Jag är så sjukt bra på att planera.

Jag är ju verkligen jättebra på att planera, eller hur? Jag som skulle sova tidigt idag så att jag fick sova många timmar när jag äntligen får sova i en skön säng (min säng). Men nej, här sitter jag fortfarande och tiden bara flyger iväg. Egentligen är jag väl inte särskilt förvånad :p
Har iaf lyckats duscha osv, smörjt in ansiktet med nå smorsel som luktar hur gott som helst, och lagt mig i sängen. Har t.o.m. varit väldigt förutseende för morgondagen (eftersom jag lär vara ungefär världens tröttaste imorn). Har lagt fram allt smink och allt jag ska ha för att fixa håret. Tur jag kan planera litegrann!! ;)

Jag är verkligen inte tillräckligt kapabel till att lägga in en header här på bloggen. Men det  verkar som att Linda ska förbarma sig över min blogg imorn när hon har tid, thx! Så jag håller tummarna att hon lyckas med det som för mig är omöjligt.
Alltså, jag har knappt träffat Linda på flera år men när man tänker efter. Oj vad hon har format mig till den jag är idag. När jag var liten var jag med henne hela tiden och hon var min stora idol. Det är t.o.m. hennes fel att jag är rädd för "farfarsmyggor" ;p haha!

Haha, alltså vad alla blir förvånade att jag inte dricker. Why? Fast de flesta säger ju faktiskt när de tänkt efter att det är ganska coolt ändå. Att jag kan vara med på fester utan att ens känna suget efter att dricka. Och nej, jag känner mig inte ens lite sugen. Ibland funderar man väl kanske på hur det skulle vara, men samtidigt, det är inte värt. För när man har provat är man precis som alla andra. Det är coolt vara annorlunda, och det vill jag fortsätta vara =)

Lunar trodde jag var utdött för länge sen, men vet ni vad? Jag har börjat använda det igen! Fast bara när jag är hemma och har lite att göra. Det är så himla lätt att hitta randoms att skriva med där, finns inget bättre tidsfördriv =) Är inte lika lätt på andra sidor. Däremot är lunar helt värdelöst när man ska ha kontakt med sina vänner, om ni frågar mig :)

Näe nu ska jag ta och försöka sova, väckarklockan står på 4.30 och då är det bara att vakna och vara pigg. Blir iaf att sova på jobbet imorn verkar det som. Skönt att slippa stiga upp en timme tidigare bara för att hinna köra! =)

Tiden?

Nu är jag hemma igen, och det känns faktiskt riktigt skönt att få komma hem. Jobbar 7-16 fram till fredag nu, och det känns faktiskt lite tungt. Ska försöka sova i Boliden någon natt, det blir så dyrt köra hem åsså måste man vakna så sjukt tidigt :o Borde gå och lägga mig och sova nu snart, eftersom väckarklockan står på 4.30 imorn, ska upp typ kl5. Vad enkelt det hade varit om jag hade känt nå folk i Boliden som jag kunde umgås med varje dag, då hade jag kunnat sova på jobbet :p

Tiden går så sjukt fort när man jobbar! Eller överhuvudtaget. Snart flyttar jag till Umeå och allt kommer ändras. Sådant som varit ens vardag kommer inte längre finnas och nya rutiner skapas. Jag kommer att längta hem, men det känns ändå riktigt skönt att få komma bort. Träffa nytt folk, ha ett eget place och plugga det man verkligen vill. På tal om eget place, jag är nog den som velar mest i hela världen. Först bad jag Feffo bo med mig i Umeå, då sa han som njäe kanske sen. Då kände jag att det var nog lika bra det blev så. Men nu så sa Feffo att han kunde bo med mig från början och att han ville det. Men jag har bestämt mig nu, för att bo själv från början. Så tyvärr Feffo. Men det känns som jag borde prova bo själv till att börja med. Jag kommer förmodligen bli brainshit om jag är ensam bara en dag, men jag tror inte jag kommer ha nå problem att vara med någon om jag bara själv vill.

Det känns som jag inte har tid med någonting annat än att jobba. Jag skulle gärna vilja fara och hälsa på någon en bit bort, men det finns det verkligen inte tid med. Och när jag jobbat klart? Ihelgen är jag iaf ledig, och då vet jag inte riktigt vad som händer. Nästa helg däremot äre ju full rulle; födelsedags kalas, bröllop, kvarnfest och kanske MusikVidMalån? Har inte riktigt bestämt mig om det än.

Jag är sjukt sugen på att göra nå fränt med mitt hår. Tycker det är snyggt, de som har långt hår (hårförlängning) och sen någon sling i någon helt avstickande färg. Typ mörkt hår med några slingor i någon random färg. Men frågan är, hur fort skulle man bli less? Och skulle man då kunna tupera håret så man inte såg ut som en dränkt råtta?


Melon!

Jobbat idag igen, delad tur. Är ändå inte så hemskt som det låter. Var till stan med Jens på mina timmar oxå så tiden gick  fort iaf. jag gillar verkligen mitt jobb, gamlingarna är så söta! Sitter hos Jonas och Dessie nu, ska sova här inatt. Ska ta och äta nå melon innan Jens har ätit upp allt ;)

Jag funderar på att ha avskedsfest innan jag far till Umeå, och mamma sa att jag t.o.m. kunde få ha det hemma i huset- Hur bra som helst skulle det ju bli, right? Men vi får väl se om det blir. Vet varken om någon har tid eller om jag själv har tid :o Men kul vore det? :)

The last time.

Alltså jag är så grymt trött, ska snart lägga mig och sova så jag får sova litegrann innan jag börjar jobba igen iaf. Jobbade från fredag förra veckan till fredag igår, varje dag! Men har ju iaf varit ledig idag, börjar om imorn igen. Taggad? Näe, faktsikt inte, men brukar gå bättre när man väl kommer på jobbet faktiskt. Nästa helg är jag iaf ledig både lördag och söndag, wieho, två dagar i rad!!

