Nyheter i sortimentet, pluspoäng för gel eyeliner

Vilka fantastiska nyheter vi har fått in i sortimentet nu. Mycket av det är limited edition, så de finns bara så länge de finns, sen går det inte få tag i längre.


Jag som fokuserar mer på ögon än läppar har förälskat mig i några av de nya ögonprodukterna. Det första är en palett, eye intrique color quad, med 4 jordnära ögonskuggor för en härlig höstlook.

Direkt jag såg dessa färger såg jag att jag skulle gilla dem, och det gör jag verkligen. Har använt dem på lite olika sätt men har hittat min favorit nu tror jag.
Den ljusaste över hela ögonlocket, den rosa just under ögonbrynet, den tranbärsfärgade i hela globlinjen och den bruna längst i ögonvrån (se bilderna längre ner).

Det andra nya som jag älskar är gel eyeliner. Jag har aldrig använt en sådan förr, men oj vad lätt den var att applicera. Jag har försökt mig på flytande eyeliner några gånger men tycker det är lite klurigt. Gel eyeliner var väldigt enkelt. Nästan enklare än vanlig kajal. Dessutom sitter den på plats! Ni som känner mig vet att jag ofta "gråter uppåt", att det rinner tårar upp på ögonlocket och då förstörs mycket av sminket. Men den här eyelinern håller sig på plats trots mina tårar, dessutom håller den sig snygg även när jag jobbat hela natten och är sjukt sliten ;) Jag som alltid använt endast svart kring ögonen tycker faktiskt det är riktigt läckert med den blå/turkosa, tempting teal, det är en av höstens färger. Den finns även i svart, jet black, som jag nu också beställt till mig själv.
För er som använder kajal/eyeliner men aldrig har provat gel eyeliner så rekommenderar jag det varmt. Den var så mycket bättre än vad jag trodde!


Försökte fota mina ögon när jag sminkat mig med detta smink, är inte så lätt att ta bild på sig själv med en touchmobil! ;p



Här är en liten film om nyheterna för den som är intresserad:



Måste berätta om en till nyhet som har blivit en favorit. Som sagt, jag brukar inte bry mig så mycket om läpphistorier men nu har jag hittat ett lipgloss helt i min smak! Detta lipgloss är även återfuktande :)
Färgen heter Berry Tart och jag tycker en är skitsnygg!


Kommentarer
Postat av: camilla

hur mycket kostar frans serumet och gel linern?

Svar: Gel eyeliner 229kr, och finns som sagt i två färger.Ögonfransserum 749kr =)
ninasofiaeklund

2012-11-03 @ 10:28:26
URL: http://gargnesarn.blogg.se
Postat av: Marran

Ååh vad fina färger :) Ser fram emot att vara ögonmodell till veckan!

SV: Tur att vi båda har jobb som vi trivs med, annars skulle det bli en jobbig helg

2012-11-03 @ 13:32:08
URL: http://www.marilens.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0