänget
* Beachvolley turnering - Feffo cup.

Spelade beach i ungefär två timmar, det är mer än vad jag brukar göra = jobbigt men kul!! Feffo hade teamat ihop mig och Ellen. Visst jag må ha varit sämst på plan, jag var ju den enda som inte spelar volleyboll, men jag må ha haft mest tur! (Fråga Feffo, han kan intyga). Vet inte riktigt vad jag ska säga, hade bara jätte kul hela kvällen!! =)



Hemtentan i Människans livsvillkor avklarad, och på måndag startar nästa kurs.
Nu ska vi göra nå fredags-tacos och sen spela nå Canasta ^^


Myspys Thelma :]

Nostalgi?

Lonestar - Amazed


Nostalgitripp, If You Know What I Mean.

Valentines day ;]

Hade världens mysigaste alla hjärtans dag i år, tack vare Ardi =) Vi vaknade ganska tidigt, (ja kl9 är tidigt för oss). Ardi fick två presenter av mig, ett armband som han tyvärr är för tjock för och måste lämna tillbaka, och en bok "min kärleksförklaring". Satt med den där boken typ 2,5 timmar dagen innan och skrev massa. Då skulle man skriva typ första gången man träffades, starkaste minnet, vad man tänkte första gången, vad man kände när man blev tillsammans osv. Var massor, så jag hoppas då han blev nöjd :] Sen for vi ner på stan, jag sa att vi skulle någonstans men han visste inte var, bara att vi skulle äta frukost/lunch. Vi for på Scandic Plaza och åt hotellfrukost, MUMS! När vi var tjocka och mätta gick vi en sväng längs kajen och sedan for vi och biljarderade lite. Vi vann varsin gång, och båda vann p.g.a. att den andra förlorade, HAHA! Sen for vi hem och åt kött och potatis och avslutade dagen med att fara på bio och se valentines day. Helt okej film faktiskt, för att vara en rom kom som feffo kallar det (romantisk komedi). Jag och Ardi kanske har dålig humor men en kommentar var så himla kul!
"Vad blir moorpark baklänges? KRAPROOM!!"
HAHAHA xD

Idag har jag och Elin varit på IKSU och provat oss på Yoga. Det var lite annorlunda. Jag förstår inte hur man ska kunna ha nog balans för att klara det där, typ stå på ett ben och sen luta sig framåt och sträcka andra benet uppåt, vaa? Fast det var ändå lite småhärligt, musiken och hennes lugnande röst.
Bodypump kanske gav mer träningsmässigt men det var inte lika rofyllt, det var mer jobbigt.

Nu är hemtentan aktiverad, får se när jag börjar med den. Imorn blir det iaf beachvolley på IKSU ;)


Freestyle? ;)

Vampire Diaries

Bra start på dagen med nytt avsnitt av vampire diaries. Den serien!! Trots att Damon ska föreställa "the bad guy" så tycker jag att han är den som gör serien, fast kanske är det det som är meningen helt enkelt. Det är kanske tur att det bara kommer ut ett avsnitt i veckan, annars hade jag isolerat mig från omvärlden och sträcksett, precis som i somras när jag sträckläste New moon, eller när Harry Potter 7 komme ut och jag läste den. Jag gillar att kunna fara till en annan verklighet, en serie eller en bok. Leva sig in i ett annat liv. kanske därför jag gillar att skriva, därför jag vill bli författare. Men jag har aldrig tid att skriva på min "bok", det är så mycket annat som ska göras. Och jag sitter aldrig tillräckligt länge ensam vid datorn för att kunna göra det heller. Fast samtidigt gillar jag att ha fullt upp, att alltid ha någonting att göra. Vissa dagar lämnar jag inte ens lägenheten, och dagen efter är det så grymt skönt att få komma ut, även om det bara är till skola eller jobb.