Igår var de utflyttningsfest hos Sorsele. Sista festen där, för nu är de snart ute ur lägenheten. Känns faktiskt riktigt tråkigt. Var inte lika kul på efterfesten igår som det brukar vara. Däremot capsicum var helt okej, roligare än det brukar vara. Kanske för att man kan stå utomhus utan att frysa ihjäl =) Nejmen kort sagt, det var en riktigt trevlig kväll och jag hade gärna gjort om det. Synd bara det blev så lite sömn, blev det ens 4timmar?
Idag har jag varit i Arvidsjaur som hela dagen. Var hos sorsele större delen av tiden. Jag och Frida satt och pratade och hipsvips hade det gått någon timme. Var jättetrevligt prata med henne måste jag säga :) Var och åt på Greya Knut oxå, mums!

Näe nu ska jag stänga ner datorn, ta mitt pickochpack till Jens och sen SOVA!!

(Jag vet att jag är dålig på skriva blogg just nu. Dels skriver jag sällan, och dels inget intressant. Har verkligen inte tid.)

Alltid fastna..

Att man alltid ska fastna vid datorn? Eller okej, det är inte största problemet. Största problemet är: Jag blir alltid pigg på kvällarna! Var hur trött som helst fram till typ, klockan åtta ikväll? Sen har jag varit pigg. Så nu är jag hur pigg som helst och skulle kunna vara vaken flera timmar till. Men jag borde lägga bort datorn nu, läsa litegrann och sova. Usch så lite sömn det blir ikväll :(

Jag kommer att jobba PDOL i år igen, eller lördagen kommer jag att jobba så då är ju som hels helgen förstörd. Men ärligt talat så känns det inte som det gör så jättemkt. Så länge jag är ledig kvarnfesten så spelar resten inte lika stor roll :) Haha, att kvarnfesten är det viktigaste för mig på sommaren, det är lite komiskt.

Working.

Jobb, jobb, jobb. It never ends. Har jobbat nu sen i fredags och man håller på att känna sig ganska trött och sliten om jag ska vara riktigt ärlig. Två av nätterna har jag dessutom sovit på soffan på jobbet, som för övrigt är stenhård! Men dedt har ändå gått bra, då har man passat på att sola lite. Imorn måste jag fara till stan efter jobbet för att köpa nå presenter osv. Synd att jag slutar så sent imorn, slutar inte förrän kl17, så blir stressen till stan då. But a man gotta do what a man gotta do. Eller hur det nu var?
En av gubbarna på jobbet är verkligen för söt (ja, han jag är "förlovad" med.) En dag när vi la han i sängen så sa han "Men nog kan du ge mig en puss innan du går?" Han tjollrade, skrattade och tjatade ända tills jag bestämt sa nej och började gå därifrån. Då började han snyfta och sa mer för sig själv än för någon annan "Buhuhu, hon lämnar mig ensam." Söt är då vad han är, han har så mycket funderingar :)

Söndagkväll var jag med Alexandra, och det var sjukt mysigt. Chips, päronsoda och prat i ungefär 5timmar innan det var dags för att sova. Tiden gick riktigt fort måste jag säga. Är ändå kul att se att hon har tagit efter lite från mig, t.ex. tupera håret och sminka sig lite som jag gör. Då känner jag mig lite duktig faktiskt, som kan någonting.

Just nu längtar jag till på fredag! Jobbar på dagen och på kvällen blir det Arvidsjaur. Tur att jag är ledig på lördag säger jag då bara, annars hade jag ju aldrig orkat.
Tiden går snabbt, snart flyttar jag till Umeå. Ja, jag vet att jag har tjatat om det väldigt mycket men jag kan inte fatta det riktigt själv. Jag längtar så sjukt mycket dit, speciellt efter det att jag var och hälsade på Feffo. Men de här sju veckorna jag ska jobba kommer nog gå riktigt fort tror jag. Hinner inte med så mycket mer än att jobba. Fast jag ska inte klaga, jobbar hellre än att inte ha någonting att göra om dagarna :)

För övrigt undrar jag fortfarande vem den "hemliga beundraren" är, som kommenterade min blogg häromdagen.


Förlovad? xD

Att sova på en soffa på jobbet är inte att rekommendera, iaf inte när soffan är stenhård. Igårkväll när jag hade jobbat klart gick jag till solariet. Hade ju ändå ingenting att göra så tänkte passa på att göra mamma glad och sola lite. Efter att ha sovit ungefär en halvtimme där så duschade jag och sen var det dags för sängen (läs soffan). Men den var verkligen inte skön att ligga i så den här natten har jag inte sovit mycket. Så ska snart dra en powernap så jag orkar göra nå vettigt ikväll :)

Igår var en av gubbarna väldigt pratglada. Och om någon av er undrar så är jag förlovad nu, iaf enligt han. Åsså sa han "hånglas, vettu hur man gör det? det ska vi göra där uppe!" Ofta en gubbe använder ord som hånglas. Sen berättade han att han hade haft massor med ligg under tiden han var gift också. Dessutom trodde han att han var bara 40år. Vi satt i drygt en timme och bara skrattade åt han, så söt!

Hemlig beundrare om Dags för jobb.:
Hej. Har länge velat säga detta till dej, men har ej vågat. Nu har jag tagit mig mod till att uttrycka mina känslor för dej. Jag gillar dig skarpt. Mycket. Supermycket. Puss i miljoner. KRAM hemlig beudrare

Haha, vore ju kul med nå mer namn än "hemlig beundrare?" ;)

Alltså förut var det bara någon gång då och då som det kändes som man höll på svimma. Att man måste sätta sig ner mitt under arbetet och kallsvetten sprider sig över hela kroppen. Idag hände det igen, och det är nästan pinsamt. Man känner sig verkligen som en belastning och det är inte alls kul. Fast idag var inte lika illa som i måndags iaf :)

Dags för jobb.

Nu ska jag alldeles strax iväg och jobba. Kul att jag ska sova på soffan på jobbet ikväll? Men det blir för dyrt att köra hem, plus att jag hinner inte sova tillräckligt mycket om jag ska köra fram och tillbaka. Imorn slutar jag jobba tolv, så om det händer nå vettigt imorn så, hör av er? ;)
Nu är jag inte ledig förrän om en vecka. Jobbar varje dag i en vecka, sen ledig lördag sen börjar jag om igen. Jag fattar inte hur jag ska orka leva, haha. Men samtidigt, jag jobbar hellre än att inte göra någonting. Igår gjorde jag ingenting vettigt alls, och då hade jag hellre jobbat faktiskt. Jag kommer vara rik efter sommaren! (ett litet tag iaf)

Alltså jag är inte så bra på bloggdesign, jag får inte min header att bli rätt size. Det enda som ändras när jag försöker ändra bildens storlek är att hela sidans storlek förändras. Vad gör jag för fel? Ingen som kan hjälpa mig att få in denna bild som header?

