Sjuksköterska! =)

Tänkte bara meddela att nu behöver jag inte längre vara orolig om jag tar mig in på sjuksköterska, har redan tagit mig in! Och det känns faktiskt riktigt skönt att veta säkert. Nu längtar jag bara till Umeå. Vill jobba så mycket som möjligt innan jag flyttar, så tiden går fort. Känns som att allt är sig likt här vareviga dag, och lite förändring vore faktiskt på sin plats nu.

Jag hade tänkt sova länge idag, men då ringde Yvonne och väckte mig där vid tio. Sa att jag skulle förmodligen kunna somna om, men det kunde jag inte (kanske för att jag fastnade vid datorn?). Ikväll är det iaf mammas 40års "kalas" som gäller. Blir nog kul, men vi fick stryka ganska mycket från vårat "program" för att det fanns verkligen inte tid. Men ikväll blir nog trevligt, hoppas jag. Fast i skrivandes stund är jag inte supertaggad på någonting nästan. Imorn ska jag till kyrkan och se kika lite, bröllop! =) Sen bär det nog av till Malå, fast kände mig inte supertaggad på det heller. Haha, vad neg jag låter nu! Lite tragiskt måste det ju vara när jag nästan ser mer framemot jobb än allt annat just nu (förutom att få flytta). Söndag är det iaf kvarnfesten, vilket är ungefär sommarens höjdpunkt i mina ögon.

Som ni ser är det lite ny design på min blogg. Ja, det är snyggt men inte äre då tack vare mig. Jag sa till Linda att hon fick fria händer att ändra på min blogg om hon ville, och det har hon gjort. Thx! :)

Alltså lunar är verkligen bara ett place för att ragga nuförtiden. Såg en kille på klotterplanket som skrev att man skulle läsa hans blogg på lunar. Jag har inte så mkt för mig så visst tänkte jag och läste. Såhär började blogginlägget:
"SÖKES; VARM TJEJ MED IQ ÖVER/RUNT 100. VÄLVÅRDAT HÅR, VACKERT LEENDE, HELST BLONDIN. SKA FÖRSTÅ ORDEN "LÅT MIG VA" "JAG BEHÖVER DIG" UTAN ATT TVEKA! NÅGRA VECKORS PRÖVOTID. RÅKAR DU HA ETT HJÄRTA AV GULD BLIR DU MIN FLICKVÄN!"
Sedan fortsätter det i samma stil, killen är dessutom seriös! Känns ju som ett skämt xD

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0