Mentor

När man börjar jobba med Mary Kay så har man en egen mentor som hjälper en att komma igång, som lär en det man behöver veta och som glädjs åt ens resultat. Helt enkelt någon som finns där för en. Min mentor Nathalie bor inte här i Umeå utan i Gävle. Hon har alltså inte kunnat vara här och hjälpa mig men hon har funnits med desto mer via telefonkontakt.
Jag som är så ny själv behöver inte ännu ta hand om någon ny och själv bli mentor, utan jag kan välja att inte hjälpa dem alls och låta Nathalie ta hand om det. Dock tycker jag att det skulle vara så fantastiskt roligt att få vara mentor och lära upp någon som själv vill börja med det här. Såg att en tjej som jag ska skriva in här framöver hade benämnt mig som sin mentor, och då blev jag nästan rörd må jag säga!

Sista tiden har det handlat mest om att hålla hudvårdsklasser. Vilket har lett till att jag hamnade som topp 5 säljare i april, trots att jag inte började förrän 16 april ;) Maj månad ska förhoppningsvis bli en bättre månad. Jag ska åtminstone kämpa för det. Och förhoppningsvis hinna med min inskolning också utan att det blir för tajt ;)
Trackback
RSS 2.0