Var för övrigt en kille jag hittade på lunar som gjort denna åt mig, thx =)

Ikväll lär jag ha ganska tråkigt efter att jag har slutat arbete, så skriv sms?

Last day.

Idag är min sista dag innan jag börjar mitt hektiska schema på jobbet. Hade planer på att ta en lång sovmorgon så att jag äntligen skulle få sova ut, det hade inte Jens tänkt. Klockan 9 ringde han och väckte mig, och jag var hur trött som helst. Men näe, då var jag tvungen fara med bilen till Missen. Jag var verkligen inte pigg kan jag säga. Städa hela bmw'n så att den blev jättefin och sen hem igen.
Jag och syskonen for på Finnbergs och veckohandlade då och sen började jag med maträtt nummer 1, skulle nämligen göra matlådor. Makaroner och kättfärs i en gegga i ugnen, kort sagt. Efter det var jag hur trött som helst så gick upp och la mig och sov en timme. Sen upp och dags för maträtt nummer 2. Kvällens middag blev kyckling à la Fia :) Mums! Måste säga att jag är ganska stolt över mig själv. Jag brukar aldrig laga mat, och idag har jag gjort två olika rätter!

Efter middagen har jag inte gjort särskilt mycket. Har varit så trött så har bara legat här i sängen framför datorn. Hade planer på en tidig kväll men nu håller jag på att känna mig ganska pigg, ovanligt? Hade varit väldigt enkelt om man hade varit pigg på dagen istället för på kvällen. Har tryckt i mig choklad ikväll, och min absoluta favorit är marabous Mint krokant.

En sak slog mig just, jag har sommarlov nu. Det känns verkligen inte som sommarlov. Dels p.g.a. vädret I guess och sen för att jag inte är ledig förrän om sju veckor. Men när jag har jobbat klart, då ska jag ha sommarlov på riktigt!
Näe, man kanske skulle ha hett igång någon film så man har någonting att göra? Imorn blir det iaf att sova i Boliden efter jobbet, antingen hos morbror, eller på jobbet. Känns inte värt att köra hem när man slutar kl9 på kvällen och sen börjar om kl7 dagen efter.

Haha, alltså ett tecken på att man har ganska tråkigt måste ju vara att man blivit "aktiv" på lunar igen. Både igår och idag var jag in på lunar och skrev på klotterplanket. Då har man verkligen inte mycket att göra.

Vännäs!

Tillbaka från Vännäs och Feffo, känns faktiskt lite tråkigt. En sak har jag då kommit fram till under dessa dagar, jag längtar tills jag flyttar till Umeå riktigt mycket! Var och kollade på lägenheten igår, den var hur fin som helst. Och oj vad glad jag blev när kusin Daniel sa att de skulle lämna den helt möblerad, så jag behöver inte ens ha med mig en tv eller någonting. Kändes riktigt skönt, för annars hade ju alla pengar man tjänar ihop i sommar gått till att köpa förnödenheter till lägenheten.

Iaf, de här dagarna hos Feffo har varit riktigt trevliga. När jag kom dit i måndags så gjorde vi inte så jättemkt eftersom jag kom dit ganska sent. Såg Love Actually, eftersom det var en sååå bra film enligt Feffo. Men jag vet inte riktigt om jag höll med :p
Tisdag, igår alltså, så for vi in till Umeå med Grefven/Farmer/Andreas (kärt barn har många namn?). Jag köpte skooor!! Jag älskar skopunkten, och jag har blivit kär i skor. Blev en heldag med dessa två gossar i Umeå. Var på Megazone (tror det heter så?) och spelade biljard, airhockey, nå bilspel och dansmatta. Jag måste säga att jag har fått en helt ny syn på biljard nu, det är faktiskt kul. Fast som vanligt lever jag på min (nybörjar)tur ;) For sedan och kollade på lägenheten ute på Berghem, totally loving it!
Snabbt tillbaka till Vännäs för att fara och spela beachvolleyboll med nå folk. Det var verkligen det roligaste jag gjort på länge, trots att fötterna frös till is och jag trodde jag aldrig skulle få tillbaka känseln i dem. Vi delade lag och jag blev i samma lag som en vid namn Ellen (hur snäll tjej som helst!). Jag har inte spelat volleyboll på ungefär tre år, så trodde inte alls att det skulle gå bra för mitt lag, men guess what? Vårat lag vann den lilla "turneringen" ;D En sak insåg jag ju medaan vi spelade, oj vad jag saknar volleybollen! Vore riktigt kul att börja om, så jag håller nästan tummarna för att jag ska kunna göra det när jag flyttar till Umeå. Däremot jag och Farmer var inte ett lika bra lag, fast vi vann då kampen mot Feffos lag när vi försvarade Frasses ära (Feffos Max sööög).
Kvällen avrundades med att Feffo bar mig uppför trapporna till hans place eftersom jag hade så ont i fötterna (han hade varit så mesig och spelat med skor). Kvällens film fick jag bestämma, jag ville se twilight igen, för att än en gång falla för Edward Cullen (ja, karaktären och inte själva skådespelaren). Innan vi startade filmen var vi självklart tvungna att göra chokladbollar eftersom Feffo inte kan göra det själv. Så det blev film med popcorn, godis, läsk och chokladbollar ;)
Idag så åt vi Taco à la Sofia, hur gott som helst! Under måltiden ville Feffo absolut veta vem jag skulle ligga med först - Ryan Reynolds eller Leonard Di Caprio. Och jag var tvungen att ligga med båda, men frågan var vem skulle jag ta först. Hmm, det var faktiskt en klurig fråga, men oj vad vi skrattade.

Okej, nu blev det ganska långt om vad jag gjort senaste dagarna men jag kan ju sammanfatta för dem som inte orkar läsa allt:
* Shoppat skor!!
* Spelat beachvolleyboll och insett att jag saknar volleyboll!
* Kollat "min" lägenhet i Umeå på Berghem.
* Varit med Feffo som är hur snäll som helst!
* Och framförallt: LÄNGTAR TILLS JAG FLYTTAR TILL UMEÅ!