Idag blir det IKSU igen med Feffo, men först ska jag äta nå frukost med min bejbi :)

Justja, det jag egentligen tänkte skriva och berätta var att jag fick ett roligt sms idag. "Hej! Är du intresserad av att jobba inom hemtjänsten i Glommersträsk? Hör av dig till mig." Hon som skickade var hon som sitter på kommun i Arvidsjaur och tar hand om socialtjänsten och tjosan. Trots att jag inte kunde tacka ja till jobbet och att jag redan har så det räcker så blev jag faktiskt riktigt glad av att bli tillfrågad. Och Ardi kommenterade "Du har ju jobb överallt." Njaa, men jag skulle väl kunna ha, hahahha ;)


Thelma gillar höga höjder, t.ex. skåp.

Träningsvärk!

Feffo tvingade mig att köra bodypump igår på IKSU så idag har jag träningsvärk!! Men det var ändå kul på nå sätt, fastän jag höll å dö. Imorgon ska jag och Feffo på IKSU igen, me like!

Inatt blev det inte mycket sömn. Dels skulle jag upp tidigt imorse, dels hade jag ont och dels ville inte tjockisen låta oss sova. Men tjockisen hade ju sin anledning till att vara ssur och sticka klor i oss hela natten faktiskt.  När jag steg upp imorse så sprang hon in på toan och hoppade in i badkaret, då förstod jag varför. Det var inte en droppe vatten i deras vattenskålar, så de höll nog på att törsta ihjäl.

En annan cool sak är att Thelma lärt sig att apportera, nästan som en hund men bara när hon själv känner för det och inte på kommando. När hon känner sig leksugen brukar hon hämta en tops eller en "twillarn" (sån där sak som är runt brödpåsar) och komma med den upp i sängen så vi ska kasta den åt henne, sen hämtar hon igen. Det är så gulligt!!

Ihelgen ska jag på en klasskompis inflyttningsfest. Och på söndag är det alla hjärtans dag så då passar vi på att ska se Valentines day på bio och myspysa =) En annan väldigt glad nyhet påtal om Ardi, han har fått heltidsjobb nu!! ;D


Min bäbis gillar att vara nära mamma, så på mornarna hoppar hon ofta upp i handfatet så hon är nära :')

Mys-tjockisen!


Vi sover på varandra :]

Skillet <3


Fort vare gjort.

Nu har man provat vara på IKSU, tre timmar var vi där sammanlagt. Vi började med beachvolleyboll; Jag, Feffo, Martin, Ellen och Jessica, och jag var mini-Feffo. Vi matchade varandra och hade likadan t-shirt - snyggt! Sen var jag och Feffo på gymmet. Jag var t.o.m. bättre än Feffo på att ro, och i övrigt så var det inte så hemskt som jag trodde och jag var inte heller så sämst som jag trodde. Dock känner jag redan nu att jag kommer att ha träningsvärk imorn! Funderar på att skaffa guldkort där, men frågan är om jag skulle använda det så pass mycket att det skulle vara värt det? Det skulle nog vara kul, men jag ska fundera lite till =)

Haha, nu är jag typ för uppe i varv för att kunna sova.

Tack för en grym kväll iaf Feffo! Den började med tacobuffé på balder och avslutades med IKSU - totally love it! Jag har saknat att vara med vännerna så det här gillade jag!! :D

IKSU-premiär

Idag ska jag fara på IKSU för första gången på riktigt (när man var här på volleyboll-cup förr räknas inte.) Feffo tycker jag ska fixa guldkort där, men jag har en känsla på att det inte skulle nyttjas. Men följa med och spela beachvolleyboll ibland kan man ju faktiskt betala för! :D

Ardis bil fungerar inte, och det är inte alls coolt! Dock ska han på två arbetsintervjuer i veckan så nu håller vi tummarna på att det åtminstone går bra =)

Jag unnade mig själv nånting igår när vi var och handlade på Ica Maxi, till bara mig och inte till Ardi eller en tanke på någon annan som kanske vill smaka. Jag köpte philadelphiaost och finn crisp, mums!


Imorgon ska jag till läkaren, så får vi höra vad han säger.

RSS 2.0