Svimma?!

Som vissa vet så håller jag ibland p åatt svimma när jag står upp för länge, men har aldrig hnt att jag svimmat på riktigt. Det brukar krävas ett längre tag och "svimningskänslan" brukar öka succesivt. Men idag på jobbet, jag trodde verkligen jag skulle dö. Hade knappt stått upp tio minuter och då kändes det som jag skulle spy och svimma samtidigt. Jag satt mig ner på en stol och hon jag jobbade med just då sa att jag inte såg ut att må så bra och att jag borde he huvudet mellan knäna. I vanliga fall brukar det gå över ganska fort efter att man satt sig ner men inte nu. Kallsvetten i pannan blev bara värre och värre, men jag ville inte känna mig jobbig så sa att det var bra och försökte fortsätta jobba. Jag log och försökte se ut som vanligt men egentligen ville jag bara lägga mig rat ner på golvet. Till slut gick det inte längre, sa att jag var tvungen på toa. Hade tänkt sätta mig där inne men hann knappt låsa dörren så låg jag på golvet. Vet egentligen inte riktigt om jag svimmade eller vad som hände men på golvet hamnade jag iaf. Det var det äckligaste jag varit med om!

Resterande arbetsdagen gick bättre. Mått lite halvkonstigt hela dagen, förmodligen p.g.a. sömnbrist. Men tog en tablett och log och försökte vara glad. Och en gubbe han är så st, jag är typ kär i han på riktigt. haha. Han var väldigt pratglad idag och sen tog han tag i mitt hår och sa att det var för långt.
"Om du tar tag i håret här och sen klipper du av det. Sen limmar du fast det på mig för mitt är så kort."
Vilka idéer! Sen ritade han en kart till mig så jag visste vars vi skulle och fiska, för där var det en gubbe som hade fått napp. Jag skrattade väldigt mycket åt han kan jag ju säga.

Efter jobbet for jag till Medle till Jens bror. Var så sjukt trött så hade svårt att hålla mig vaken den korta biten. Självklart så drog jag en powernap där och det var verkligen vad jag behövde, annars hade jag aldrig orkat köra hit till Vännäs där jag förövrigt är just nu, hälsar på Feffo. Jens köpte en gps idag så den skulle jag ju inviga. Men han måste ha tryckt in att det  var okej med grusvägar för grusvägar for jag. Första grusvägen var så pass fin så det gjorde som ingenting. Andra grusvägen var den minsta skogsväg som jag någonsin kört efter, jag trodde jag skulle fastna där i skogen. Men till slut kom jag fram till Vännäs, ungeför en timme senare än vad som var tänkt från början. Men har Feffo hunnit hem ändå? Nej! Så jag fick sitta i bilen i ungefär en halvtimme, hur pissnödig som helst, och vänta. Och när han kommer hit vill han inte ens släppa in mig i lägenheten för det är "stökigt", (då har han inte sett mitt rum). Och jag fick inte pissa förrän han hade skruat toan osv, "men gå och pissa från balkongen" var det enda han sa. Thanks!

Nu ska jag ta och lägga mig och sova så jag orkar upp imorn. Är väldigt trött faktiskt, höll på att somna medan vi såg film. Imorn ska vi in till Umeå, ska tydligen hjälpa Grefven shoppa (plus att jag vill kolla lite oxå, haha.) Sen på kvällen ska vi och kolla på lägenheten (I hope). Så det här blir nog skoj, kommer förmodligen hem på onsdag.

Btw, fick mitt schema idag. Om någon undrar vars jag är i sommar så är nog svaret väldigt ofta Boliden. Räknade ut hur många procent jag jobbade i snitt, 111%! Bara nästa veckan ska jag jobba 50timmar, på en vecka! Men då är jag då helt ledig sista tre veckorna, och aningen rikare ;) Tur jag trivs med mitt jobb annars hade jag aldrig överlevt. Plus att vi har letat upp en bortglömd soffa till mig på jobbet som jag får övernatta i om det behövs, och det lär behövas!


Studenten!

Nu har vi verkligen tagit studenten, och det känns både och. Veckan har varit så sjukt rolig, både bal och studentdagen var kung! Kändes lite vemodigt när man satt i Sorseles lägenhet och tänkte att det här är nog sista festen här (om det inte bli utflyttningsfest?)

Studentdagen började med champagnefrukost hos Bond (päronsoda för min del). På skolan fick vi våra betyg och jag hade bättre snittbettyg än vad jag hade räknat med, 18,02 fick jag det till när jag räknade på det idag, så nu är jag inte lika orolig att inte ta mig in på sjuksköterska längre. Jag och Bond hade skrivit en dikt till Lars-Håkan, hur bra som helst! Jag och Lina fick äntligen vårat pris för att vi hade gjort den snyggaste kristallen - örhängen från snö of sweden (inte billigt märke!), så det var en väldigt bra studentpresent. Fick för övrigt ett jättefint halsband av Edlunds också. Sen på flaket, då skrek man och det var så sjukt kul (och idag är jag hes!), nog för att man där i slutet kände att rösten höll på ge med sig. Efter flaket for vi till Edlunds, tog en powernap och åt middag innan det var dags för förfest hos Sorsele. På toxic blev det än en gång dans men inte lika lång effektiv danstid som på balen. Efterfesten hos Sorsele var precis lika rolig som vanligt. Fast att sopa bort glassplitter från vägen var inte det roligaste jag gjort. Men om man tror att en glasflaska klarar ett fall rakt ner i asfalten från tredje våningen ska man kanske tänka om, eller hur? ;) Och stackars Ruddy han skulle vara snäll mot mig och bära upp mig för trapporna så jag inte behövde använda mina stackars fötter så mycket. Och när vi hade kommit upp till Sorseles place tappade han balansen. Och med mig på ryggen tippade vi rakt bak och mitt huvud slog i väggen. Sen blev jag liggande på golvet och vissa trodde jag fått hjärnskakning. Men det gick faktiskt bra, gjorde bara ont ett tag, efteråt skrattade man bara åt det. Halv elva på morgonen tog jag mig från sorseles place och for till Edlunds för att sova.

Tack allihopa för en underbar studentvecka!!

Igår var jag inte så pigg, sovde till halv fem och då väckte Hans mig. Sen for jag runt lite på diverse place, var bl.a. till Josef och spelade lite snowboardkids, nostalgi! Sen träffade jag världens coolaste (eller dummaste?) morbror. Så igår blev det inte så jättetidigt heller men betydligt tidigare än dagen innan! Nu är jag hemma och väntar på att folket ska komma hit, ska ha student-lunch/middag med familjen.

Imorn ska jag jobba, eller ska väl introduceras lite än en gång och få medicindeligering. Och sen börjar jag jobba på riktigt till helgen. Verkar bli så att jag far till Umeå antingen måndagkväll eller på tisdag, hälsa på Feffo!

Jag avslutar detta inlägg med våran dikt till Lars-Håkan:

Du har varit vår mentor i två år 
och vi hoppas att det har satt sina spår

Runt dig det ofta spränges 
och alltid brukar flänges  
Tänk på ditt blodtryck  
innan du får nästa ryck 
Vi vet att rim är din grej 
och att Alex dansar som en tjej 
Vi vill att du ska minnas oss 
därför får du ett rim förstås


"Explodera" svarar alltid Kim
oj, det här var ett dåligt rim 
Oskar älskar när det brinner  
han tuttar eld på skolan om han hinner 
Alex å andra sidan släcker elden gärna 
han pissar på skolan och tror han är en stjärna 
Sofie, mest känd som Bond 
gillar inte kalvfond 
Tyvärr är Sofie dum som en nöt 
trots att bubblan är söt 
"Helvetes jävla skit" är ramsan Björn ofta drar 
fastän han på ytan kan verka ganska rar 
Apa är för Josef ett substitut 
och han är så glad att det nu är slut 
Ramona på sitt piano spelar 
och på proven aldrig felar 
trots alla mattedelar 
Isabelle, vårt nya stjärnskott 
trots att hon i melodifestivalen drog en nitlott 
Barnasinnet måste Ruddy ha kvar 
han är liten och sover bort alla dar 
Tove vill gifta sig med någon rik och bäst 
men vi är ganska säkra på att det blir en häst 
Vänner är viktig för Sarah
trots att hon två har, bara(h) 
Den ena heter Ben och de träffas var dag 
den andra heter Jerry och de gör henne svag 
Sanna med lucianattlinne på krogen  
man kan ju undra om hon är riktigt mogen

Therese spelar fiol med sin Klang 
drack vin i Frankrike med hjälp av en slang 
Tommie sitter oftast tyst och är nöjd med det 
men när han väl yttrar sig äre det roligaste vi vet

Att Sofia hinner med så många sms är ett under 
konstigt att hennes tummar inte gått su(ö)nder

Hokus pokus så har Lina transformerats 
från liten, tyst tjej till att skalet bromerats 
Dancing queen skulle vi kunna kalla vår egen Jenny
fast i klassen går hon under namnet Benny


När vi nu lämnar dig 
och Alex fortfarande dansar som en tjej 
Så hoppas vi att vi varit din bästa klass ever 
fastän ingen av oss är särskilt clever.


För vi har SNART tagit studenten!

För vi har tagit student, för vi har tagit studenten, för vi har tagit studeeenteeeeen.. Eller vänta nu, det är inte förrän imorn. Nu är jag trööööött på riktigt! Har kämpat hela kvällen med att göra det där till klassen (+ några till), som jag inte ska nämna högt vad det är egentligen. Men, det är egentligen inget speciellt så fattar inte varför det skulle ta sån sjukt lång tid. Men nu äntligen är det ju då gjort. Tog bara några timmar.. Tack och lov att jag har världens bästa familj. Erika och Christina hjälpte mig och gjorde väldigt mycket av jobbet, annars hade jag nog suttit där än.

Jag borde försöka sova snart så att jag hinner sova några timmar innan väckarklockan ringer. Blir en väldigt kort natt eftersom att mamma nog ska locka mitt hår lite på morgonen, och jag ska fixa Christinas frisyr. Så 05.30 är klockan på. Dessutom är det slut varmvatten så måste duscha på morgonen, hur jag nu ska hinna det :o Tror att jag måste powernap'a hos Edlunds imorn innan middagen så jag orkar hela natten.

Btw, fick en studentpresent av Fia i förskott. Ett guldhalsband, som faktiskt var jättesnyggt. Brukar inte gilla guld men eftersom att jag var dum och tog guldtext på studentmössan så måste jag ju nästan ha guldsmycken. Så det passade ju hur bra som helst, thanks.

Jag är sjukt taggad för imorn. Fattar inte att tiden har gått såhär fort! Jag har hela tiden trott att jag inte skulle gråta någonting imorn, men när jag gjorde till Jenny ikväll då kände jag att, det blir nog vattenfast mascara imorn iaf! En sak med imorgon är faktiskt väldigt positivt. Att man ska ha mössa hela dagen så behöver inte bry sig så mycket om hur håret ser ut. Sen gäller det att inte ta av sig mössan under dagen för då blir det "mössfrilla AB" ;p

Studentbalen '09



I tre timmars tid satt jag hos Yvonne och hon fixade hår och smink på mig. Håret blev hur fint som helst men ärligt talat så hade jag hellre sminkat mig själv inser jag nu i efterhand när jag tittar på bilderna. Ser ju så onaturligt brunt ut i mitt ansikte så, näe. Aja, gjort är gjort och jag får komma ihåg det till nästa gång. Men håret är jag verkligen nöjd med, hon kämpade verkligen och det gav reslutat. Var bara lite jobbigt att leta åt alla hårnålar i håret igen efteråt.

Björn fick offra sig att gå på balen med mig, och han var ofc lika stiligt som han alltid är. Var riktigt roligt att se alla på balen, deras fina frisyrer och vackra klänningar. Och jag verkligen älskar min klänning som mamma har sytt! Den ska jag inte sälja kan jag ju säga. God mat serverades, fast jag äter lite för sakta för såna där tillställningar I guess med tanke på att jag inte alls hann avsluta min varmrätt innan den dukades bort. Jag förstår inte varför jag är så seg på äta, t.o.m. när jag skyndar mig?

Kvällen var hur kul som helst, roligare än juldansen som jag tidigare sagt var det roligaste jag gjort. Balen var verkligen en upplevelse och vi har bara fått höra bra saker så det känns faktiskt värt att ha varit i balkommittéen nu. Efter att balen var slut så blev det disco mellan 22-02 och då dansade jag kan jag ju säga! Blev nog närmare 3timmars effektiv danstid, åtminstone 2 timmar? Kul var det iaf, jag och Lindberg dansade järnet! Träffade många glada människor och det kände så lyckat. Sen efteråt blev det efterfest hos Sorsele, och det är alltid trevligt.

Idag var det studentlunch på skolan och det var också jättegod mat! Och som vanligt var jag segast på äta klart trots att jag lämnade hälften av min mat. Efter det var jag och Bond och fixade det sista med balen så nu har vi ingenting mer med balkommittéen att göra, sköönt. Sen for vi hem till Bond och planerade lite roligheter till imorn, hihi.

Skulle egentligen dekorera flaket ikväll men jag kände att jag har verkligen inte tid, tyvärr. Hade varit kul men det kändes som det här var viktigare. Sitter och knåpar ihop lite kul till alla imorn på studenten, någonting lite mer personligt. Men det tar ju sån tid och jag är redan less och vill bara sova (blev inte så mkt sömn inatt). Nej, man tar bara studenten en gång så det är bara överleva.

IMORN TAR VI STUDENTEN! :D

Soon!

Nu gäller det! Snart är det dags för bal och hela dagen lär gå åt till att göra sig i ordning. Jag hoppas verkligen att allt är fixat till ikväll nu och att jag inte kommer att glömma någonting. Har hunnit prata med båda Kristina (värd) och Bond nu på morgonen, och just nu verkar läget vara under kontroll. Jag somnade tidigt igår, före kl nio och det var välbehövligt kan jag säga!

Näe nu är det upp och hoppa som gäller. Fast jag ska typ inte göra någonting förutom att äta innan jag far till Yvonne. Enda jag ska göra med mitt utseende är att sätta fast lösögonfransarna och kajal runt ögat. Det går ju fort. Och Bond målade mina naglar igår (trots tidsbristen) så de är fina nu.

Sofia säger till Bond:
"Du ser ut som en docka Sofie!"
Det lät helt fel när jag sa Sofie, och hon höll ju på dö xD


Jag innan talludden i lördags, innan Bond hade fixat mitt hår.

Gör inte samma misstag som jag gjort.

Jag hade tänkt fara hem tidigt idag, har egentligen massor jag ska göra. Men näe, då tar det 5 timmar (om ens det räcker?) att fixa allt inför imorn. Alltså, just nu önskar man verkligen att man inte var med i balkommittéen, det är så jobbigt. Idag gick allt så bra, till att börja med. Det började gå utför på riktigt när staketet vi ska ha imorn var upptaget, trots att vi bokat och betalat det! Så innan man fått tillåtelse att det från de första. Nej usch. Okej, kanske är lite hemskt att kalla det misstag att vara med i balkommittéen, är ju som ändå en upplevelse i sig. Men det hade ju underlättat om man iaf var fler, för så stressigt som det varit nu. Nej det är inte alls kul :p

Borde egentligen gå och fixa nå grejs till imorn, ska bl.a. trä pärlorna jag ska ha i håret på en tråd så att det är gjort. Men just nu känner jag min så sjukt trött. Tror jag ska lägga mig och sova nästan? Har inte sovit mycket inatt, och natten innan var inte så mycket bättre.

Varför är det alltid så att direkt att man har lämnat Arvidsjaur eller nykommit hem så skriver folk och vill att man ska vara där? Det är ju så onödigt att de inte kan höra av sig i tid, haha.

Jag känner mig inte ens taggad för imorn eller resten av veckan. Fast jag tror att det är för att jag är så äckligt trött att det finns inte. Kommer nog bli jätte kul, men det kommer ändå kännas lite skönt när den här veckan är över. Det är inte en nyttig vecka på något sätt, även om jag inte dricker ;p

Studentveckan.

Tur det bara är studentvecka en gång i livet. Visserligen har man kul men man glömmer bort allt vad sova innebär och stressen infinner sig hela tiden. Kanske är det stressigt för att vi är med i balkommitteén, och för att våran klass inte är så duktiga på att planera saker och ting. Alltså, om jag hade fått välja om nu hade jag inte varit med i balkommitteén. Vad enkelt det hade varit att betala de där 500 kronorna och gå till en färdigplanerad bal. Men imorn är det iaf över, imorn är det bal och det ser jag verkligen framemot! Förutom att måsta sitta 3 timmar och få håret fixat, men huvudsaken är att det blir fint.

Har det varit två kvällar/nätter hos "Sorsele" men ikväll ska jag hem så jag hinner sova ut innan balen. Någonting säger mig att det kommer att bli en tidig kväll (om jag inte somnar direkt jag kommer hem). Det har varit trevligt som alltid med det här gänget, men lördag var ändå bäst. Tur jag har Johan som (lite motvilligt) låtit mig sova hos han två nätter.

Nu ska jag snart bege mig till matsalen, ett sista balkommitteémöte, med värdparen. Alltså snart är det över!!

Jag har aldrig velat ha en systemkamera, de är ju så stora och klumpiga och ta med sig. Och framförallt dyra! Är ju så enkelt med en liten digitalkamera som man kan lägga i väskan och alltid ha med sig. Men efter att igår ha sett bilderna Tove tog med sin kamera, jag då vill man ju faktiskt ha en själv. Alltså vilka fina bilder! Jag hoppas att hon snart lägger ut bilderna (så vi får se nå annat än hästbilder?) ;)


Snart är det över.

Igår var det första gången jag var på talludden. Ärligt talat tycker jag att det är lite överskattat, men kanske för att jag frös så mycket hela tiden och för att större delen av "rätt folk" inte var där. Men träffade ändå en hel del trevligt folk och jag hade ändå riktigt kul! Men roligast hade jag när vi kom tillbaka till Arvidsjaur, ville verkligen inte att kvällen skulle ta slut. Men till slut var vi tvungna att fara hem, så var hemma just före klockan nio imorse. Jag tycker det är kul att vara ute så länge, tycker nästan det är som roligast när många farit hem. När man är bara ett litet gäng osv. Fast det beror ju mycket på vilka som är med under hela kvällen osv också men.

Idag har jag inte varit särskilt pigg, fick mig inte så många timmars sömn. Funderar ärligt talat på att sova nu snart eftersom jag är så sjukt trött, och egentligen inte har någonting vettigt att göra så. Var med Jens lite ikväll, var i Missen hos hans föräldrar. Men jag kände mig inte särskilt "sprudlande" utan meste trött.

Ärligt talat så vet jag inte om jag i vill att den här veckan ska ta slut. Vissa kommer man ju verkligen inte att träffa igen och det känns så sjukt sorgligt. Dels vill jag till Arvidsjaur nu, för att ta vara på sista tiden men känner mig samtidigt inte särskilt pigg. Men ja, man lever bara en gång?


Premiär på talludden.

Vissa dagar uppdaterar man bloggen flera gånger och vissa dagar känner man att näe, jag har ingenting att skriva. Igår var jag iaf med Jens ett tag. På kvällen var vi med Sofie, Pär och Matilda, såg talang osv. Allt är roligt bara man är med rätt folk.

Pratade just med Bond. Skulle egentligen bara tvärfråga om hon kunde fixa mitt hår ikväll (vilket hon ska göra), men det blev ganska mycket mer prat om balen och hela studentveckan. Våran klass har ju verkligen ingen plan för studentveckan. Vi pratade om pyjamasparty hos Sorsele, så jag hoppas det blir av på måndag. Sen balen, fattar inte hur man ska hinna med allt. Är så mycket smådetaljer som tar sin lilla tid. Men minderåriga får iaf stanna efter 22.00, bara de inte dricker där för då åker alla ut, och det  vore väldigt tråkigt!

Funderar på att fara till Umeå (Vännäs) veckan efter studenten och hälsa på Feffo, samt kolla lägenheten =) Vore riktigt kul faktiskt, men kändes lite smådrygt att åka buss. Men det kostar ju så mycket att köra! Fast å andra sidan så, det kanske blir billigare köra. Äsch, det tål att funderas på iaf.

Alltså det känns verkligen som hela livet kommer att ändras när man flyttar till Umeå. Visst det har förändrats ganska mycket bara den här terminen men, då bor man på ett helt annat place. Efter examen i nian så kändes det inte så speciellt, man fortsatte bara skola hösten efter, och natur är väl inte så olikt högstadiet. Då bodde man kvar på samma ställe, umgicks med samma människor + några nya. Nu blir allt nytt, och jag håller verkligen tummarna på att allt blir nytt = bra och inte bara drygt.

Näe nu ska jag ta och sätta mig framför spegeln och sminka mig, för det tar ju sin lilla tid. Men håret behöver jag ju inte fixa eftersom Bond ska göra det så. Och anledningen att jag "måste" ha Bond att göra det är för att Marklund sa att jag måste ha så, annars var jag inge snygg! Eller ja, typ så sa han faktiskt. Jag hoppas ikväll blir kul, blir första gången jag far på talludden! Men det kan ju inte vara så hemskt, haha. Bara det inte är kallt så jag fryser ihjäl, det finns ju risk för det.

Godmorgon?

Efter fyra timmars nattsömn så steg jag upp och åkte med Sofie till Arvidsjaur. For och solade på solariumet. 20 minuter senare och 50kr fattigare var jag lite brunare men mamma tycker fortfarande att jag är blek. Bara för att hon är jättebrun! När jag kommit hem så gick jag och la mig i sängen framför datorn. Jag tror inte ens jag höll mig vaken en kvart, sen sovde jag. Sen vaknade jag halv fem när Jens ringde och väckte mig, så nu är jag lite piggare! Haha.

Jens kommer nog inte att flytta med mig till Umeå, fast det hade jag faktiskt inte räknat med. Han har för svårt att släppa taget om sitt garage, hahaha! Men jag tror ändå att han kommer att hälsa på mig ganska ofta, eller jag hoppas då det. Jag skulle inte klara av att bo själv, men ändå inte klara av att bo med vem som helst. Den ultimata rumskamraten är ju självklart Feffo. Skulle verkligen vara hur kul som helst och han lät inte helt emot den idén faktiskt, så jag håller tummarna.

Nu ska jag ner och äta och sen ska jag till Yvonne och hon ska leka med mitt hår a.k.a balfrisyr!


Haha, den där lappen satt på en hålslagare i personalrummet på skolan. Gissa vem som skrivit den? Lars-Håkan ofc!

Rekord!

Woho, igår var det verkligen läsar-rekord på min blogg. 122 stycken?! Fattar inte hur det kunde bli så många, och varför? Men det är ju kul det i alla fall. har fått många kommentarer att jag borde ta bort halterneck-bandet på balklänningen men det är faktiskt där av en anledning. Från början var det inte tänkt att det skulle vara nå band alls, men det behövdes någonting där för att hålla klänningen uppe så. Och jag tycker det blev en riktigt bra lösning på problemet :)

Jag och Pär for en sväng till Jörn ikväll och hälsade på Sebbe. I bilen började vi prata om när jag flyttar till Umeå. Ja, det kommer kännas riktigt skumt att inte träffa Pär så ofta som jag gör nu. Visst finns det gånger när jag nästan önskat att Pär inte åker med bussen (när man är så trött man bara vill sova) men usch så konstigt det kommer bli att inte ha gångavstånd till han längre. Däremot känns det som att vi skulle kunna vara ifrån varandra ett år och ändå ha samma goda relation till varandra när vi träffas igen. Så det är det som känns positivt. Däremot många andra kommer man ju glida ifrån när man flyttar. Första veckorna i Umeå ska jag verkligen ta vara på tiden, lära känna så många som möjligt så att jag får många kompisar. Rickard tipsade mig om just det "ta vara på första tiden". Det finns en sak som känns väldigt bra med att flytta till Umeå, att Feffo bor där (eller ja, just utanför) och säger att han ser framemot att jag ska flytta dit. När man får höra sånt ser man framemot flytten så sjukt mycket mer!

Imorn ska jag åka med Sofie till Arvidsjaur på morgonen. Ska fara och sola på solariumet lite, så att jag har gjort det åtminstone en gång till innan balen. Var och hämtade mina solglasögon i Missen. Jaa, det känns så hemskt att visa sig utan smink att jag behöver solglasögon! Sen blir det att åka med henne tillbaka till Järvträsk också, hon skulle inte vara i Arvidsjaur så länge som tur var. Imorn kväll ska jag fara till Yvonne och hon ska göra något försök till min balfrisyr. Hoppas att det går göra nå fint! :)

Balklänningen klar!

Nog visste jag att mamma kunde sy men inte trodde jag att en hemmagjord balklänning kunde bli så här snygg! Är verkligen hur nöjd som helst med den. Mamma berättade att 26timmar (minst?) har hon lagt ner på att bara sy dit pärlorna. Jag kommer ju ha snyggaste klänningen på hela balen. Och den kommer inte likna någon annans, utan är unik! ;)







Vore kul om ni kunde kommentera vad ni tycker? =)

På tal om någonting helt annat. När vi satt och åt middag sa pappa någonting så sjukt roligt. Eller jag och mamma tyckte då det var roligt :p Så satt han och tjollra om att vi pratar rikssvenska och att han inte förstår att andra hör att vi kommer häruppifrån.
"Jag tycker vi pratar rikssvenska. Tyck int du he?"
Just det där att han vände sig om mot mamma just efter att han sa att vi pratar rikssvenska och sa "Tyck int du he?" Jag höll ju på dö xD HAHA!


Lediga.

Nu är det klart! Alla som bokat plats till balen har betalat och vi har lämnat in bordsplaceringen till Laponia. Okej, i princip klart, men alla har iaf betalat och det känns riktigt skönt måste jag säga! Någonting annat som är klart är skolan. Har inga kurser kvar, så behöver egentligen inte tillbaka någonting till Sandbacka förrän torsdag på studentlunchen. Och nästa vecka är det studentveckan, redan!!

Måndagen bar det av till Byske havsbad med klassen. Vi kom iväg på tok för sent men det gjorde inte så mycket eftersom vi inte var de enda som var sena. Gjorde upp en eld nere vid havet och stekte hamburgare. Var så grymt gott, kanske eftersom att vi inte hann äta någon lunch. Kvällen innehöll mycket lekar och det var hur mysigt som helst. Brukar bara ta kort när det händer någonting, men har även filmat lite den här gången och har några riktigt roliga filmer! T.ex. när det äter godisremar snabbast - Björn ser ut som en fågelunge, Kim rullar på skallen och Oskar vet inte riktigt vad han ska ta sig till. Och alla trodde vi att Alex skulle vara mest pucko (dricka upp en pucko snabbast) men Ruddy förvånade oss alla. Var en riktigt lyckad utflykt tycker jag. Känns tråkigt att man snart ska skiljas från alla trevliga människor i klassen! Vi kom iaf fram till att på måndag ska vi ha pyjamasparty hos Sorsele, så det ser jag framemot!

Igår skjutsade jag tillbaka Bond till Arvidsjaur efter Byske. Hade egentligen bara tänkt sola då och sen fara hem men så blev det verkligen inte. Blev att fara på Laponia och bli fotograferade (vi i balkommitteén), ska tydligen vara med i Piteåtidningen på fredag. Sen for jag förbi hos Johan och det slutade med att jag var med de grabbarna i princip hela kvällen. Honken ville ut och åka lite bmw och det blev att vi for hem till Järvträsk och hämtade Pär. Så det blev inte så tidig kväll igår. Och nej, det blev inte så jag for och solade alls, var lite dåligt!

Idag vaknade jag av att mamma behövde hjälp att få fast Alva, hon hade smitit. Men hon hade verkligen ingen tanke på att komma tillbaka, utan hon såg det bara som en jätte rolig lek att bli jagad. Så till slut gav jag upp och då tog det inte lång tid innan hon självmant kom fram. Hon insåg väl att det inte var så fränt. Nu ligger Alva i mitt rum, men jag schasade ner henne på golvet för hon luktar äckel-fisk. Hon måste ha hittat någon ute när hon var och sprang runt halva Järvträsk. Usch!

Idag ska jag se Grey's anatomy. Måste se förra onsdagens avsnitt först och sen ikväll är det dags för ett nytt. Helt okej faktiskt. Sen efter klockan tio vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Och jag måste fara till Yvonne snart och prata om hur jag ska ha min balfrisyr osv.

Jag har helt vänt på dygnet nu. Det går så fort att vända på det, och det är så skönt. Jag trivs mycket bättre att vara vaken på kvällar och nätter, då är jag mycket piggare också. Och alltså nu måste jag verkligen försöka låta bmw'n stå, eller åtminstone inte köra nå längre sträckor.

Blir talludden på lördag, första gången jag är där. Ser framemot det, framför allt för att Frida (Tommies) ska dit och henne har jag aldrig träffat! Som tur är ska vi ta passaten den här gången, så bmw'n får vila litegrann. Fast ärligt talat kör jag hellre bmw'n, saknar han så mycket när jag måste köra någon annan bil, haha.


Flopp.

Lördagens toxic  var en flopp. Var verkligen inte mycket folk där. När jag och Jenny först kom dit just före tolv var det inte en endaste på dansgolvet! I vanliga fall brukar det vara så fullt att man inte ens ryms att röra sig. När vi kom tillbaka en halvtimme senare var det några där faktiskt, men tror man kunde räkna de som stod där på en hand. Så var lite besviken måste jag säga. Som tur var så var det lika kul hos Sorsele som det alltid är. Bara man är med rätt folk så spelar det inte någon större roll vad man riktigt gör =)

Idag har jag inte varit särskilt kreativ, som vanligt efter sådana där kvällar. Jag har mest legat i sängen och slöat. Det duktigaste jag har gjort idag är att jag gick hela vägen ner till friggebodan och hämtade morikan (ellerhurdetnustavas). Så då kanske ni förstår ungefär hur mycket jag har gjort idag, haha.

Jag är verkligen en nattmänniska. Jag trivs så sjukt mycket bättre att vara vaken kvällar och nätter.

Imorn bär det av till Byske med klassen. Tur att jag och Bond är ambitiösa och planerar lekar så vi har någonting att göra därborta. Och lägga ner lite pengar på klassen för att kunna utföra lekarna, det får man ta. Men jag tror iaf att det kommer bli mysigt imorn! Sen är vi lediga resten av veckan, vad ska jag då göra?


RSS 2.0